2016 Kpss Maratonu... ''Yokuş çıkmak zordur ama manzara yukarıdan seyredilir''

Simdi iyiyim dün 20 yyda dünya konusunun özetini çıkardım iki test çözdüm konu biraz sıkıcı geldi açıkçası :) evet dört aylık evliyim Kastamonuda oturuyorum bi ara hamileydim düşük yaptım takvimi kaldiramadim profilden bi türlü :) bende acaip titizim herseyden vazgecerim temizlikten asla kış günü cam silen bi insanım :) her daim buraya yazamiyoruz ondan kaybimz oluyo ocak bitmeden tarih bitermi ne dersin :) açıkçası sen kdr isteğim yok ama zorluyorum biraz

Ebru bana son 4 ünite daha ilgi çekici geldi. Daha çabuk ilerleyip bitiyor ve bence daha akılda kalıyor daha yakın tarih olduğu için bence daha rahat öğreniliyor. Sende tam oraya geldin bence kesinlikle öyle olacak başla bak göreceksin. Sen de de çocuk yokmuş avantajlısın bence biraz sıkıştırsan kendini kesinlikle bitiririz, bitirmeliyiz. Yap bence hemen 1 şubata kadar küçük bir plan böl hemen konuları ve ona göre aksatmadan çalış bak bitireceğiz göreceksin. Ben de 1,5 yıllık evliyim, bursada yaışıyorum, çocuk yok.
Sık dişini sende sarkıtmayalım şubata tarihi, sonra özet çalışıp, soru çözeriz tarihten full rahat ederiz. Bu gün kalan özetimi bitireceğim, soru çözerim konuyla ilgili, sonra en az birer ünite de coğrafya türkçe çözerim yine, şimdilik durum bu:) Tarih özetim bitmedi diye 500 sayfalık kitabı da taşımak zorunda kaldım:) Haftasonu eşim gelecek, bitireyim de onunla göndereyim pazartesi günü. Valla yanımda kıyafet az kitap çok:)

Bölüm tarih öğretmenlgi, evveliyat kullanıyorum videodan anlayamiyorum ben illa yazmam gerek :) umarim biter Ozelden numara at sakıncası yoksa burdan konuşmak zor oluyo

Tarihten avantajlısın ne güzel:) Soğuk Savaşın özetini tamamladım ve Yumuşama Dönemine başlayıp, yarısının çalışıp özetledim, videolarının ses kaydını seyahatte dinlemiştim iki gün önce. Ve konu kitabındaki 14 soruyu çözebildim sadece, zaten çalışmaya 00.00 da başladım ancak olan bu kadar bu gün. Gözüm kapanıyor algılamayacağım farkettiğim için diğer derslerden test çözmeden yatmak taraftarıyım şu an ama yarın ilk işim bunun telaffisi olacak. Planım; yumuşama dönemi özetini bitirmek, soğuk savaş ve yumuşama dönemi ile ilgili soru çözmek ve en az ikişer test türkçe-coğrafya. Yarın senden bir ünitenin bitmesi performansını bekliyorum Ebruu..

İkinci dünya savasi konusu dün geve bitti ani misafr geldiği için soru çözümünu bugüne bıraktım :) son konular beni skyo o yüzdende biraz ağır aliyorum pufff sen kadar istekli değilim ben masallah sen plan yapip ona göre gidebiliyosun ama ben fırsat oldukça başına oturuyorum sanırım bu gidişle kazanamam

Günaydıın, ebru ben sana özel mesaj attım geldi mi? Öyle düşünme, bence hemen bugün bir plan yap kendine günlük ve ona uymaya çalış, çocugumuzda yok, eşin kaçta geliyor, yemek kaçta yiyorsunuz aşağı yukarı bellidir zaten ona göre planla bence zaten saat saat planlamana gerek yok. mesela de ki; bugun şu bitecek. Ve o hedefini bitir, bitirirsen kendine ödülün, bitirmezsen cezan olsun mesela:)yılmak yok. Senin tersine demek ki benimde son üniteler daha ilgimi çekiyor.

Sabah ikinci dünya savasi sorularini çözdüm, simdi soğuk savaş dönemine basliycam :) sen çok.umutlusun ne guzel ya motive olmam lazim

Umutsuz olmuyor ki Ebru:) Kazanmış olmanın hayalinin içinde yarattığı kıpırtı bile çalışmamız için fazlasıyla yeterli, kaldı ki düşünsene yarın öbür gün çocuğumuz olacak ileride herşeyi maddi olarakta manevi olarakta daha rahat yapmamızı sağlayacak şüphesiz. Önce inanmak lazım, biz çabamızı gösterelim öncede. Bak benim yaşımda seni tetiklemeye vesile olmaya yeter diye düşünüyorum gerçi yaşını bilmiyorum ama benim 31 e doğru yollandı:) Ama baksan sorsan gönlüm 18:)
Dün 84 tane coğrafya çözdüm bölgelerle ve soğuk savaş dönemini özetten tekrar okudum.

Allahıııım Sana geliyoruuum... Tarih bitti, tabi aslında bu tarih hiç bitmezde en azından konuları bitirdim, özetlerini çıkardım. Bundan sonra tarihi özetlerimden tekrar yapıp, bol soru çözeceğim, hayalim bu:) Videolarıda izlemeyi bitirdim ama umarım vaktim olursa nisan gibi videoları özetlerimden takip ederek silsile halinde sırayla birkez daha izlesem, son tekrar olarak üstünden geçsem süper olur:)) ama sanırım çok ütopik 77 video:) neyse şimdilik hayal:))
24 türkçe sorusu çözüldü
Küreselleşen dünya konusu özeti ile tarih bitti
25 tarih sorusu çözüldü

Niyetim yarın özellkle son iki tarih ünitesinden biraz fazla soru ile günü kapatmak çünkü planıma uyup konuları bitirmek için biraz kastım tarihten hiç soru çözemedim gibi birşey son iki üniteden.Yarın üstüne düşmeliyim.
Coğrafya ile tarihi iki ayda planım şaşmadan bitirdim bu yüzden ikisine toplam bir ödül veriyorum kendime yarın gündüz biraz gezeyim memleketimde:) Bu gece bitiremezsem ceza verip gitmeyecektim:)

o kadar yorulmaya dün gece soru çözmek yalan oldu:) Ama bugü hem vatandaşlığa başlayıp hem tarihten soru çözerek arayı kapatacağım inşalllaaah..

Gelsin tekrarlaaar.... Ve 1 marttan itibaren ilave olarak eğitim.. ya sınava kadar eğitimden mucize yaratacağım ya da eğitime de daldığıma pişman olacağım. ama yaşamadan bilinmez

Çok şükür herşey planlarıma uygun gidiyor, 1 aralıkta çalışmaya başladım 1 nisana kadar tüm gk ve eğtimi bitirdim ayrıca genel yetenek çalışmıyorum onda sorularla götürüyorum. Bundan sonra yaptıgım özet okuma + deneme çözme... tüm emek sarfedenler, hakedenler hakettiği puanları görsün inşallah.

Arkadaşlar tabi yıllarca ara vermemin ve eğitime az zaman ayırmamın etkisi var çok fazla mutlaka ama eğitimdentemiz 50 neti görmek istiyorum ama 40larda kalıyorum.Bir ayda beyaz kalemin usta işi diye hepsi bira arada kaynağından okuyup kalınca bir soru bankasını bitirdim ama olan bu. Geçenlerde ihtiyacın aç konu kapa soru diye bir kaynağı hoşuma gitti aldım onun4'te birini bitirdim şimdiye kadar. geçen ilk girdiğim htiyaç eğitimde de yine 40 netlerdeyim. Şu son zamanlar z puanı falan onları iyice bakacağm muhtemelen oradan birkaç soru kaparım diye umut ediyorum ama sizin eğitim netleri ne durumda merak ettim 40 bence hiç yi bir net değil.. Bir de doğru diye işaretlediklerimin bazıları da yanlış çıkıyor yani dolayısıyla yanlışımın fazla olması da en az 5 doğrumu götürüyor.. Sizce son haml ne yapılabilir? fikri, deneyimi olan var mı acep?

Ay bu egtm benide deli etcek .yanlsm cok ckyo netlerm 38 lerd 40 ustne ckamyrm
Ben cok iyi yapiyorum egtimin sırrı budur diyen biri cksın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…