-
- Konu Sahibi celibonbon
Simdi iyiyim dün 20 yyda dünya konusunun özetini çıkardım iki test çözdüm konu biraz sıkıcı geldi açıkçası :) evet dört aylık evliyim Kastamonuda oturuyorum bi ara hamileydim düşük yaptım takvimi kaldiramadim profilden bi türlü :) bende acaip titizim herseyden vazgecerim temizlikten asla kış günü cam silen bi insanım :) her daim buraya yazamiyoruz ondan kaybimz oluyo ocak bitmeden tarih bitermi ne dersin :) açıkçası sen kdr isteğim yok ama zorluyorum birazBu gün annemlerin yanına geldim yolda 4,5 saat boyunca mp3 e indirdiğim videoların ses kayıtlarını dinledim çok verimli oldu, böylelikle soğuk savaş dönemi videolarını dinleyerek bitirmiş oldum 2 video
Soğuk Savaş Dönemi' nin özetinin yarısını çıkardım
Coğrafya: 72 soru
Türkçe:24 soru
Planımı sekteye uğratmak istemiyorum mümkün olduğunca, gün içerisinde memlekette olmam sebebiyle imkanım olmayacak biliyorum bende geceleri ve sabah 7-10 arası çalışmayı planlıyorum ekseriyetle.
Ben aralık başı bu kpss olayına sardırdığımdan beri gözüm, gezmek, film izlemek v.s. hiçbirşeyi görmüyor izlediğim bir dizi vardı onu bile zaman kaybı görmeye başladım eskisi gibi bakasım gelmiyor. Bir yere gidiyorum mesela, bir an önce evde olma isteği sarıyor, off eve gitsem kahvemi yapsam otursam masaya moduna giriyorum ve bu hislerim yaklaştıkça artıyor. Sende de var mı bu psikoloji? Yani titiz, düzenli bir insan olmasam evi temizlemeyi bile vakit kaybı bulacağım:) Ama onu yapamam:) Bitsin biran önce falan diyorum, eskisi kadar da sık yapmıyorum açıkçası, yeterince:) Sen evli misin bu arada? Yaş kaç? Hemşeri falan mıyız yoksa, nerede oturuyorsun? Tabi bu sorularımı çok özel değilse senin için yanıtlarsın. Bu arada çok geçmiş olsun, umarım iyileşmişsindir. Vakit nakittir Ebruu koşalım.
Ay bu egtm benide deli etcek .yanlsm cok ckyo netlerm 38 lerd 40 ustne ckamyrmArkadaşlar tabi yıllarca ara vermemin ve eğitime az zaman ayırmamın etkisi var çok fazla mutlaka ama eğitimdentemiz 50 neti görmek istiyorum ama 40larda kalıyorum.Bir ayda beyaz kalemin usta işi diye hepsi bira arada kaynağından okuyup kalınca bir soru bankasını bitirdim ama olan bu. Geçenlerde ihtiyacın aç konu kapa soru diye bir kaynağı hoşuma gitti aldım onun4'te birini bitirdim şimdiye kadar. geçen ilk girdiğim htiyaç eğitimde de yine 40 netlerdeyim. Şu son zamanlar z puanı falan onları iyice bakacağm muhtemelen oradan birkaç soru kaparım diye umut ediyorum ama sizin eğitim netleri ne durumda merak ettim 40 bence hiç yi bir net değil.. Bir de doğru diye işaretlediklerimin bazıları da yanlış çıkıyor yani dolayısıyla yanlışımın fazla olması da en az 5 doğrumu götürüyor.. Sizce son haml ne yapılabilir? fikri, deneyimi olan var mı acep?