Bu gün annemlerin yanına geldim yolda 4,5 saat boyunca mp3 e indirdiğim videoların ses kayıtlarını dinledim çok verimli oldu, böylelikle soğuk savaş dönemi videolarını dinleyerek bitirmiş oldum 2 video
Soğuk Savaş Dönemi' nin özetinin yarısını çıkardım
Coğrafya: 72 soru
Türkçe:24 soru
Planımı sekteye uğratmak istemiyorum mümkün olduğunca, gün içerisinde memlekette olmam sebebiyle imkanım olmayacak biliyorum bende geceleri ve sabah 7-10 arası çalışmayı planlıyorum ekseriyetle.
Ben aralık başı bu kpss olayına sardırdığımdan beri gözüm, gezmek, film izlemek v.s. hiçbirşeyi görmüyor izlediğim bir dizi vardı onu bile zaman kaybı görmeye başladım eskisi gibi bakasım gelmiyor. Bir yere gidiyorum mesela, bir an önce evde olma isteği sarıyor, off eve gitsem kahvemi yapsam otursam masaya moduna giriyorum ve bu hislerim yaklaştıkça artıyor. Sende de var mı bu psikoloji? Yani titiz, düzenli bir insan olmasam evi temizlemeyi bile vakit kaybı bulacağım:) Ama onu yapamam:) Bitsin biran önce falan diyorum, eskisi kadar da sık yapmıyorum açıkçası, yeterince:) Sen evli misin bu arada? Yaş kaç? Hemşeri falan mıyız yoksa, nerede oturuyorsun? Tabi bu sorularımı çok özel değilse senin için yanıtlarsın. Bu arada çok geçmiş olsun, umarım iyileşmişsindir. Vakit nakittir Ebruu koşalım.