2016 KPSS LİSANS ÖĞRETMENLİK çalışmaya yeni başlayanlar buraya...

depresif polyanna

Canım kızım Defne'm ❤
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.000
1.021
arkadaşlar merhaba,
biliyorum çok geç kaldım ama aranızda benim gibi yeni başlayanlar var mı ???
ben eğitim bilimleriyle başladım,acaba hata mı yaptım.nisan ayında da tarih coğrafya çalışırım diye düşündüm.
sizce hala kazanma şansım olabilir mi???
birbirimize destek olalım,motivasyon sağlayalım.inşallah herkes emeğinin karşılığını hakettiğini alır...
sizin çalışma programlarınız nasıl??? önerileriniz tavsiyeleriniz neler ???

kimse yok mu yaaa sınava hazırlanan :))) herkes çalışıyor ben mi burada vakit harcıyorum ki ???
:)) bir tek sen degilsin canimm..ben de 1 martta basladim. Daha dogrusu öncesinde de cok defa basladim ama hep koptu. Ben duzenli calismiyorum pek. Gelisim ve ogrenmeyi ikiser gunde bitirdim. Testlerini cozuyorum. Tarih calisiyorum cok sık. Anayasa duruyor. Matematige dun basladim. Cografyaya da tarihten firsat buldukca bakiyorum. Yani benim durum karisik :)) alani hic sorma. Daha kitap yuzu acamadim alandan. Kac alman gerekiyor? Alanin ne? Bu da onemli. 70 le atanan da var 90 la atanamayan da... Ben biraz gec kaldim. Alanim edebiyat.

Ben hala eğitim bilimlerini bitiremedim.tarih coğrafyaya başlayamadım :-( alanım yabancı dil.en az 80 almam gerekir.77 ile kapattı bu sene.seneye belli olmaz kontenjana göre değişir.eğitim konularına nasıl çalışıyorsun.iki günde nasıl bitirdin.ben çok detaylı gidiyorum galiba . ..

Ben hala eğitim bilimlerini bitiremedim.tarih coğrafyaya başlayamadım :-( alanım yabancı dil.en az 80 almam gerekir.77 ile kapattı bu sene.seneye belli olmaz kontenjana göre değişir.eğitim konularına nasıl çalışıyorsun.iki günde nasıl bitirdin.ben çok detaylı gidiyorum galiba . ..
Onceden temelim var biraz. Ogrenme ve gelisim cabuk bitti o yuzden. Okudum ve ana basliklarini not tuttum sadece. Tabi kusursuz degil eksik cok. Ama malesef gec oldugu icin fazlasini yapamadim. Tarihe bir an once basla mutlaka. Cok fazla zamam aliyor. Iki haftadir hala osmanliyi bitiremedim ben. Daha bir suru konu var. Sonra yetistiremezsin. Zaten surekli unutuluyor. Oturmasi zaman aliyor.
Egitimde cok detaya girersen kaybolursun cnm. Egitimin en kolay yani konu calisip test cozmek bolca. Sadece test cozerek bile cok iyi netler yapabilirsin. Egitimde derine girdikce yanlisin artiyor. Benim hep oyle oldu.

Onceden temelim var biraz. Ogrenme ve gelisim cabuk bitti o yuzden. Okudum ve ana basliklarini not tuttum sadece. Tabi kusursuz degil eksik cok. Ama malesef gec oldugu icin fazlasini yapamadim. Tarihe bir an once basla mutlaka. Cok fazla zamam aliyor. Iki haftadir hala osmanliyi bitiremedim ben. Daha bir suru konu var. Sonra yetistiremezsin. Zaten surekli unutuluyor. Oturmasi zaman aliyor.
Egitimde cok detaya girersen kaybolursun cnm. Egitimin en kolay yani konu calisip test cozmek bolca. Sadece test cozerek bile cok iyi netler yapabilirsin. Egitimde derine girdikce yanlisin artiyor. Benim hep oyle oldu.
ben de çalışmadan önce akıl yürüterek daha kolay yapıyordum soruları,ama şimdi çalıştıkça hata yapıyorum.çok haklısınız.ben de bundan sonra soru çözmeye ağırlık vercem.zaten bu saatten sonra istesem de konuları yetiştiremem.tarihi ben de unutmamak için en sona bırakmayı düşünüyorum.eğitimden sonra coğrafya ve türkçeye öylesine bi üstünkörü çalışacam.en sonda tarihle bitircem allah nasip ederse.şimdilik plan bu.hangi şehirde yaşıyorsun ???

ben de çalışmadan önce akıl yürüterek daha kolay yapıyordum soruları,ama şimdi çalıştıkça hata yapıyorum.çok haklısınız.ben de bundan sonra soru çözmeye ağırlık vercem.zaten bu saatten sonra istesem de konuları yetiştiremem.tarihi ben de unutmamak için en sona bırakmayı düşünüyorum.eğitimden sonra coğrafya ve türkçeye öylesine bi üstünkörü çalışacam.en sonda tarihle bitircem allah nasip ederse.şimdilik plan bu.hangi şehirde yaşıyorsun ???
Istanbuldayim cnm.

ben de izmirdeyim.inşallah istediğimiz puanları alırız.ara sıra birbirimizi motive edelim burdan.kafamıza takılan bişey oldu mu soralım birbirimize.destek olalım.

X