2016 kpss lisans adayları

bm17112011

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
119
93
39
kpss ye hazırlanmaya karar verdim biraz zor olacak ama tek çıkış yolum bu. birbirimizi motive edip bilgilerimizi paylaşalım 29 yaşında ve bitki koruma mezunuyum.

kpss ye hazırlanmaya karar verdim biraz zor olacak ama tek çıkış yolum bu. birbirimizi motive edip bilgilerimizi paylaşalım 29 yaşında ve bitki koruma mezunuyum.
24yaşındayım kpssye hazırlanıcam ve aynı sene mezun olucam 2016kpss öğretmenlik için dershane düşünmüyorum özel dersler ve evde çalışmayla 80puana yakın almam yeterli olucak gibi

calismaya başladın mi nasıl bir program yapacak
Ramazan ve yaz aynı arada olunca başlamak mümkün olmuyor ki yaz sonunda ancak başların ilk önce matematik ile başlıycam ve en sona tarih kalıcak çünkü bütün önerilerde matematik için erken başlayın diyorlar

Bende hazırlanıcam çok istiyorum atanmak ama hamileyim ve küçük bir bebekle tam çalışmam gereken zamanda ne yapıcam bilmiyorum :KK43:

Bende hazırlanıcam çok istiyorum atanmak ama hamileyim ve küçük bir bebekle tam çalışmam gereken zamanda ne yapıcam bilmiyorum :KK43:
Zor bir durum gerçekten sizinki hem bebeğin ihtiyaçları hem hamilelik lohusalık dönemi ama özet kitaplarından alın birde şu videolu ders anlatımlarına düzenli vakit ayırın bence halledersiniz

2 ocukla dershane mümkün olmuyo canım günlük 1 saat boşluk olsa Yarabbi şükür diyorum ben vatandaşlık başladım matematik be Türkçede sadece soru çözecem Coğrafya ve tarih vatansaatlik zauif
Bence video şeklinde ders anlatımı soru çözümlerinden faydalanmanız şart aslında gunde iki saat çocukları bırakabilecek bi abla anne kaynana şart yani bunu anladım bu grupta

Zor bir durum gerçekten sizinki hem bebeğin ihtiyaçları hem hamilelik lohusalık dönemi ama özet kitaplarından alın birde şu videolu ders anlatımlarına düzenli vakit ayırın bence halledersiniz
Konu anlatımlı kitaplardan aldım hatta matematiği Hatırlamak için bakmaya başladım biraz. Benim sıkıntım genel kültür olucak sanırım onu da okuyarak çalışmak gerek. Bide daha önceki KPSS ye girmediğim için tecrübesizim bu konuda.
Özel sektörde kalmak istemiyorum devlete atanmalıyım

Konu anlatımlı kitaplardan aldım hatta matematiği Hatırlamak için bakmaya başladım biraz. Benim sıkıntım genel kültür olucak sanırım onu da okuyarak çalışmak gerek. Bide daha önceki KPSS ye girmediğim için tecrübesizim bu konuda.
Özel sektörde kalmak istemiyorum devlete atanmalıyım
İnşallah emek veren gerçekten isteyen herkes hakkıyla atanır ya

bebekle zor benim daha 45 günlük bebeğim 4 yaşında oğlum temiLemekzorunda olduğum kocaman bir ev mideye düşkün bir kocam var oturtanadim hayatimi

bebekle zor benim daha 45 günlük bebeğim 4 yaşında oğlum temiLemekzorunda olduğum kocaman bir ev mideye düşkün bir kocam var oturtanadim hayatimi
Öyle düşünmemek fırsat buldukça çalışmak lazım çocuk uyurken aralarda video izlenebilir bide şu var kocanızda anlayışlı olmalı

Ben de aynen senin gibi hamileyim hatta ikimiz de aynı haftadaymışız :) Birbirimize daha iyi destek olabiliriz bence :)

Yaklaşık 2 haftadır kpss ye ağırlık verdim ben de. Günlük videolu dersleri izliyorum internetten. konu anlatımlı 2 tane de kitap setimden tekrar yapıp sonundaki testlerini çözüyorum. Doğuma kadar konu çalışmayı bitirmeyi planlıyorum. doğumdan sonra video izlemek ve konuyu sıfırdan çalışmak çok daha zor olur gibi geliyor. Doğumdan sonra da boş bir anımda test çözmeye yönelirim diyorum. Şimdi de evdeyim fazla uğraşım yok günlük 6-7 saatimi ayırsam yetiştiririm inşallah.

X