2016 Konya gelinleri

Cikshatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
2
1
1
36
Selam kızlar biz 3 yıldır birlikteyiz
2016 mayısta evlilik var kismetse. Dugun salonu fotograf kuaför vs arastirmasi icindeyim sizlerden fikir almak istiyorum siz nereleri tavsiye edersiniz

Düğün salonu için kir düğünü ise bizim ora ya da tasavvuf düğün mekanını tercih edebilirsiniz. Fotoğrafçı içinde kesinlikle mabel fotoğraf derim... Hatta sosyal medyada sayfaları var bi göz atin bence. Çok profesyonel çalışıyorlar

Herkese Merhabalar, Mayıs 28, 2016 geliniyim. Konya gelini olmasam da Konya'ya gelin geleceğim.
Aslına bakarsanız benim durumum biraz karışık.. Ben İzmir'liyim, nişanlım Ankaralı, tamamen onu işi nedeniyle Konya'ya Meram'a yerleşeceğiz...
Anlayacağınız kına İzmir'de, düğün Ankara'da, balayı Antalya'da ev Konyada :)) Benimki biraz fıkra misali...
Kız çeyizimin büyük çoğunluğunu tamamladım. Konya'da çeyiz serilirken alacağım şeyler bıraktım. Muftak masamı, beyaz eşyamı Konya'dan alacağım.. Onun dışında yatak odam da dahil diğer tüm çeyizimi İzmir'den götüreceğim..
Ben de böyle 2016 gelinleri ile ilgili konular olduğunu görünce çok sevindim ve mutlu oldum.
Sizlere de bir merhaba demek istedimmm..
Ben Konya'da yalnız olacağım için
Sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…