• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 izmirli gelinlerrrr :)

izmirlikiz35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
1.936
2.007
108
merhaba arkadaşlar.
2016 da düğünüm var.Şimdiden sürekli araştırma yapıyorum ki o zaman telaş yapmamak için (biraz panik biri olduğumdan herşeyi önceden plan program yapmam gerekiyor).Sizlerinde tavsiyelerini duymak isterim.
Düğün mekanları için (inciraltı taraflarındakiler özellikle) fiyat,Hizmet vb. tavsiyeleriniz.
Dış mekan fotoğrafçısı Fiyat ,hizmet, ve Fiyata neler dahil
gelin saç ve makyajı (bu konuda çok titizim bende tüm gelinler gibi) Tavsiyeleriniz.
Gelin ayakkabısı rahat ama bir o kadarda şık ayakkabı tavsiyeleriniz.(marka olarak)

Sizler evlendiniz ve herşeyi tecrübe edindiniz.Bu tecrübelerinizi yeni evlenecekler içinde paylaşırsanız çok mutlu oluruz.Hepinize şimdiden kocamaaannnn teşekkürlerrrr :KK9::KK28::D

2009 birlikteligimizin başlangıcı 19.7.2015 nisanimizi yaptik şükür simdi geldi düğüne mayis olsun istiyoruz ama dugun yeri ayarlamadan kendi kafamızda tarih belirlemek zor malum doluluk ramazanın hazirana denk gelmesi herkes ayni zamanda dugun yapmaya kalkisiyo

Bayramdan sonra dugun yeri begenmek lazim sonrada tarih. Tarih sikintisi yasamamak icin 2. Ve 3. Secenek dugun mekanida olmali diye dusunuyoruz bu yil yazin ortasi da yagmur yagdi artik yazada guvenilmiyo malum oyuzden mumkunse hem acik hemde kapali yeri icimize sinen dugun yerleri

Sonra gelinlikçi dolasmaya baslicam kafam rahatken girdigim bi gelinlikci dugunun son zamanları na birakildiginda esya vb. Stresten dolayi gelinin sikintidan ozenmedigini bazi seyleri geciatirdigini soyledi mantikli geldi yazin ewlenmek isteyenler 3-6 kala gelinlikcilere akin ediyo malum

Biz para biriktiriyoruz auan dugun yeri tutabilcwk kadar biriktirdik şükür dugun yerine karar werdikten ve tarih belli olduktan sonra fotografci ve balayi biz hazir para olduktan sonra alırız mantigindyiz çünkü gezerken bile beyaz eşya vs. Nasil istriz diye konusuyoruz benim onceligim dugun ve balayi sonrasinda mobilyalarim ve beyaz esyalarim buyuk meblalar oldugu icin kullanisli ve dayanikli secmwk lazim geri kalanlar okadar onemli değil dugu den sonra siz dawet etmedikce kimse pat diye eainizeg elmicek

Ne bilim ilk gunlerden pasta vs. Yapmicaksiniz hersey yenileniyo ewimize gecmeden icinde yasamadan bisilere karar weriyoruz oyuzden ben incigi cincigina kadar almicam bisileri boyle iste

Kızlar benim de dugunum Ağustos 2016 da kısmetse salonu tuttuk :) izmirde bir cok dugun salonunu gezdik sorusu olan varsa bildiğim kadariyla paylasabilirim. Şimdilik nişan hazirligindayiz nişandan sonra çeyiz alisverisine basliycam yavas yavas. Hayırlısı olsun

Incirlalti pinarbaşı ve bayrakliya baktik geçtiğimiz haftalarda mekan için. Pinarbaşında butun dugun salonlari tek bir sokaga kurulmuş gibi. Mimariye çok önem veren mekanlar olmuş. Aşiyan, artemis düğün salonları gibi. Işıklandirma ve dekora çok önem vermişler pinarbasindaki düğün salonlarında. Ama genelde bir çogunda yerde gercek çim degil çim halı var birçoğunda. Kalabalık bir düğün olacak diyorsaniz topkapı düğün salonunu tavsiye ederim salonları gerçekten çok büyük ve hepsinin üstü yagmura karsi korumalı buyuk otellerdeki brandalardan var salonlarin uzerinde. Ama yerleri çim degil mermer yani kır düğünü havası vermiyor bence pek. Fiyat olarak da kişi sayısına ve haftaici haftasonuna gore degisir tabiki ama 7500-8000 den baslıyor fiyatlar onunuzdeki sene icin. Yemeksiz. Inciraltina gelecek olursak inciraltinda mimari denen birsey pek yok dekor olarak sadece masa susluyorlar ama oranin da havasi ve ulasimi daha kolay tabi. Inciraltindaki salonlar arasinda bize ust segment gelen çınar garden ve mercan düğün salonları oldu. Çok farkli isteklerim var ve detaylar cok onemli diyorsaniz çınar gardenı tavsiye ederim. Yeri biraz daha sahilevlerine doğru ama isteklerinizde hiç bir sınır koymadan siz ne isterseniz yapiyorlar. Tabi fiyatla dogru orantili jimmyjip kameralari falan da var. Ama izledigim videolara bakarsak o jimmyjip kameranin hakkini verememisler genelde sabit tutarak çekim yapiyorlar umarim bunu duzeltirler. Masaya koyulacak şamdandan tutun baglanacak şifonlara kadar neredeyse sınırsız seceneginiz var çünkü ayni zamanda organizasyon firmasiymis. Haftasonu sadece yemekli dugun aliyor. Haftaici fiyatlari 9000den başlıyor sanirim. Fakat ortalama birsey soyluyorum. inciraltinda Mercan dugun salonuna gelecek olursak ortam gayet elit fakat fiyatlari biraz yuksek. Sadece masalara şamdan koymak icin bizden 2000 tl istediler yani pasta mesrubatli çok da ekstrasi olmayan bir düğün icin toplam 17000 fiyat verdiler bize biraz tuzlu geldi. Fiyatlar ve detaylar boyle bi gidin görün degerlendirin derim. Bayrakli tarafina gelecek olursak. Denize sıfır bi düğün olsun nikahim denizin icinde iskelede kıyılsın derseniz tamam bu isi cok guzel yapiyorlar fakat tum dugunler yemekli ve fiyatlar herseyin en minimum haliyle 65000 civarinda. Sandal marina diye bir yer var bayraklida orasi da denize sıfır ve haftaici yemeksiz dugun yapabiliyorsunuz. Olmazsa olmaz ekstralarla 16000 civarinda oranin da haftaici fiyatlari

Kızlar merhaba bende 2016 temmuz geliniyim :KK24: ev hazırlıklarımız bitti çok şükür :) gelinlik seçimimde tamam sadece yer bakıyoruz arena ya da taç mahal de düşünüyoruz ikisi arasında kaldık kuaför olarak Bostanlı Cia kuaför gelinlik tercihimide vakkodan, ayakkabımı ise Alsancak cavalli mağazasından yaptım.özellikle ayakkabımı dolgu topuk tercih ettim ki o akşam rahat edeyim diye,topuklu isterseniz topuklu gelin ayakkabılarında mevcut gende çok şık :KK200:fotoğrafçı olarak ersel barut olsun istiyoruz özellikle ama daha tarihimizi belirlemediğimiz için iletişime geçemedik herkese keyifli hazırlıklar:KK54:

bende haziran geliniyim. izmirde olacak nikahım ama ben sivasta öğretmenim. ara sıra oraya gelme frsatım oluyor.

şimdi sizden bir fikir almak istiyorum. gelinliği ne kadar zaman önce bakmalıyım.4 ay kaldı nikahıma ama ben henüz gelinlik bakmadım hiç.

izmirden gelinliğini halledenler yazabilir mi yerleri ve fiyatları:)
kısacık tatillerimde oraya gelince direk o mağazalara gideyim :):110::110:

Back