ben varım 26 haziranda evleniyorum
eveeeet nerede olacak nikahınızOleyy yalnız değilmişim o zamannHoşgeldiinn :)
eveeeet nerede olacak nikahınız
bende 4 haziranda evleniyorum:)
benimde izmirde :)) hayırlısı olsun allah bol bol mutluluklar versin çekirdek ailelerimize canım. kınayı nerde düşünüyorsun nasıl düşünüyorsun çok karışık kafammmİzmirde olacak canım senin nerde :)
benimde izmirde :)) hayırlısı olsun allah bol bol mutluluklar versin çekirdek ailelerimize canım. kınayı nerde düşünüyorsun nasıl düşünüyorsun çok karışık kafammm
ben ankaradayım izmire gelin geliyorum 4 haziranda düğünüm inşallah:) kınam ankarada olacak
3 haziran!!! Off 2 ay kaldı :)
Gelinlik dün kapora verildi, dikilicek. Ev bitmek üzere :) ama iğneli epilasyona gidiyorum yüz bölgesi kızarıklıkları iyi kapatıcak bi makyöz bulmam lazım. :) sizin nasıl hallettiniz mi herşeyi?
Gelinlik için bizde 1 ay önceden anlaştık ilk provam yapıldı ikinci provam nisanda mayıstada teslim alacağımEvide tuttuk beyaz eşya, mobilyalar halılar hepsi bitti bu ay sonu haftaya yani gelecek her şey :) ufak tefek şeyler çıkıyor tabi bitti dedikçe onlar bitmiyor Hangi şehirdesin bir de düğün salonun nasıl kapalı mı açık mı malum bizim tarih yağmur riski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?