• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Gelinleri Haydii Burayaa :)

sandre

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
92
0
16
34
İzmir
Merhaba Kızlar..

Sizlerin Düğün tarihleri ne zaman, hazırlıklar ne aşamada haziran gelinlerinin? :KK25:

Son düzenleme:
İzmirde olacak canım senin nerde :)
benimde izmirde :)) hayırlısı olsun allah bol bol mutluluklar versin çekirdek ailelerimize canım. kınayı nerde düşünüyorsun nasıl düşünüyorsun çok karışık kafammm :KK1:

ben ankaradayım izmire gelin geliyorum 4 haziranda düğünüm inşallah:) kınam ankarada olacak

benimde izmirde :)) hayırlısı olsun allah bol bol mutluluklar versin çekirdek ailelerimize canım. kınayı nerde düşünüyorsun nasıl düşünüyorsun çok karışık kafammm :KK1:

Amin canım hepimize bool bool mutluluklar :KK68: Kına için salon tuttuk biz aslında evin bahçeside çok uygundu ama haziran malum yagmur riski oldugu için riske giremedim salon tuttuk sen hangi semtte düşünüyorsun söylersen bildiğim yerlerden yardımcı olabilirim :)

Tüm gelin adaylarına merhaba. Bizi instagramdan takip edebilirsiniz. Kullanıcı adımız: smgelinlikwww.instagram.com/smgelinlik
Eğer bu mesaj kural dışıysa yöneticilerimiz kaldırabilir.

Kızlar gerçekten çok tatlı ve stresli bir telaşı var . Ama size tavsiyem kesinlikle balayı tercihiniz ben yeni geldim balayı tatilinden ve tek kelime ile muzazam bir balayıydı:anneadayı:Gitmeden önce yeteri kadar araştırma yaptım ve devam eden %70 idrimler var . Bu konuda tavsiyede bulunacağım yerler mutlaka var msj atmanız yeterli..

Gelinlik dün kapora verildi, dikilicek. Ev bitmek üzere :) ama iğneli epilasyona gidiyorum yüz bölgesi kızarıklıkları iyi kapatıcak bi makyöz bulmam lazım. :) sizin nasıl hallettiniz mi herşeyi?

Gelinlik dün kapora verildi, dikilicek. Ev bitmek üzere :) ama iğneli epilasyona gidiyorum yüz bölgesi kızarıklıkları iyi kapatıcak bi makyöz bulmam lazım. :) sizin nasıl hallettiniz mi herşeyi?

Gelinlik için bizde 1 ay önceden anlaştık ilk provam yapıldı ikinci provam nisanda mayıstada teslim alacağım :KK68: Evide tuttuk beyaz eşya, mobilyalar halılar hepsi bitti bu ay sonu haftaya yani gelecek her şey :) ufak tefek şeyler çıkıyor tabi bitti dedikçe onlar bitmiyor:KK64: Hangi şehirdesin bir de düğün salonun nasıl kapalı mı açık mı malum bizim tarih yağmur riski :KK56:

Gelinlik için bizde 1 ay önceden anlaştık ilk provam yapıldı ikinci provam nisanda mayıstada teslim alacağım :KK68: Evide tuttuk beyaz eşya, mobilyalar halılar hepsi bitti bu ay sonu haftaya yani gelecek her şey :) ufak tefek şeyler çıkıyor tabi bitti dedikçe onlar bitmiyor:KK64: Hangi şehirdesin bir de düğün salonun nasıl kapalı mı açık mı malum bizim tarih yağmur riski :KK56:

Ben düğün istemedim yurt dışına çıkıp kıyalım balayıda içinde olsun dedim, ama olmadı :) ilk fransız bahçelerini ayarlıyoduk yağmuru düşündük, fransız sarayını istedim sonra ama fransız asıllı olmadam yapmıyolar orda.

Wyndham Grand Kalamış da yapıyoruz. Üst katında teras var deniz manzaralı, orayıda tuttuk salonuda. Kokteyl ve nikah üst katta, sonra büyük salona geçilicek. :)

Siz hangi şehirdesiniz?

Son düzenleme:
Back