Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varım 26 haziranda evleniyorum
eveeeet nerede olacak nikahınızOleyy yalnız değilmişim o zamann Hoşgeldiinn :)
eveeeet nerede olacak nikahınız
bende 4 haziranda evleniyorum:)
benimde izmirde :)) hayırlısı olsun allah bol bol mutluluklar versin çekirdek ailelerimize canım. kınayı nerde düşünüyorsun nasıl düşünüyorsun çok karışık kafammmİzmirde olacak canım senin nerde :)
benimde izmirde :)) hayırlısı olsun allah bol bol mutluluklar versin çekirdek ailelerimize canım. kınayı nerde düşünüyorsun nasıl düşünüyorsun çok karışık kafammm
ben ankaradayım izmire gelin geliyorum 4 haziranda düğünüm inşallah:) kınam ankarada olacak
3 haziran!!! Off 2 ay kaldı :)
Gelinlik dün kapora verildi, dikilicek. Ev bitmek üzere :) ama iğneli epilasyona gidiyorum yüz bölgesi kızarıklıkları iyi kapatıcak bi makyöz bulmam lazım. :) sizin nasıl hallettiniz mi herşeyi?
Gelinlik için bizde 1 ay önceden anlaştık ilk provam yapıldı ikinci provam nisanda mayıstada teslim alacağım Evide tuttuk beyaz eşya, mobilyalar halılar hepsi bitti bu ay sonu haftaya yani gelecek her şey :) ufak tefek şeyler çıkıyor tabi bitti dedikçe onlar bitmiyor Hangi şehirdesin bir de düğün salonun nasıl kapalı mı açık mı malum bizim tarih yağmur riski