• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Eylül Ayinda Meleğinin Haberini Alanlar Buraya

Petisko

Elif Asel❤️
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
1.809
2.726
133
Merhaba kizlar ☺️
Uzuuun zamandir forumu gizliden takip ediyor, yorum yapmiyordum. Enson 2015 gelinlerinde yorumlarda bulunmuştum. Vay bee ne çabuk geçti zaman.
Veee 2016 yilinin son demlerine de anne adayi olarak foruma dönüş yaptim. Gidişim sessiz oldu ama dönüşüm muhtesem☺️
6 haftalik gebeyim, bugün kesemizide gördük çok şükür 5 aylik bekleyişin ardindan rabbim bize bu güzel haberi almayi nasip etti çok şükür. Benim gibi yeni gebe arkadaslara sesleniyorum, haydi birlikte aylarimizi sayalimmmmm. Birlikte daha güzeliz annecikler❤️

Merhaba kizlar ☺️
Uzuuun zamandir forumu gizliden takip ediyor, yorum yapmiyordum. Enson 2015 gelinlerinde yorumlarda bulunmuştum. Vay bee ne çabuk geçti zaman.
Veee 2016 yilinin son demlerine de anne adayi olarak foruma dönüş yaptim. Gidişim sessiz oldu ama dönüşüm muhtesem☺️
6 haftalik gebeyim, bugün kesemizide gördük çok şükür 5 aylik bekleyişin ardindan rabbim bize bu güzel haberi almayi nasip etti çok şükür. Benim gibi yeni gebe arkadaslara sesleniyorum, haydi birlikte aylarimizi sayalimmmmm. Birlikte daha güzeliz annecikler❤️

Mrb canm öncelikle hayırlı olsun inş bebeğini huzurla sağlıkla alırsın kucağına .ben de 2 gün önce kanda öğrendim gebeliğimi. Ancak ultrasonda çıkmadı henüz. Ptesi günü hcg 724.9 du dün de 1123.8 çıktı. Sence normal mi ? Sen kaç hcg ile keseyi gördün?

Mrb canim, öncelikle hayırlı olsun inş bebeğini huzurla sağlıkla alırsın kucağına .ben de 2 gün önce kanda öğrendim gebeliğimi. Ancak ultrasonda çıkmadı henüz. Ptesi günü hcg 724.9 du dün de 1123.8 çıktı. Sence normal mi ? Sen kaç hcg ile keseyi gördün?

Merhaba canim, seninde hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah. Tatliş bir anne adayi ile tanistigima memnun oldum☺️ Adet gecikmemin 6. Gunü kanda gebelik testi yaptirdim 817 cikti, 4 gun sonra da doktor bakalim ama gorunmez cok yeni dedi ve cidden goremedik. 5 gun sonrasina randevu verdi, bugun adet gecikmemin 15. Gunu idi ve bugun keseyi gorebildik cok sukur. 6 haftalik dedi doktor ❤️ Senin icinde erken canim bir hafta daha beklemen gerekecek kese icin☺️ Doktorun ne dedi peki?

Canm ben devlet hastanesine gittim doktor ilgisizdi ve suan hicbisey soyleyemem saglikli bir gebelik mi yoksa degil mi diye.açıkçası biraz üzüldüm ve korktum.inşallah sağlıklıdır. yeni tadindigimiz için özelde iyi bir doktor arastirmam lazım.

Canm ben devlet hastanesine gittim doktor ilgisizdi ve suan hicbisey soyleyemem saglikli bir gebelik mi yoksa degil mi diye.açıkçası biraz üzüldüm ve korktum.inşallah sağlıklıdır. yeni tadindigimiz için özelde iyi bir doktor arastirmam lazım.

Sakin moralini bozma canim, keseyi gorene kadar tüm doktorlar temkinli konusuyorlar. Biraz daha bekle, keseyi görünce rahatlicaksiniz ☺️ Bizde kalp atislarini duymak icin bir hafta daha bekleyecegiz. Yani ilk aylar böyle belirsizlikle geciyor. Bol bol dua edip sabirla bekleyelim ❤️

Bir de canm şöyle benim adet gecikmemin 3.gününde 724.9 çıktı hcg ertesi günü de 1122.8 çıktı o gün baktı doktor göremedi. 3 gün sonra yani bu cuma yine gel tekrar bakalım dedi ama yine çok erken değil mi?gecikmenin 6.günü olacak yine göremeyecek. Ben de haftaya cuma gitsem diyorum çünkü biliyorum morelim bozulacak.sence nasıl bir yol izlesem?

Bir de canm şöyle benim adet gecikmemin 3.gününde 724.9 çıktı hcg ertesi günü de 1122.8 çıktı o gün baktı doktor göremedi. 3 gün sonra yani bu cuma yine gel tekrar bakalım dedi ama yine çok erken değil mi?gecikmenin 6.günü olacak yine göremeyecek. Ben de haftaya cuma gitsem diyorum çünkü biliyorum morelim bozulacak.sence nasıl bir yol izlesem?

Canim sen yine doktorunun dediği şekilde yap, 6. Haftada kese görünüyor diye biliyorum ama doktorun cuma dediyse sen de bi gidiver ama moralini de bozma asla ☺️ Nasilsa bebişinino ekranda er yada geç göreceksin Allahin izniyle ☺️

Canim sen yine doktorunun dediği şekilde yap, 6. Haftada kese görünüyor diye biliyorum ama doktorun cuma dediyse sen de bi gidiver ama moralini de bozma asla ☺️ Nasilsa bebişinino ekranda er yada geç göreceksin Allahin izniyle ☺️
Insallah canm ya dua et benim için de Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla huzurla kucaklamayi nasip etsin

Insallah canm ya dua et benim için de Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla huzurla kucaklamayi nasip etsin

Amin canimmmmm, tez zamanda kalp atislarini da duyalim ve saglikli hamilelik sürecini atlatip saglikla meleklerimizi kucaklarimiza alalim insalllah ❤️

Back