19. Hafta da bebeğin beyninde corpus collesium yok ve ventrikülleri büyümüş dedi doktorum. Sonrasında Rıza Madazlı ve bilmum prenatalog gezdik, 21. Haftada Emar çektirdik, o da ilave olarak kistlerde buldu ve tek bir yerdeki ventrikül büyümesi çifte çıkmış bir ventrikülü neredeyse 15 mm olmuş. Gittiğimiz doktorlar %95 ciddi beyin özürlü doğacağını söyledi. Dün Çapa da heyete girdik, onlarda baktı, pek bir şey demediler,kromozom testi yaptıralım diye geri gönderdiler. Sonra heyet doktorlarından birinin muayenesine gittik zar zor, aslında Capa da baktıklarını muayene ye almıyorlarmış. Bir ümit var mı bekleme ihtimali bizi çok ümitlendirdi diye. O doktorda çok ümitsiz konuştu,şu an Bebek'te beyinde iki ciddi sorun var ventrikülü büyümesi izole olsa belki kurtarırdı ama kistte var buradan dönmez sadece ne kadar özürlü olur onu öngöremeyiz dedi, ben de bize neden terminasyon seçeneğindeki sunmadıklarını sordum. Bunu bizim talep etmemiz lazımmış,benim ağzımdan çıkmalıymış sözler, yoksa bu Bebeğin zaten şansı yok dedi. Haftaya yine heyete girip terminasyon talep etmemiz gerekiyor. Kafayı yemiş durumdayım. 24. Haftada Bebeğimden vazgeçmek için doktorlara söylemem gerekecek. Yıllarca kürtaja bile çok karşı olan ben su an tekmelerini hissettiğim bebeğimden vazgeçmek için heyetde konuşacağım.Kendimi çok zayıf ve çaresiz hissediyorum, büyük bir günah işliyorum gibi geliyor sonra 42 yasında özürlü çocuğu doğurursam benden sonra ona kim bakar diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum.