TRANSFER SONRASI KAÇINCI GÜN YAPILDI TEST BENİMDE ÖYLE BİR İHTİMAL VARDA :)Değerim 304 arkadaşlar ikiz olabilirmissss cok mutluyum ağlamaktan içim cıktııı
kuzuuum çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :)Hamileyimmmmmmmmmmm
Sayılip sayilmadigini kesin bilmiyorum ama ben sayıyorum cnmMrh bende 26 sinda oldum transfer ama olduğum günü saymiyordum saymak gerekiyor mu
ok sayılmıyor cnmSayılip sayilmadigini kesin bilmiyorum ama ben sayıyorum cnmsen test yaptın mi peki
Gerçekten Tebrikler arkadaşım. . darısı bize insalllhhhDeğerim 304 arkadaşlar ikiz olabilirmissss cok mutluyum ağlamaktan içim cıktııı
Çok teşekkür ederim ınsallh kan testi de pozitif çıkar da şok olmamGözünaydın darısı tüm bekleyenlerin başına
Teşekkürler cnm ınsallh ya ☺Gözünaydn insallah kan testiylede bu sevincini taçlandırırsın
Cnm çok teşekkür ederimmm:)Hayırlı olsun canim
Çok teşekkür ederim inşallah Allah im hepimize nasip ederGözün aydın hayırlısı olsun darısı bekleyenlerin başına
Tebrikler Rabbim kucağına da almayı nasip etsinDeğerim 304 arkadaşlar ikiz olabilirmissss cok mutluyum ağlamaktan içim cıktııı
Ayyy gözün aydin canimmmmHamileyimmmmmmmmmmm
Yok yapmadım daha erken diye dusunuyom ve korkuyom yine negatif çıkacak diyeSayılip sayilmadigini kesin bilmiyorum ama ben sayıyorum cnmsen test yaptın mi peki
ok teşekkür ederimm :)Gerçekten Tebrikler arkadaşım. . darısı bize insalllhhh
ayy tebrik ederim. değerim çok güzel darısı başımıza inşallah. kaç embriyo transfer edilmişti. kaliteleri nasıldı. kaçıncı gündü?Hamileyimmmmmmmmmmm
5.gün tam gelişmiş embriyoydu ikiz olabilir dedi doktor iki embriyo kondu cnmayy tebrik ederim. değerim çok güzel darısı başımıza inşallah. kaç embriyo transfer edilmişti. kaliteleri nasıldı. kaçıncı gündü?
Çok çok tebrik ederim darısı isteyen herkesin başına innnnnnsaalllaaaaahhh hadi bakalım şimdi ikinci güzel haberde sira beklemedeyiz5.gün tam gelişmiş embriyoydu ikiz olabilir dedi doktor iki embriyo kondu cnm
Tebrikler canim alah tamamina erdirsin saglikli bir sekilde kucağına almayı nasim etsin insallahHamileyimmmmmmmmmmm
hadi gozumuzaydin aydin canmm cok sevindimmm ikizler geliyo ha sonunda cok mutlu oldum ya arkadasimm tebrikler5.gün tam gelişmiş embriyoydu ikiz olabilir dedi doktor iki embriyo kondu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?