- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
- Konu Sahibi yasemin hafsaaa
-
İlk zamanlar neyin ne olduğunu çok bilmiyordum benden test istediler bende devlete gittim tsh ma baktılar 3,53 çıkmıştı.Ooo 9 lar cok yüksek cnm.. Benim 4.25 ti doktor bana inmesi gerek dediginde.. Sen 9 dayken nerde yaptirdin asilamayi.. Bana 4.25 deyken bile guatr a cevirmesini mi bekliyordu niye vermedi diye kizmisti doktorum.. Yani sana o tahlili yapipta bide asilama yapan yer neresiyse yaptirma ora bidaha cnm
İlk zamanlar neyin ne olduğunu çok bilmiyordum benden test istediler bende devlete gittim tsh ma baktılar 3,53 çıkmıştı.
İşten dolayı izin almamız zor oluyor zaman kaybetmeyelim diye özele gittik tabi 1 yıl o test bu test uğraştık sonra iki ayrı özele gittim ilkinde iğne ikincide aşılama denedim bana hiç bu testleri tekrarlayalım demediler oysa üzerinden 1 yıl geçmiş ve ben aşılamadan sonra troid haşimato olduğumu ve tsh nın yüksek olduğunu öğreniyorum .
Üstelik bunu gittiğim özellerde değil de tesadüfen gittiğim üniversite hastanesinde öğrendim.
Polip var dedi aşılamayı yapan doktor ama aşılamayı iptal etmedi tüm bunlar aklımı kurcalıyor üniversite hastanesi hemen ameliyata aldı kısırlığa neden olur diyerek özele gitmeye korkuyorum ama devlette de beklemek çok zor.[/QUOT cnm bizde o yüzden òzeli tercih ediyoruz esimin isine engel olmasin diye.. Bu sefer. Gittiginde arastirip detayli bi sekilde testlerle yapmalarini iste meekezden bence..
Hisgeldin cnm nerden katildin aramiza.. Bende nisan yada mayisda baslayacam.. Yasin kacmerhaba arkadaşlar. ben de ocakta nasipse adet olunca 2. tüpe başlayacağım. tüpten önce 2 aşılama oldum. tüp yaptırma nedenim fsh yüksekliği.
Cnm yaa gecmis olsn.. Insallah bu denemen de pozitif alirsin.. Rabbim 1 kere de olsa tattirmis sana anneligi.. Hayirlisi ne isr o olsun cnm benm moralini bozma..bende şubat ayında başlayacağım.dış gebelik geçirdim sag tüpüm alındındı.diğer tüp için laparoskopi oldum yarı açık dedi doktorum.şu an sol tüp ne alemde alınmalı mı tüp bebeğe başlamadan bilmiyorum.bu şekilde tutar mı onu da bilmiyorum...hatay dörtyolluyum.adana 36 yaşındayım 9 yaşında bir kızım var.3 yıldır görmediğim işlem kalmadı.tüp bebeği adana başkentte bulent haydardedeoğlu na yaptıracağım Allah kısmet edrse.işte benim hikayen böyle
.
Napyn cnm nasilsin nasil gidiyo beklemenSanırım ilk ben yaptırdım 2ocakta transfer oldu beklemedeyim şimdi
Ben nisan sonu mayis gibi baslayacn cnm tedaviye.. Biraz maddi konuda acik oldu daBen burdayım 5.gün beklemedeyim sen ne durumdasın
ahhh keske cnm.. normal olmasada tüp tutsa yine şükürBelki gerek kalmaz tüpe kendiliğinden hamile olursun
sen nerde yaptırdn ya cnmBelki gerek kalmaz tüpe kendiliğinden hamile olursun
tek embriyo muydu cnm yaş kaç bu aradaAnkara Başkent hastanesi Hulusi hoca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?