- 12 Ocak 2016
- 81
- 18
- 88
- 40
- Konu Sahibi yasemin hafsaaa
-
Amin teşekkür ederim benim ilk denemem allah sizin de yardımcınız olsunBizde düsunuyoruz ama bizim isimz daha zor tabi esim azosprmli o yuzdn pek umutlu deglm allah yardmcnz olsn rabbim emeklerinizi bosa çkarmasn
Tedavim başladı nasipse 13 ünde topplama işlemi olacak. İzmir de yaptıdıyorum ben.hangi ayda başlıyorsunuz nerden hangi ildensiniz.. yaşınız kaç
izmirde hangi merkezde yaptırcaksnTedavim başladı nasipse 13 ünde topplama işlemi olacak. İzmir de yaptıdıyorum ben.
bugün haber geldi kızlar 16 yumurtamın 10 u döllenmek için uygunmuş bunların 7 si döllenmiş çarşamba günü haber verecekler 3. gün mü olacak 5. gün mü olacak diye..izmirde hangi merkezde yaptırcaksn
Amin canım hepimizin gönlüne göre olsun inşallah... sen tedaviye başladın mı? eşine bir tedavi uygulanıyor mu yada?Çok sevndm senn adna cnm allah gönlune gore versn
hepimizin hakkında hayırlısı canım... senin kist ne kadardı benim 3,8 le başladı bu tedavi sürecinde 1,9 a kadar düşürdü büyüklüğünü kullandığım ilaçlar. histereskopi de temiz çıkınca tüp bebeğe karar verdilerŞimdilik beklemedeyz çikolata kisti ameliyati olmstum o yuzden ara verdk esim bitkisel ilac kullandi ilac felan kullandi bu sure içinde ama sonç başarsz kök hücreyi bekliyoruz ama onunda ne zaman gelcği belli degl
Benim ilk tüp denememdi 3.gün transfer yapıldı deger once yukseldı sonra azalma oldu metohatra iğneyle düşürüldü fiyat olarak soruyorsan muayene ucreti ilaclar 6 bini buldu.senın tuttumu tüpün hangı asamadasınBalbay hayırlı olsun önceikle ben de hulusi hocaya gidiyorum iki aşılama yaptırdım negatif. yarın da tüp bebek için görüşmeye gitcem. ne kadar tuttu sizin tüp bebek, bi de transferin kaçıncı günde yapıldı?
Tutunamadi mi ben anlamadimBenim ilk tüp denememdi 3.gün transfer yapıldı deger once yukseldı sonra azalma oldu metohatra iğneyle düşürüldü fiyat olarak soruyorsan muayene ucreti ilaclar 6 bini buldu.senın tuttumu tüpün hangı asamadasın
Canim cok uzuldum, ikincide ihtimal daha yuksek oluyo vazgecmeyin diyolar. Zaten hulusi hoca da demistir. Benim de bu ay dinlendiriyo iki asilamadan sonra nisanin ortasi gibi yapilacak bakalim. Sizin rapor cikmadi mi? Bizim de yok raportutundu ama degerlerım once ıkı katı arttı sonra cok az artıs oldu hulusı hoca saglıksız bebek dedı ıgneyle dusurdu
Hadi hayırlısı.. rAbbim sevineceğin haberler versin sana inşallah canım :)Kızlar Merhaba, tarnsferim 16.03.2016 tarihinde yapıldı (yani 3. gün embriyosu) test tarihim 28 i şu an beklemedeyim hayırlısıyla
Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah... haber alır almaz vereceğim size de müjdeyi:)Hadi hayırlısı.. rAbbim sevineceğin haberler versin sana inşallah canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?