2016 da tüp bebek yaptıracaklar

Şimdilik beklemedeyz çikolata kisti ameliyati olmstum o yuzden ara verdk esim bitkisel ilac kullandi ilac felan kullandi bu sure içinde ama sonç başarsz kök hücreyi bekliyoruz ama onunda ne zaman gelcği belli degl

Şimdilik beklemedeyz çikolata kisti ameliyati olmstum o yuzden ara verdk esim bitkisel ilac kullandi ilac felan kullandi bu sure içinde ama sonç başarsz kök hücreyi bekliyoruz ama onunda ne zaman gelcği belli degl
hepimizin hakkında hayırlısı canım... senin kist ne kadardı benim 3,8 le başladı bu tedavi sürecinde 1,9 a kadar düşürdü büyüklüğünü kullandığım ilaçlar. histereskopi de temiz çıkınca tüp bebeğe karar verdiler

Benim ilk tüp denememdi 3.gün transfer yapıldı deger once yukseldı sonra azalma oldu metohatra iğneyle düşürüldü fiyat olarak soruyorsan muayene ucreti ilaclar 6 bini buldu.senın tuttumu tüpün hangı asamadasın

tutundu ama degerlerım once ıkı katı arttı sonra cok az artıs oldu hulusı hoca saglıksız bebek dedı ıgneyle dusurdu

tutundu ama degerlerım once ıkı katı arttı sonra cok az artıs oldu hulusı hoca saglıksız bebek dedı ıgneyle dusurdu
Canim cok uzuldum, ikincide ihtimal daha yuksek oluyo vazgecmeyin diyolar. Zaten hulusi hoca da demistir. Benim de bu ay dinlendiriyo iki asilamadan sonra nisanin ortasi gibi yapilacak bakalim. Sizin rapor cikmadi mi? Bizim de yok rapor

bize rapor cıkarttı hoca,yaşadıkllarımdan sonra tekrar başlamakta gözüme büyüyor artık.Hoca hazıranda başlıyacak banada

Oyle dusunme, bu sefer de zaman geciyo pisman oluyosun. Raporlu 6 bin mi tuttu. Baya cokmus bbizim rapor da yok daha da tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…