Kızlar bu arada sancılarınız fazla ise Drnuza söyleyin düşük belirtisiymiş benim ki gibi . İlaç veriyo bide midem bulansın diye beklemeyin dua edin bulanmasın ben 3 gündür yemeğe hasret kaldım
Evet seemraa'cım adet sancısı yada daha kötü bir sancı düşük belirtisi acilen doktora gözükmekte fayda var ben 2 düşüğümden biliyorum Rabbim kimseye yaşatmasın. Peki merak ediyorum düşük tehlikesi olup ilaç verdiğinde gerçekten faydası var mı o ilaçların? Ayy canım bu arada Kıyamam sana inşallah bir an önce geçer mide bulantıların da doya doya yemek yersin :))

B Besteygmr cnm bn adetin 31. Beta hcg 1228,8 di pazar günü yarın ilk doktor kontrolü gtcem heralde kesenin görüleceği zaman için yarına verdi pazar günü kandan snra aradim perşembe gbi gel karından baklm dedi

Ayy canım yaa ne kadar heyecanlı bu gece uyuyamazsın şimdi sen :)) Ayy inşallah görürsün keseyi, doktordan sonra bilgi verirsen sevinirim canım. Benim keseyi görmem için çarşamba günü gel dedi daha var anlayacağın. Ama yarın bhcg tekrar yaptırcam kaç gündür merak ediyorum artış var mı diye

Herkes faydası var diyo ben 3gündür kullanıyorum oda geceleri inş bende De işe yarar gerçi ben hissediyorum Allah'ın izniyle bebişime birşey olmayacak

Herkes faydası var diyo ben 3gündür kullanıyorum oda geceleri inş bende De işe yarar gerçi ben hissediyorum Allah'ın izniyle bebişime birşey olmayacak
Inşallah bir faydasını görürsün canım. Hissetmek çok önemli, umarım hissettiğin gibi Allah ın izni ile meleğine birşey olmayacak ve kucağına alacaksın sağlıklı bir şekilde ))

Inşallah bir faydasını görürsün canım. Hissetmek çok önemli, umarım hissettiğin gibi Allah ın izni ile meleğine birşey olmayacak ve kucağına alacaksın sağlıklı bir şekilde ))
Ama Allah'ın izniyle bu meleğim kucağıma gelsin sağlıkla birda çocuk yapmayı düşünmüyorum sırf şu mide bulantısı ve başdönmelrim yüzünden

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve bende hayırlısıyla 2016 anneleri grubuna katıldım bende 6+3 haftalık hamileyim gerçi bizim birde 4 yaşında abimiz var. İnşallah hayırlısıyla hepimiz kuzularımızı kucağımıza alırız

Selam bende pazartesi öğrendim herkese hayırlı olsun. Ben adetim bi hafta geçti yaptım. Eşim emin olamayız diyor ama ben eminim diyorum bütün belirtiler var diyorum. Birkaç gün sonra kan verecem

Merhaba, öncelikle tebrik ederim. inşallah sağlıklı bir meleğiniz ve hamileliğiniz olur. Abiye kardeş geliyor ne güzel :)))

Selam bende pazartesi öğrendim herkese hayırlı olsun. Ben adetim bi hafta geçti yaptım. Eşim emin olamayız diyor ama ben eminim diyorum bütün belirtiler var diyorum. Birkaç gün sonra kan verecem
A.slm elvinnur, sanırım idrar testi ile öğrendiniz. Dilerim doğru sonuç çıkmıştır (yani pozitiftir), bazı testlerde malesef yanılma payı veya testin bozuk olması durumunda hatalar çıkabiliyor benim başıma gelmişti. En garantisi kan tahlili (b-hcg) vermeniz. En yakın zamanda yapıp sonucu bizlerle paylaşmayı unutmayın :)))

Teşekkür ederim arkadaşlar valla ne yalan söyleyeyim ben ilk gün anladım ve inatla hamileyim dedim ve 7. gün idrar testinden çıktı çokta silik olsa daha sonra kan testinde çıktı eşim hala şokta çünkü oglumda da aşırı kokulara hassasiyet ve kasık ağrım vardı. Yarın kalp atışları için dr gidiyorum hayırlısıyla bi duyayım ömrüne duacı olacağım. Bu arada hepinizi tebrik ederim rabbim hayırlısıyla uykusuz geceleri ve ilk gülüşündeki mutluluğu göstersin hepimize

cnm cok şükür keseyı gördumm bugun ıcınde mınnak sıyah nokta bvardı hatta 2 hafta sonraa kalp atısını duyucaz allah nasıp eder umarm

Ben de hamleyim Kızlar çarşamba günü test yaptırdım. 1 hafta geçmişti adetin üzerinden.beta hcg3300 çıktı. Bu değer normal mi. Bir de 5. Hafta ama keseyi görmedi doktor.

Ben de hamleyim Kızlar çarşamba günü test yaptırdım. 1 hafta geçmişti adetin üzerinden.beta hcg3300 çıktı. Bu değer normal mi. Bir de 5. Hafta ama keseyi görmedi doktor.
Normalde hcg 2000lerde görülmesi lazım kesenin

Bende hamileyim sukurler olsun.Rabbim bu duyguyu herkese yasatir insallah:)kesemizi gorduk ve sira kalp atislarini duymada melegimin.

Birley sorabilirmiyim 21 aralıkta bir hata yaptım kendimden çok utanıyorum ilişki gibi tam birşey yapamadık iç çamaşırları vardı boşalma olmadı bi anlık düşünce korku var içimde test yaptım negatif çıktı ertesi gün daha sonra 10 ocakta hasta oldum bu yerleşme kanamsıyla karıştırdım sanndım ama yerleşme kanaması bene benm oluyomuş adett oldum diyorum sonra test yaptım negatif çıktık ilişkiden sonra 29 gün yani nagatif çıktı gebelik felan yoktur dimi

Yani kısacası erkke arkadşmla 21 aralık birşey oldu sevişme tarsızz 19 ocakta test yaptım negatif çıktı gebelik yoktur dimi içime felan girmedii iç çamaşırı vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…