- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
Evet seemraa'cım adet sancısı yada daha kötü bir sancı düşük belirtisi acilen doktora gözükmekte fayda var ben 2 düşüğümden biliyorum Rabbim kimseye yaşatmasın. Peki merak ediyorum düşük tehlikesi olup ilaç verdiğinde gerçekten faydası var mı o ilaçların? Ayy canım bu arada Kıyamam sana inşallah bir an önce geçer mide bulantıların da doya doya yemek yersin :))Kızlar bu arada sancılarınız fazla ise Drnuza söyleyin düşük belirtisiymiş benim ki gibi . İlaç veriyo bide midem bulansın diye beklemeyin dua edin bulanmasın ben 3 gündür yemeğe hasret kaldım
Ayy canım yaa ne kadar heyecanlı bu gece uyuyamazsın şimdi sen :)) Ayy inşallah görürsün keseyi, doktordan sonra bilgi verirsen sevinirim canım. Benim keseyi görmem için çarşamba günü gel dedi daha var anlayacağın. Ama yarın bhcg tekrar yaptırcam kaç gündür merak ediyorum artış var mı diye
Herkes faydası var diyo ben 3gündür kullanıyorum oda geceleri inş bende De işe yarar gerçi ben hissediyorum Allah'ın izniyle bebişime birşey olmayacakEvet seemraa'cım adet sancısı yada daha kötü bir sancı düşük belirtisi acilen doktora gözükmekte fayda var ben 2 düşüğümden biliyorum Rabbim kimseye yaşatmasın. Peki merak ediyorum düşük tehlikesi olup ilaç verdiğinde gerçekten faydası var mı o ilaçların? Ayy canım bu arada Kıyamam sana inşallah bir an önce geçer mide bulantıların da doya doya yemek yersin :))
Inşallah bir faydasını görürsün canım. Hissetmek çok önemli, umarım hissettiğin gibi Allah ın izni ile meleğine birşey olmayacak ve kucağına alacaksın sağlıklı bir şekildeHerkes faydası var diyo ben 3gündür kullanıyorum oda geceleri inş bende De işe yarar gerçi ben hissediyorum Allah'ın izniyle bebişime birşey olmayacak
Ama Allah'ın izniyle bu meleğim kucağıma gelsin sağlıkla birda çocuk yapmayı düşünmüyorum sırf şu mide bulantısı ve başdönmelrim yüzündenInşallah bir faydasını görürsün canım. Hissetmek çok önemli, umarım hissettiğin gibi Allah ın izni ile meleğine birşey olmayacak ve kucağına alacaksın sağlıklı bir şekilde))
Selam bende pazartesi öğrendim herkese hayırlı olsun. Ben adetim bi hafta geçti yaptım. Eşim emin olamayız diyor ama ben eminim diyorum bütün belirtiler var diyorum. Birkaç gün sonra kan verecemMerhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve bende hayırlısıyla 2016 anneleri grubuna katıldımbende 6+3 haftalık hamileyim gerçi bizim birde 4 yaşında abimiz var. İnşallah hayırlısıyla hepimiz kuzularımızı kucağımıza alırız
Merhaba, öncelikle tebrik ederim. inşallah sağlıklı bir meleğiniz ve hamileliğiniz olur. Abiye kardeş geliyor ne güzel :)))Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve bende hayırlısıyla 2016 anneleri grubuna katıldımbende 6+3 haftalık hamileyim gerçi bizim birde 4 yaşında abimiz var. İnşallah hayırlısıyla hepimiz kuzularımızı kucağımıza alırız
A.slm elvinnur, sanırım idrar testi ile öğrendiniz. Dilerim doğru sonuç çıkmıştır (yani pozitiftir), bazı testlerde malesef yanılma payı veya testin bozuk olması durumunda hatalar çıkabiliyor benim başıma gelmişti. En garantisi kan tahlili (b-hcg) vermeniz. En yakın zamanda yapıp sonucu bizlerle paylaşmayı unutmayın :)))Selam bende pazartesi öğrendim herkese hayırlı olsun. Ben adetim bi hafta geçti yaptım. Eşim emin olamayız diyor ama ben eminim diyorum bütün belirtiler var diyorum. Birkaç gün sonra kan verecem
cnm cok şükür keseyı gördumm bugun ıcınde mınnak sıyah nokta bvardı hatta 2 hafta sonraa kalp atısını duyucaz allah nasıp eder umarmAyy canım yaa ne kadar heyecanlı bu gece uyuyamazsın şimdi sen :)) Ayy inşallah görürsün keseyi, doktordan sonra bilgi verirsen sevinirim canım. Benim keseyi görmem için çarşamba günü gel dedi daha var anlayacağın. Ama yarın bhcg tekrar yaptırcam kaç gündür merak ediyorum artış var mı diye
Normalde hcg 2000lerde görülmesi lazım keseninBen de hamleyim Kızlar çarşamba günü test yaptırdım. 1 hafta geçmişti adetin üzerinden.beta hcg3300 çıktı. Bu değer normal mi. Bir de 5. Hafta ama keseyi görmedi doktor.
gözn aydın cnm ınsallah duyarssn bızde dun kesemızı görduk 11 subatta kalp için gidiczBende hamileyim sukurler olsun.Rabbim bu duyguyu herkese yasatir insallah:)kesemizi gorduk ve sira kalp atislarini duymada melegimin.
Amin...Sizinde gozunuz aydin.insallah sizde duyarsiniz:)gözn aydın cnm ınsallah duyarssn bızde dun kesemızı görduk 11 subatta kalp için gidicz
ınsallah cnm ınsallah 7. haftamızda gıdıcez ınsllah daha bugun 5+0 oldukAmin...Sizinde gozunuz aydin.insallah sizde duyarsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?