üç hafta beş günlükken bakıldı en son yani adetime 5 gn vardı 363.47 cıkmıstı arkadaslar ikiz olabilir falan dediler de ondan sorduM
hıoım saol cnm cvp verdıgın ıcın bende adetın 31. gunu kanda baktrdım sonuc 1228,8 sıktı o zaman 4+2ymişim ınsallah yarın doktra gıdıcem kese ıcın ılk defaa

Canım yarın doktordan sonra yazarsan sevinirim :)
yarım cnm tabıkıde zaten pazar gununden berı ıcım kıpır kıpır korkular şüpheler kanda cıkan sonuc bılee ınandrmaya yetmıo ınsanı doktrumu aradım keseyı görebılmek ıcın yarınn cagrdıı 4 gundur beklıorm ınsallah hersey guzel olur sonucum guzelll sımdılık

hepimize allah hayırlı evlatlar versin canım sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah merakla bekliyorum bende sekizinde gidicem bebişimi görmek iççin

hepimize allah hayırlı evlatlar versin canım sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah merakla bekliyorum bende sekizinde gidicem bebişimi görmek iççin
amın cnm ınsallah heyecan cok oluo bende yarın öğlene kadr sabredıcemm

Kızlar test yaptım adetime 4 gün var çok çok silik bir cizgi görüyorum sizde bir bakın görebiliyormusunuz

Eklentiler

• 20160127_170808.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 89
Arkadaşlar sat'a göre bugün 4+5 im biliyorsunuz ki 10 gün öncesinden adetten 4 gün önce öğrenmiştim hamile olduğumu ama hiç bir ağrı sızı yok kasıklarda belde sırtta ve karında bu normal mi yaa bak şimdi endişelenmeye başladım. (Aman ağrı sızı olmasında) bebek geliştikçe kasılmalar ağrılar olur diye düşünüyorum yanılıyor muyum acaba???

Seemraa evet aynen öyle bu bişey ifade ediyor diyebilirmiyiz ne yapmalıyım sizce kan testü yaptırayımmı günümün geçmesinimi bekleyeyim

Kızlar bu arada sancılarınız fazla ise Drnuza söyleyin düşük belirtisiymiş benim ki gibi . İlaç veriyo bide midem bulansın diye beklemeyin dua edin bulanmasın ben 3 gündür yemeğe hasret kaldım

B Besteygmr bende SATA gore 4+5 im cnm bndedr bisey yok dün azcik sağ kasgm da sızı vardı geçti ama
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için, bu arada geçmiş olsun peki sen 4+5 de iken kese göründümü yada doktora felan gittin mi hiç? Gittiysen herhangi bişey dedi mi ve yakın zamanda (1-2 gün öncesinde) bhcg yaptırdın mı değerin kaç çıktı yaptırdıysan :)) Ayy ne çok soru sordum kusura bakma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…