- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
Bana mı sordunuzCnim yuksekmi yani deger nrmale gore
senın degerın kacCnim yuksekmi yani deger nrmale gore
üç hafta beş günlükken bakıldı en son yani adetime 5 gn vardı 363.47 cıkmıstı arkadaslar ikiz olabilir falan dediler de ondan sorduMsenın degerın kac
hıoım saol cnm cvp verdıgın ıcın bende adetın 31. gunu kanda baktrdım sonuc 1228,8 sıktı o zaman 4+2ymişim ınsallah yarın doktra gıdıcem kese ıcın ılk defaaüç hafta beş günlükken bakıldı en son yani adetime 5 gn vardı 363.47 cıkmıstı arkadaslar ikiz olabilir falan dediler de ondan sorduM
Canım yarın doktordan sonra yazarsan sevinirim :)hıoım saol cnm cvp verdıgın ıcın bende adetın 31. gunu kanda baktrdım sonuc 1228,8 sıktı o zaman 4+2ymişim ınsallah yarın doktra gıdıcem kese ıcın ılk defaa
yarım cnm tabıkıde zaten pazar gununden berı ıcım kıpır kıpır korkular şüpheler kanda cıkan sonuc bılee ınandrmaya yetmıo ınsanı doktrumu aradım keseyı görebılmek ıcın yarınn cagrdıı 4 gundur beklıorm ınsallah hersey guzel olur sonucum guzelll sımdılıkCanım yarın doktordan sonra yazarsan sevinirim :)
hepimize allah hayırlı evlatlar versin canım sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah merakla bekliyorum bende sekizinde gidicem bebişimi görmek iççinyarım cnm tabıkıde zaten pazar gununden berı ıcım kıpır kıpır korkular şüpheler kanda cıkan sonuc bılee ınandrmaya yetmıo ınsanı doktrumu aradım keseyı görebılmek ıcın yarınn cagrdıı 4 gundur beklıorm ınsallah hersey guzel olur sonucum guzelll sımdılık
amın cnm ınsallah heyecan cok oluo bende yarın öğlene kadr sabredıcemmhepimize allah hayırlı evlatlar versin canım sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah merakla bekliyorum bende sekizinde gidicem bebişimi görmek iççin
bekliyorum yarın yaz canım :)amın cnm ınsallah heyecan cok oluo bende yarın öğlene kadr sabredıcemm
mutlaka yazcmbekliyorum yarın yaz canım :)
Çok çok silik neredeyse yok gibiKızlar test yaptım adetime 4 gün var çok çok silik bir cizgi görüyorum sizde bir bakın görebiliyormusunuz
Bence bekle bekleyemesende kan testi yaptır derimSeemraa evet aynen öyle bu bişey ifade ediyor diyebilirmiyiz ne yapmalıyım sizce kan testü yaptırayımmı günümün geçmesinimi bekleyeyim
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için, bu arada geçmiş olsun peki sen 4+5 de iken kese göründümü yada doktora felan gittin mi hiç? Gittiysen herhangi bişey dedi mi ve yakın zamanda (1-2 gün öncesinde) bhcg yaptırdın mı değerin kaç çıktı yaptırdıysan :)) Ayy ne çok soru sordum kusura bakma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?