ya bende 6. haftadayım. az önce çok açık pembemsi leke gördüm akıntı ile birlikte. normal mi sizce kızlar?
kıvırcık istersen bir dr görün.çünkü lekelenmeler önemli .yoktur inşallah bişey ama yine gözükki aklın kalmasın istirat verir diye düşünüyorum belik progestan bizlerde haber ver olurmu

duydum semra sorma ağladım zaten mutluluktan normalde sata göre 6+3 üm aama bebek +5+5 miş.geç döllenme herhalde diye düşünüyorum
Bende sat e göre 5+5 im adet gecikmesi olmada öğrendim gebeliğimi gitsem bende duyar mıyım acaba

Kizlar bugun yine kahverengi lekelenme oluyo ve bu sefer daha fazla saat 4 den beri devam ediyo dua edin nolur

ayşecim var mı bi gelişme hayırlı haberler ver inşallah cnm
Canlarim dun gece 4 de geldim hastaneden vajinal ultrasonla bakalim dediler kabul etmedim karindan bakti kedeyi ve yolk sac goruldu bebek gorulmedi kan aldi sonucu gebelik haftanla uyumlu dedi su an bebekte bi sikinti yok dedi vajinal ultrasonla baksaydik bebegide gorurduk dedi 1 hafta sonra gel bebek karindan gorulur o zaman bakalim dedi cok sukur bebek iyi

Çok şükür Can'ım inş bundan sonra sorunsuz geçer gebeliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…