- 7 Ağustos 2013
- 52
- 27
- 18
- Konu Sahibi YAGMURTOPRAKK
-
çok mutlu oldum canım gözün aydın darısı bizim başımıza :)kızlar dr dan geldimm:))))bebeğimin minnak kalbi atmaya başlamış ...çok şükür allahıma nekadar mutluyum anlatamam ....herşey yolunda çok şükür
Ayy cok sevindim cnm allah kucagina almayida nasip etsinkızlar dr dan geldimm:))))bebeğimin minnak kalbi atmaya başlamış ...çok şükür allahıma nekadar mutluyum anlatamam ....herşey yolunda çok şükür
çok saol sinemcim inşallah cnm dualarım sizlerle inançok mutlu oldum canım gözün aydın darısı bizim başımıza :)
teşekkür ederim ayşem inşallah hepimizinAyy cok sevindim cnm allah kucagina almayida nasip etsin
duydum semra sorma ağladım zaten mutluluktan normalde sata göre 6+3 üm aama bebek +5+5 miş.geç döllenme herhalde diye düşünüyorumDuydun yani pıt pıt : - ) şimdi sen tam kaç haftalıksın
teşekkürler bestem bende valla öyle mutluyum ki anlatmamÇok şükür sevindim seninde evine mutlu dönmene canım :)) evet yaa kaçıncı haftadasın bende merak ediyorum
kıvırcık istersen bir dr görün.çünkü lekelenmeler önemli .yoktur inşallah bişey ama yine gözükki aklın kalmasın istirat verir diye düşünüyorum belik progestan bizlerde haber ver olurmuya bende 6. haftadayım. az önce çok açık pembemsi leke gördüm akıntı ile birlikte. normal mi sizce kızlar?
Bende sat e göre 5+5 im adet gecikmesi olmada öğrendim gebeliğimi gitsem bende duyar mıyım acabaduydum semra sorma ağladım zaten mutluluktan normalde sata göre 6+3 üm aama bebek +5+5 miş.geç döllenme herhalde diye düşünüyorum
Bende sat e göre 5+5 im adet gecikmesi olmada öğrendim gebeliğimi gitsem bende duyar mıyım acaba
sata göre 6+3 üm aramızda 5 gün var sen bilirsin Cnm git bakalım belli olmaz inşallah çıkarBen sata
çok teşekkürler şu an bi sıkıntı yokkıvırcık istersen bir dr görün.çünkü lekelenmeler önemli .yoktur inşallah bişey ama yine gözükki aklın kalmasın istirat verir diye düşünüyorum belik progestan bizlerde haber ver olurmu
Benimde iki gun once lekelenmem oldu dr a gittim yat kalkma dedi bu kahverengi leke kisa suren hafif kanamaymis eger kirmizi olursa aktif kanama olur o zaman oyle bi durum olursa hemen gel dediçok teşekkürler şu an bi sıkıntı yok
Cnm inş birşey olmaz rabbim sana bağışlasın karnındakiniKizlar bugun yine kahverengi lekelenme oluyo ve bu sefer daha fazla saat 4 den beri devam ediyo dua edin nolur
ayşecim var mı bi gelişme hayırlı haberler ver inşallah cnmKizlar bugun yine kahverengi lekelenme oluyo ve bu sefer daha fazla saat 4 den beri devam ediyo dua edin nolur
Canlarim dun gece 4 de geldim hastaneden vajinal ultrasonla bakalim dediler kabul etmedim karindan bakti kedeyi ve yolk sac goruldu bebek gorulmedi kan aldi sonucu gebelik haftanla uyumlu dedi su an bebekte bi sikinti yok dedi vajinal ultrasonla baksaydik bebegide gorurduk dedi 1 hafta sonra gel bebek karindan gorulur o zaman bakalim dedi cok sukur bebek iyiayşecim var mı bi gelişme hayırlı haberler ver inşallah cnm
Çok şükür Can'ım inş bundan sonra sorunsuz geçer gebeliğinCanlarim dun gece 4 de geldim hastaneden vajinal ultrasonla bakalim dediler kabul etmedim karindan bakti kedeyi ve yolk sac goruldu bebek gorulmedi kan aldi sonucu gebelik haftanla uyumlu dedi su an bebekte bi sikinti yok dedi vajinal ultrasonla baksaydik bebegide gorurduk dedi 1 hafta sonra gel bebek karindan gorulur o zaman bakalim dedi cok sukur bebek iyi
Sagol semracim cnm ins sorun cikmaz bundan sonra rabbim hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsinÇok şükür Can'ım inş bundan sonra sorunsuz geçer gebeliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?