2016 Balayı :)

Kızlar merabaa agustos basinda balayına gidecegiz gittiginiz memnun kaldiginiz yerleri yazabilir misiniz benim aklimda Sentido Gold island var. Oraya balayina giden oldu mu ? Balayi icin ikramları vs var mi mesela bazi otellerde guzel odalar veriliyormus bazılarında 2 kere alakart restaurant firsati veriliyomus bunun gibi seyleri merak ettim
2014 te balayına gitmiştik biz memnun kaldık tavsiye ederim. Manzarası mükemmel.1kere alakart restaurant vardı. Odayakahvaltı 1 kere. Gittiğimizde odada meyve tabağı ve şarap vardı. Alkol kullanmadığımız için şarabı klozete boca ettim çıkarken

Arkadaşlar merhaba,
Düğün tarihimiz henüz netleşmedi fakat büyük ihtimalle 2016 temmuz sonu gibi istiyoruz. O netleşene kadar bir yandan da balayı otelleri araştırmaya başkadık kı sonradan sıkışmayalım. Kasım aralık gbii erken rezervasyonlar açılıyormuş sanırım, o zamana kadar otelleri araştırırsak sonradan karar vermesi daha kolay olucak benim için.
2016 gelinleri olarak düşündüğünüz, araştırdığınız oteller var mı? Önerileriniz vs herşeye açığım :)
Diğer başlıkları okumaya çalıştım gördüğüm kadarıyla aşağıdaki otelleri önerenler olmuş,
Voyage Belek
Vogaye Sorgun
Spice
Thor Deluxe
Gitmek istediğimiz bölgeye de karar veremedik, Alaçatı da çok çekiyoz bizi :) fakat balayı birkez oluyor herşey dahil olsun diyoruz,
Fikirlerinizi bekliyorum kızlar :)

Rixos Premium Tekirova'da karar kıldık bizde, önceden giden bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine. 1 ekimde düğünümüz belek hem sıcak hemde oldukça güzel tesis. sadece havaalanına uzak o kadar :)

bende orayı istedim ama ocak ayında kapalıymış otel...peki ordaki meleklerden kıskanmadın mı çok dolaşıyorlarmış etrafta ben bi ona sinir olurdum gitsem herhalde yoksa bence de tam balayılık otel:)

kesinlikle gitmem bende :) adameve evet eğlence odaklı bir balayı oteli ama bence balayı daha huzurlu daha sakin olmalı.

Arkadaşlar yeni balayından gelmiş biri olarak anlatmadan duramayacağım. Bu siteden birinin tavsiyesi üzerine Sabrina Haus ta Balayı yaptık. Gerçekten tek kelimeyle harikaydı:) otelin dizaynından çalışanların ilgisine kadar her şey beklentimizin üstündeydi. Sakin huzur dolu bir balayı hayaliniz varsa bir değerlendirin derim.

Arkadaşlar yeni balayından gelmiş biri olarak anlatmadan duramayacağım. Bu siteden birinin tavsiyesi üzerine Sabrina Haus ta Balayı yaptık. Gerçekten tek kelimeyle harikaydı:) otelin dizaynından çalışanların ilgisine kadar her şey beklentimizin üstündeydi. Sakin huzur dolu bir balayı hayaliniz varsa bir değerlendirin derim.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/siz-balayinizi-nerede-yaptiniz.28631/
Buraya da yazın isterseniz. Ordan daha çok kişi faydalanabilir.

X