Bir arkadaşla bunu konuştuk, o da diyordu ki uzun süredir zaten eğitim kökenli birisi gelmiyormuş o bakanlığa.Su tesisatcisini manava emanet ediyor, icim rahat reis secmisse dogrudur diyorlar.Bu zihniyet icin akademisyen olmus,alaninin uzmani olmus onemi yok ki.
Aile bakaninin elektrik - elektronik muhendisi oldugu bir kabine :)
Başbakan'ı tutturdum, damatta yanılmışım. Başbakan yardımcılığı kesin dediydim ama tutmamış
Al benden de o kadarben hala damat diyorum, her şeyin bir zamanı var parkunum önce alıştırsınlar sonra yapıştırırlar
Bir arkadaşla bunu konuştuk, o da diyordu ki uzun süredir zaten eğitim kökenli birisi gelmiyormuş o bakanlığa.
:) Umarım daha sonrasında eğitimin sorunlarını tam görebilecek, çözüm getirebilecek birileri gelir. Belli olmaz, belki bu gelen bakan da olumlu bir şeyler yapar diye umuyorum ama...Benim gorevde 7 senem bitti.Bu 8.yilim.
Bu gelen 5. Bakan.Gerisini siz dusunun artik.
daha önceki aile bakanı kız çocukları bağırmayı öğrensin savunsun kendini demişti.
demekki olay daha ciddiye alacaklar, okullarda askeri sistem olacak ve savunma sanatını öğretecekler.
aslında buna razı olduğumu farkettim.ne hale geldi eğitim
Yazik.. Bakanlar Kurulu her toplandiginda ona uc metre otede tek kisilik masa kurmak zorunda kalacaklar..yeni kabinenin tek kadın bakanı Fatma Betül Sayan Kaya
Turizm sektöründe müthiş atılımlar bizi bekliyor
Çocuklar ve biz Nabiden kurtulduk şimdi turistler düşünsün
Semanın çoktan terk etmesi gereken koltuğundan olmasına da ayrıca sevindim .
ahmet davutoğlundan sonraki dönüşlerin şaşırtıyor böylesi daha cazip arkadaşHangisine şaşırdın arkadaş ? Nabi Avcının vize yerine ygs uygulaması getireceğine mi yoksaOysa onu sessiz düşünmüştüm
ahmet davutoğlundan sonraki dönüşlerin şaşırtıyor böylesi daha cazip arkadaş
herkesin bir kırılma noktası vardır belkide
Turizm sektöründe müthiş atılımlar bizi bekliyor
Çocuklar ve biz Nabiden kurtulduk şimdi turistler düşünsün
Semanın çoktan terk etmesi gereken koltuğundan olmasına da ayrıca sevindim .
kısmen senin gibiydim geziden önceForumda şu sağ üste büyüteç var ya ; arama butonu . Heh işte oraya Sema Ramazanoğlu ya da Nabi Avcı yaz . Bakanlıkları boyunca her ikisinide hiç beğenmediğim yazılardır karşına çıkacak olan .
Ya ben çoktan kırılmışım ya hep eleştirmek istiyorsam eleştirmişim .
Sema Ramazanoğlu Ensar Vakfı ile gündeme gelince sözlerini eğip bükmeden eleştirdim , derhal o koltuktan alınmalıydı bence .
Nabi Avcıda eğitim sistemini hallaç etti .
Onun dışında yeni listede evet Binali Yıldırımdan memnun değilim . Bu bir Ahmet Davutoğlu fanı olduğum için değil .
Geliş ve gidiş... Nasıl geliş nasıl gidiş ... Bunlar hoş değil , doğru da değil (bence)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?