2016 Bakanlar Kurulu listesi açıklandı! İşte yeni kabinede yer alan bakanlar

Su tesisatcisini manava emanet ediyor, icim rahat reis secmisse dogrudur diyorlar.Bu zihniyet icin akademisyen olmus,alaninin uzmani olmus onemi yok ki.

Aile bakaninin elektrik - elektronik muhendisi oldugu bir kabine :)
Bir arkadaşla bunu konuştuk, o da diyordu ki uzun süredir zaten eğitim kökenli birisi gelmiyormuş o bakanlığa.

Benim gorevde 7 senem bitti.Bu 8.yilim.
Bu gelen 5. Bakan.Gerisini siz dusunun artik.
:) Umarım daha sonrasında eğitimin sorunlarını tam görebilecek, çözüm getirebilecek birileri gelir. Belli olmaz, belki bu gelen bakan da olumlu bir şeyler yapar diye umuyorum ama...

Savunma Bakanı olmuş milli eğitim bakani.. bakanligin adinin milli egitimi savunma bakanligi olarak degistirilmesini talep ediyorum

Yaşlı kurtlar yerinizi gençlere birakin artık. Yeter sizi gördüğümüz artık

Ben bu bagirma olayini ogrencilerime ogretiyorum. Pedagoglar da bu yönde görüş bildiriyorlar zaten. Devir belli. Ve bu artık zorunlu durumda bence.. anne babalar da evde cocuklarina vucudunun sinirlarini ve tehlike anında bagirmalarini ogretmeli

Sağlık bakanı değişmiş sevindim yine Recep Akdağ olmuş üzüldüm.
Çevre ve şehircilik bakanı Mehmet Özhaseki olmuş yol kazılarına hazır olun ülkede kazılmadık yer bırakmaz artık

Aile bakanı değişmiş güzel olmuş, yerine gelen de genç ve dinamik görünüyor, sevdim.

Turizm sektöründe müthiş atılımlar bizi bekliyor

Çocuklar ve biz Nabiden kurtulduk şimdi turistler düşünsün

Semanın çoktan terk etmesi gereken koltuğundan olmasına da ayrıca sevindim .

Hangisine şaşırdın arkadaş ? Nabi Avcının vize yerine ygs uygulaması getireceğine mi yoksa Oysa onu sessiz düşünmüştüm
ahmet davutoğlundan sonraki dönüşlerin şaşırtıyor böylesi daha cazip arkadaş
herkesin bir kırılma noktası vardır belkide

Yeni aile bakanimiz da genc dinamik bir elektrik elektronik muhendisi :)
2 cocuk annesiymis.Yani tahminim bu durum bulundugu bakanlik icin secilmeye yetmis.Aile kurmus yetmez mi :)

ahmet davutoğlundan sonraki dönüşlerin şaşırtıyor böylesi daha cazip arkadaş
herkesin bir kırılma noktası vardır belkide

Forumda şu sağ üste büyüteç var ya ; arama butonu . Heh işte oraya Sema Ramazanoğlu ya da Nabi Avcı yaz . Bakanlıkları boyunca her ikisinide hiç beğenmediğim yazılardır karşına çıkacak olan .

Ya ben çoktan kırılmışım ya hep eleştirmek istiyorsam eleştirmişim .

Sema Ramazanoğlu Ensar Vakfı ile gündeme gelince sözlerini eğip bükmeden eleştirdim , derhal o koltuktan alınmalıydı bence .
Nabi Avcıda eğitim sistemini hallaç etti .

Onun dışında yeni listede evet Binali Yıldırımdan memnun değilim . Bu bir Ahmet Davutoğlu fanı olduğum için değil .
Geliş ve gidiş... Nasıl geliş nasıl gidiş ... Bunlar hoş değil , doğru da değil (bence)

Nabi Avcı egitimde pek başarılı olamadi ama kültür ve Turizm Bakanlığında başarılı olur bence... sonucta kabinenin en kültürlü bakani :)

kısmen senin gibiydim geziden önce
evet hükümetin yanlışları vardı eleştirdiklerim vardı ama genel olarak hükümeti başarılı buluyordum durum düzeleceğini umuyordum her geçen gün bu kadar da olamaz deyinceye kadar bana kalırsa sende bunları yaşıyorsun
büyütece gerek yok senin mavi puntolu yazılarını denk geldiğimde okuyorum az çok fikirlerini biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…