Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2016 ağustos ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri
- Konu Sahibi caspe_r
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben gonal f kullanmıştım canımslm elinizde menagon varmi acaba acil lazim
Benim gibisin yani :) bana da çok hızlı geliyor nedense :) tek mi cift mi bebesinMerhaba allah kısmet ederse ağustos sonu eylül başı doğum yapıcam zaman çok yavaş geçiyor...
- 21 Aralık 2015
- 390
- 101
- 103
- 47
Tek bebiş. .Benim gibisin yani :) bana da çok hızlı geliyor nedense :) tek mi cift mi bebesin
Benim gibi :)) hayırla kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim inşallah. Nasıl rahat geçiyor mu hamileliğinTek bebiş. .
- 21 Aralık 2015
- 390
- 101
- 103
- 47
Yani rahat sayılır aslında şu ikili test kabusunu atlattıktan sonra daha iyiyim şimdi ama gece uyuyamıyorum hiç şimdiden böyleyse ilerde nasıl olcak bilmem valla..Benim gibi :)) hayırla kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim inşallah. Nasıl rahat geçiyor mu hamileliğin
Sıkıntı yok demi testlerde falan. Gece ben baslarda oyleydim 4e kadar uyuyamazdim 2-3 haftadır duzeldim darısı sana inşallah uykusuzluk zor yaYani rahat sayılır aslında şu ikili test kabusunu atlattıktan sonra daha iyiyim şimdi ama gece uyuyamıyorum hiç şimdiden böyleyse ilerde nasıl olcak bilmem valla..
- 21 Aralık 2015
- 390
- 101
- 103
- 47
İkili teste çıktı sorun sonra nifty test yaptırdım temin çıktı allaha şükür .... evt uykusuzluk zor valla cnm .... Nerdensin ben istSıkıntı yok demi testlerde falan. Gece ben baslarda oyleydim 4e kadar uyuyamazdim 2-3 haftadır duzeldim darısı sana inşallah uykusuzluk zor ya
Iyi bari çok şükür. Ben kayserideyim canım. Ilk bebeğim olacak inşallah. Senin ?İkili teste çıktı sorun sonra nifty test yaptırdım temin çıktı allaha şükür .... evt uykusuzluk zor valla cnm .... Nerdensin ben ist
- 21 Aralık 2015
- 390
- 101
- 103
- 47
Benimde öyle cnm allah bütün hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin işlh...Iyi bari çok şükür. Ben kayserideyim canım. Ilk bebeğim olacak inşallah. Senin ?
Amin canım inşallahBenimde öyle cnm allah bütün hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin işlh...
Hayırlı olsun canim bebegin. Cinsiyeti belli misa. Ben de ağustos sonu eylül başı doğum yapacağım. 24 haftalık tüp bebek annesiyim
Hosgeldin canım. Benim doktorum tam birsey demedi ama tup bebekle normal dogumun be alakasi varsa tam anlayiyorum. Benim biraz sıkıntılarım olduğu için normal sezeryan geldiğin duruma bağlı dedi.Merhabalar. Ben agustos annelerini takip ediyordum yeni gordum bu grubu.
Tup bebek hamileleri olarak doktorunuz dogum sekliyle ilgili bisey dedimi? Benim doktorum.normal.dogum yapabilirsin dedi. Bende oyle istiyorum. Ama bi doktor riske atma dedi. Kafam karisti