• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ağustos ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri

caspe_r

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
1.834
2.406
53
38
Merhaba anne adaylari :KK66:
Ağustos-Eylül ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri gelin burda dertleselim paylaşalım gelişimlerimizi. İnşallah sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim hepimize.

Son düzenleme:
Merhaba allah kısmet ederse ağustos sonu eylül başı doğum yapıcam zaman çok yavaş geçiyor...

Benim gibi :)) hayırla kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim inşallah. Nasıl rahat geçiyor mu hamileliğin
Yani rahat sayılır aslında şu ikili test kabusunu atlattıktan sonra daha iyiyim şimdi ama gece uyuyamıyorum hiç şimdiden böyleyse ilerde nasıl olcak bilmem valla.. :anneadayı::KK46:

Yani rahat sayılır aslında şu ikili test kabusunu atlattıktan sonra daha iyiyim şimdi ama gece uyuyamıyorum hiç şimdiden böyleyse ilerde nasıl olcak bilmem valla.. :anneadayı::KK46:
Sıkıntı yok demi testlerde falan. Gece ben baslarda oyleydim 4e kadar uyuyamazdim 2-3 haftadır duzeldim darısı sana inşallah uykusuzluk zor ya

Sıkıntı yok demi testlerde falan. Gece ben baslarda oyleydim 4e kadar uyuyamazdim 2-3 haftadır duzeldim darısı sana inşallah uykusuzluk zor ya
İkili teste çıktı sorun sonra nifty test yaptırdım temin çıktı allaha şükür .... evt uykusuzluk zor valla cnm .... Nerdensin ben ist

İkili teste çıktı sorun sonra nifty test yaptırdım temin çıktı allaha şükür .... evt uykusuzluk zor valla cnm .... Nerdensin ben ist
Iyi bari çok şükür. Ben kayserideyim canım. Ilk bebeğim olacak inşallah. Senin ?

sa. Ben de ağustos sonu eylül başı doğum yapacağım. 24 haftalık tüp bebek annesiyim

Merhabalar. Ben agustos annelerini takip ediyordum yeni gordum bu grubu.
Tup bebek hamileleri olarak doktorunuz dogum sekliyle ilgili bisey dedimi? Benim doktorum.normal.dogum yapabilirsin dedi. Bende oyle istiyorum. Ama bi doktor riske atma dedi. Kafam karisti:(

Merhabalar. Ben agustos annelerini takip ediyordum yeni gordum bu grubu.
Tup bebek hamileleri olarak doktorunuz dogum sekliyle ilgili bisey dedimi? Benim doktorum.normal.dogum yapabilirsin dedi. Bende oyle istiyorum. Ama bi doktor riske atma dedi. Kafam karisti:KK43:
Hosgeldin canım. Benim doktorum tam birsey demedi ama tup bebekle normal dogumun be alakasi varsa tam anlayiyorum. Benim biraz sıkıntılarım olduğu için normal sezeryan geldiğin duruma bağlı dedi.

Back