2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
hepiniz sagolun kızlar desteginiz dualarınız için, moral oluyorsunuz.
sebebi nedir bilmiyorum, anca dr umla ne yapmam gerektiği hakkında ve akıbet hakkında konuşabilecek enerjim kalmıştı, eve bile nasıl geldim hiç bilmiyorum. Şu son zamanlarda aşırı yorulmuştum eşimle ona bağlıyoruz.
kanamam azaldı gibi şükür, dualarınızı eksik etmeyin.

nedeni neymiş canım? çok geçmiş olsun. inşallah düzelir.

Geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun...

İnşallah 4 gün sonra güzel şeyler duyarsın.

Canım Allah yar ve yardımcın olsun bol bol dinlen wc den başka hiç birşey için kalkma .. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin 4 gün sonra .. ÜZülme olur mu büyüdüler artık annesi sen yine de her durum için hazırlıklı ol eşin çantanı hazırlasın koysun kenara hayırlısıyla sağ salim kavuşmak nasip olsun bebeğine

Canımm hiç endişe etme bol bol sıvı iç özellikle su ve yat cok şükür ki 30.haftadasın Bebek doğsa bile 1 aya toplar kendini güzel düşün Allah yardımcın olsun

Cok gecmis olsun canim. Neyden kaynaklaniyor acaba asagi kaymasi o_O

Allah yardim etsin. İnsallah zamaninda gelir senin kucuk melek.. Doktorun dedigini yapta hic kimildama duzelir insallah

Geçmiş olsun cnm iş yapma sadece tuvalete kalk hiçbirsey olmaz almazlar bebişini en kötüyü düşünme doktorlar hep en kötüyü söylüyorlar.Dua et inan vd bolca yat

Geçmiş olsun hiç bir şey yapmadan yatacaksın artık gerisi Allah'a emanet inşallah Zaman'ında gelir bebeğin

Cok gecmis olsun canim..Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin..insallah vaktinde saglikla gelir bebegin..

Cok
Gecms olsn canm, dr ne derse onu yaparsn zaten, bol dua et ve dinlen bizler de dua ederiz canm ins hayirlisiyla saglikla dogar bebegin..

Ben de anlatimmm...
Benm liseden en yakin arkadasimin ilkokuldan arkadasi esim :) Antalyada biz yasarken tanismadik o ayrii... Esim erzurum ben ankarada okudum. Unide okurken bi yaz kendi arkadasimi ziyarte gelmistm hem tatile, esimle de o zman tanistik ama ben erkek arkadasimdan eni ayriliyodm o da kiz arkadasindan yeni ayriliyoms sonra anladik :) yaklasik bi 6 ay gorusmedk, sonra faceden ekledi yavas yavas konus gorus derkenn ben uzak ilsiki istemiyorm diye cok direttm ama sozler verdi ben uzaklri yakin edecem dedi biz senle evlencez derdi ben sok olurdm :KK70: ama hakli ciktiii..Unideyken her ay ankaraya bitince de her ay istanbula gelirdii.. Askere gitti uniden sonra bekledmmm... 2011 yaz tanistik 2012 subat sevgili oldk, 2013 nisan derkennn 2014 eylul evlendik.. Allah herkese mutlu evlilikler nasip etsnn :KK68:

Benm esim de calisiyooo ama annem geldii :halay: odamizi duzenledikkk...

Oh ne guzelll foto da koysana... :halay:

Ohh ne guzel canm hosgeldnn.. :anneadayı:

Anladim canim cok yorma kendini aman ha..

Ne ara geri baristinizda evlendiniz kiz orasi kaldi benim kafamda :rolleyes:

Biz esimle iki kere ayrildik 5 yilda oda kisa kisaydi daha da hic ayrilmadik :)

Benim esim de calisiyor hafta sonlari.. Cok yorma kendini hava deli derecede sicak..

Kiz valla benimkinin agzida lafci ne fenalar.. Bizde safiz gerci hemen yiyoruz heralde :KK71: gerci o kadar dilleri kime dokseler yelkenler suya duser :-)
Şöyleki Eylül'de işe başladım Ağustos gibi tekrar Görüşmeye başlamıştık bi gün nöbet çıkışı kahvaltı yapalım dedi Tmm dedim sabah geldi beni Aldı ben nöbet çıkışıydım üstümü değişmem Lazım bana uğrayalım dedim bana geçtik aradan 5-10 dk geçmişti ki kapı çaldı kız kardeşim biz geldik dedi süpriz yapmışlar dan diye suratına kapattım kapıyı döndüm eşime babamlar gelmiş saklan dedim niye öyle panik Yaptım bilmem halbuki eşimi tanıyolardı az çok ama işte bi an panikledim eşimi en olmadık yere wc ye attım babamla beraber amcamın oğlu ve eşi de gelmiş amcamın oğlu da 2 metre silahlı bi adam benim ki tuvalette kaldı mı napim napim yapcak bişey yok babamı odaya çekip anlattım baba böyle böyle diye o da çıksın gelsin otursun yanımıza dedi sonra eşim geldi babamda amcamın oğluna dedi mi ki bu bizim müstakbel damat diye :) neyse biz bozmadık eşim kalktı ardından babamlar kalktı sonra eşim durumu düzeltim daha düzgün tanışalım diye ailemin evine geldi tabi eli hiç boş gelmez tatlı almış bana da çiçek bizimkiler durumu iyice yanlış anladı ailen ne zaman gelcek dedi sonra şaka maka aileler tanıştı biz bi baktık ki sözlenmişiz:)

Rekor bende canım 20 kilo aldım:KK43:odem 11.haftada başladı
aman sağlığın bozulmasın da aldığın kiloları verirsin inşallah..
geriye 7 hafta fln kaldı her hafta 500 gr ztn alıcaz en az 4 kilo daha alıcaz yani.. biraz ucunu kaçırırsak 6-7yi bulur diye tahmin ediiyorum ama =)

İyi akşamlar hanımlar. Gitgide ağırlaşıyoruz. Patliyciğim ayoll :KK57:. Yatmak zor, oturmak zor, giyinip soyunmak zor, çorap gitmek işkence:KK23:
Eşim olduğunda yardımcı oluyor ama işteyken iş başa düşüyor:işsiz:

Özellikle yatarken pozisyon bulmak oldukça zor. Bir de çorap gitmek evet ;)

en kısa tanışma hikayesi bende sanırım :olamaz:
eşimle memleket forum sitesinde tanıştık. eşim İstanbul da yaşıyordu ben de memlekette. bir hafta telefonla görüştük. illa yüzyüze görüşmek istedi. bize geldi tanışmaya. ikinci gün evlilik teklif etti. bir ay sonra sözlendik. sözden bir ay sonra evlendik. evlendiğimizde toplamda 2,5 aydır tanışıyorduk. nasıl bir basiret bağlanması olduysa artık. :oha:
evlendikten bir ay sonra da ailesi yüzünden boşanmaya karar verdim. eşim ailesine rest çekince vazgeçtim.
şaka maka 12 yıl oldu. iki kızımız var, üçüncüye de hayırla sağlıkla kavuşuruz inşallah :anneadayı:

Daha gelmedi eve konuşamadık

Amin canım amin, kimseye fırsat vermesin Rabbim.

Geldi ama pek konuşmadık ben dün hallettiğimizi zannediyordum ne surat yapıyorsun diyor bana. Hıcanın asistanıymış gönüllü asistan her şeyi bu haber veriyormuş diğerlerine. Önveden hiç aramıyordu bu bir haftadır 4-5 kere arayıp bildiğin uzun uzun ablatıyor bişeyler şindi mi geldi dersler aklınıza.

Eşim hep erkek ortamda çalışıyor asker kendisi sivil okulda doktora yapmaya başlayınca etrafında kızlar olunca değişecekmiş meğer. Meğer benim çok temiz dediğim toz konduramadığım adam fırsat bulsa birşeyler yapacak.

Allah çok büyük, gözüm açıldı resmen koşulsuz güvenme yok bundan sonra
Cnm geçmiş olsun, girmiyordum nete pek şimdi okudum çok üzüldüm :( sıkma canını ve konuş eşinle bir şekilde tekrarı olmasın ya. Bu ne yani günde 4-5 kez aranır mı bir evli insan. Dediğim gibi üzme tatlı canını inşallah çok güzel günler sizleri bekliyor.

hepiniz sagolun kızlar desteginiz dualarınız için, moral oluyorsunuz.
sebebi nedir bilmiyorum, anca dr umla ne yapmam gerektiği hakkında ve akıbet hakkında konuşabilecek enerjim kalmıştı, eve bile nasıl geldim hiç bilmiyorum. Şu son zamanlarda aşırı yorulmuştum eşimle ona bağlıyoruz.
kanamam azaldı gibi şükür, dualarınızı eksik etmeyin.
Cnm çok ama çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sana. Moralini bozma ve sürekli kontrol ettir bebişini inşallah bir sıkıntı olmaz. bu mübarek günlerde dua ederim bebişin için. Kal sağlıcakla.

onlara göre lüzumsuz kıskançlık çünkü. en azından için rahatladı ya boşver.
Canım sana cevap yazmışım ama göndermemişim arkadaşa yazdığım cevapta senin cevap ta gitmiş.

İçim rahatladı doğru diyorsun tutmadım içimde. Sırnaşmaya çalıştı gün boyu, dirseğimle bir tane de kaburgalarına doğru vurdum oh canıma değsinEn Büyük KK

Rekor bende canım 20 kilo aldım:KK43:odem 11.haftada başladı
Önemli olana senle bebeksiniz Can'ım inan bana bende hayatım boyunca bu kiloda olmamıştım o kadar ağır geliyor ki bana bedenim ..ama verecez doğumdan sonra rahatlıcaz az kaldı sıkalım biraz daha dişimizi

Cnm geçmiş olsun, girmiyordum nete pek şimdi okudum çok üzüldüm :KK43: sıkma canını ve konuş eşinle bir şekilde tekrarı olmasın ya. Bu ne yani günde 4-5 kez aranır mı bir evli insan. Dediğim gibi üzme tatlı canını inşallah çok güzel günler sizleri bekliyor.

Cnm çok ama çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum sana. Moralini bozma ve sürekli kontrol ettir bebişini inşallah bir sıkıntı olmaz. bu mübarek günlerde dua ederim bebişin için. Kal sağlıcakla.
Canım noktasız virgülsüz yazınca günde 4-5 kez gibi olmuş ama değil son günlerde aradığının toplamı o. Aradığında da en az konuştukları 5 dk, 12 dk konuştukları da var:duduk:

Teşekkür ederim canım ilgin için, böyle bir olay yaşayıp gözümü açmam gerekiyormuş demek

Canım noktasız virgülsüz yazınca günde 4-5 kez gibi olmuş ama değil son günlerde aradığının toplamı o. Aradığında da en az konuştukları 5 dk, 12 dk konuştukları da var:duduk:

Teşekkür ederim canım ilgin için, böyle bir olay yaşayıp gözümü açmam gerekiyormuş demek
Cnm bende bir haftadır neredeyse giremedim telefonum bozuldu umarım herşey yolundadır çünkü geçmişi okuyamadim :KK36:

geriye 7 hafta fln kaldı her hafta 500 gr ztn alıcaz en az 4 kilo daha alıcaz yani.. biraz ucunu kaçırırsak 6-7yi bulur diye tahmin ediiyorum ama =)
80i bulurum ben o zaman vay beee sıskanın önde gideniydim:)

Önemli olana senle bebeksiniz Can'ım inan bana bende hayatım boyunca bu kiloda olmamıştım o kadar ağır geliyor ki bana bedenim ..ama verecez doğumdan sonra rahatlıcaz az kaldı sıkalım biraz daha dişimizi
Hep sıska olan ben aynada görünce kendimi tuhaf oluyorum:)

Özellikle yatarken pozisyon bulmak oldukça zor. Bir de çorap gitmek evet :KK66:
Günaydın. Aynen aynen yatarken rahat pozisyon yok gibi bişey. Ne yana dönsem çiftesini yiyoruz küçük hanımın :KK46: :KK48:
Bi sırt üstü yatabiliyordum onda da karnım gerilip acıyo artık. Bu gece en az 10 kez uykum bölündü Oya'na buyana dönmekten :silah:

Şöyleki Eylül'de işe başladım Ağustos gibi tekrar Görüşmeye başlamıştık bi gün nöbet çıkışı kahvaltı yapalım dedi Tmm dedim sabah geldi beni Aldı ben nöbet çıkışıydım üstümü değişmem Lazım bana uğrayalım dedim bana geçtik aradan 5-10 dk geçmişti ki kapı çaldı kız kardeşim biz geldik dedi süpriz yapmışlar dan diye suratına kapattım kapıyı döndüm eşime babamlar gelmiş saklan dedim niye öyle panik Yaptım bilmem halbuki eşimi tanıyolardı az çok ama işte bi an panikledim eşimi en olmadık yere wc ye attım babamla beraber amcamın oğlu ve eşi de gelmiş amcamın oğlu da 2 metre silahlı bi adam benim ki tuvalette kaldı mı napim napim yapcak bişey yok babamı odaya çekip anlattım baba böyle böyle diye o da çıksın gelsin otursun yanımıza dedi sonra eşim geldi babamda amcamın oğluna dedi mi ki bu bizim müstakbel damat diye :) neyse biz bozmadık eşim kalktı ardından babamlar kalktı sonra eşim durumu düzeltim daha düzgün tanışalım diye ailemin evine geldi tabi eli hiç boş gelmez tatlı almış bana da çiçek bizimkiler durumu iyice yanlış anladı ailen ne zaman gelcek dedi sonra şaka maka aileler tanıştı biz bi baktık ki sözlenmişiz:)
Haahah bu ney kiz film gibi resmen okrken heycanlandim eyvah babasi yakaladi nolcak simdi diye :KK17::KK70::KK70:
Sonu guzel bitmis ama.. Allah omurluk etsin canim :KK68:

en kısa tanışma hikayesi bende sanırım :olamaz:
eşimle memleket forum sitesinde tanıştık. eşim İstanbul da yaşıyordu ben de memlekette. bir hafta telefonla görüştük. illa yüzyüze görüşmek istedi. bize geldi tanışmaya. ikinci gün evlilik teklif etti. bir ay sonra sözlendik. sözden bir ay sonra evlendik. evlendiğimizde toplamda 2,5 aydır tanışıyorduk. nasıl bir basiret bağlanması olduysa artık. :oha:
evlendikten bir ay sonra da ailesi yüzünden boşanmaya karar verdim. eşim ailesine rest çekince vazgeçtim.
şaka maka 12 yıl oldu. iki kızımız var, üçüncüye de hayırla sağlıkla kavuşuruz inşallah :anneadayı:
Kader kismet gercekten cok onemli.. Rabbim yazdimi kismetini yemende bile bulursun :nazar::KK200:

Ç
geriye 7 hafta fln kaldı her hafta 500 gr ztn alıcaz en az 4 kilo daha alıcaz yani.. biraz ucunu kaçırırsak 6-7yi bulur diye tahmin ediiyorum ama =)[/QUOTE Ben 4 kiloya razıyım 12 kilo aldım şimdiye kadar ama vücut su toplamaya başladı kilo artışı biraz da ondan doğumdan sonra ödem gidince fazla kilo kalmaz diye düşünüyorum bu da benim kendimi avutma yöntemim

Back
X