günaydın kızlarcımmm,
bu cumartesi kontrolümüz vardı. Özgü 1800gr ve 41cm le gayet iyi

suyumuz iyi gelişim eğrisi iyi. iri bir bebek olmayacak dedi. 31 temmuza kdr doğar diye tahmin ediyorum dedi. bir sıkıntımız çıkmazsa sonradan normal doğuma hazırlan dedi

yürüyüş yap dedi düzenli olarak. kasların güçlensin ki doğumda zorlanmayasın dedi. yoruluyorum dedim. ayağımı elleyip "ödemin yok fazla kilon yok krampların azalmıs ne yorulması" dedi

el mahkum yüricez artık. bu arada 32 hafta çalışabilir raporu da alıcaktım. 31+3 olduğumuzdan haftaya alman gerekiyor dedi. mecbur bir daha gidicez..
çıkışta eminönünü de hallettim. havuzlu han da gecelikler fln cidden ucuz ama ben parca parca aldığımdan renk model takım olsun dedim uydurmayıp almadım. çarşıdan da lohusa serbetı için bardak ve süsü, babyshower için seker bonibon süsleme için ıvır zıvır olaylarını aldım. pestilim de çıktı yalnız! gitmeyi düşünenler dinlene dinlene gezin. tüm güne yayın. bi oturun yemek yiyin bi oturun bişiler için fln sonra kramp fln gırıo o kalabalıkda yol ortasında hiç hoş olmuyor! eşiniz çıkışta almaya gelsin eşya taşıycak bi kişi yanınızda olsun varsa da çocuğunuz götürmeyin!. çalışmıyorsanızda kesinlikle haftaiçi gidin. çokk kalabalık ve insanlar hiç saygılı değil!
babyshowerı da önümüzdeki pazar yapıcam. 15 kişilik samimi bir grup olucak ama yine de tüm haftamı temizlik yaparak geçiricem sanırım

hepimize sağlıklı mutlu haftalar olsun