2016-2017 Okullar ne zaman açılacak?
Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
15 Temmuz darbe girişiminden sonra ileri tarihe alınan bazı sınavlardan dolayı okulların açılış tarihinde bir değişiklik olup olmayacağı merak konusu. Peki 2016-2017 okullar ne zaman açılacak? Tüm detaylar haberimizde...
2016-2017 eğitim öğretim yılında okulların ne zaman açılacağı merak konusu oldu. 15 Temmuz darbesinde sonra çoğu sınav tarihlerinin ertelenmesinin ardından öğrenciler ve velileri okulların açılış tarihinde değişiklik olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki okullar ne zaman açılacak? İşte detaylar...
OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?
19 Eylül Pazartesi başlayacağı duyurulan okulların, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yaşanan değişiklikler ile ileri tarihe alındı iddaaları konuşuldu. Bunun üzerine Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bir duyuru yayımladı.
Duyuruda; "Bugün bazı basın yayın organlarında, 2016-2017 eğitim öğretim yılının 3 Ekim 2016 tarihinde başlayacağına yönelik spekülatif haberlere yer verildiği görülmüştür. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Bakanlığımızca daha önce eğitim öğretim yılı çalışma takviminde açıklandığı gibi eğitim öğretim yılı 19.09.2016 tarihinde başlayacaktır.
Bakanlığımızla ilgili her türlü resmi açıklama, duyuru ve haber Müşavirliğimizce yapılmaktadır. Bunun dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemesini rica ederiz." denildi.
https://www.google.com.tr/amp/s/m.h...r-ne-zaman-acilacak?client=ms-android-samsung