konurda muayeneye ne kadar oduyorsnz doktorunzdan memnun musunzMerhaba, ben de Konur'a gidiyorum kontroller için, doğumu da orada düşünüyorum ama henüz fiyatlar hakkında herhangi bir görüşme yapmadık. Bir bilgisi olan yazarsa sevinirim... olmadı haftaya gidince öğreneceğim, iletirim ben de...
Canım orda yenidoğan yoğunbakımı var mı? O çok önemli bir nokta. Allah korusun bir terslik oldu mu ambulansla yer arıyorlar. Onu öğren bence mutlaka. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin bebişine :)Merhaba, ben de Konur'a gidiyorum kontroller için, doğumu da orada düşünüyorum ama henüz fiyatlar hakkında herhangi bir görüşme yapmadık. Bir bilgisi olan yazarsa sevinirim... olmadı haftaya gidince öğreneceğim, iletirim ben de...
konurda muayeneye ne kadar oduyorsnz doktorunzdan memnun musunz
cevapladgnz icin tesekkurler. Konurdan dogum fiyati aldgnzda tekrar yazarsanz cok sevnrm.Merhaba, Dr'um Mustafa Berber.. şimdilik oldukça memnunum.. gayet net bir adam, tecrübeli. Sorularıma cevap alabiliyorum, gerekli noktaları da kendisi açıklıyor zaten. Ben çok pimpirikli bir insan değilim normalde de o yüzden benim beklentimi karşılıyor diyeyim... 55₺ ödüyorum SGK anlaşması ile muayene için de... Bir de Konur'un Acıbadem bünyesinde olması tercih sebebim oldu benim.
Canım orda yenidoğan yoğunbakımı var mı? O çok önemli bir nokta. Allah korusun bir terslik oldu mu ambulansla yer arıyorlar. Onu öğren bence mutlaka. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin bebişine :)
bu arada sizi yanls yonlendrmek istemem ama dusundgnz gibi olmuyor ayni sorunu gemlikte yasadim. Gemliktekinin ismi direkt acibadem ama hizmet ve tutum berbat. Bu konuda sikayetci oldgmda da onceden sizin gibi dusunuyordm, bunu belirttm, acibadem adi altinda aciyorsaniz buna gore davranmanz gerekir diye. Biz tip merkeziyiz hastane degiliz sadece isim haklarmz satildi diye aciklama yapti bana oranin genel muduru. Yani markaya kanmamak lazmTeşekkür ederim... Yen'i doğan kısmı var mı hiç sorgulamadım açıkçası... Konur'u tercih etmemdeki en büyük sebep Acıbadem bünyesinde olması... öyle bir durumda sanıyorum oraya yönlendirirler yoksa...
Canım bence sor için rahat etsin en azından öyle bir durum yaşarsan neler yaptıklarını öğrenmiş olursun :)Teşekkür ederim... Yen'i doğan kısmı var mı hiç sorgulamadım açıkçası... Konur'u tercih etmemdeki en büyük sebep Acıbadem bünyesinde olması... öyle bir durumda sanıyorum oraya yönlendirirler yoksa...
günaydın canım :)günaydın anneler?
Merhaba,Canım bence sor için rahat etsin en azından öyle bir durum yaşarsan neler yaptıklarını öğrenmiş olursun :)
Hakkında hayırlısı olsun canım. İyi yapmışsın bence. O konu çok önemli. İnşallah ihtiyaç olmaz ayrı konu ama olursa büyük sıkıntı. Jimer de güzel ben de oraya gidiyorum. Çok memnunum. Doğum için fiyat aldın mıMerhaba,
Bugün kontrol için gidince Konur'a Doğum ile ilgili görüştük doktorumuzla ve kararımızı değiştirmek durumunda kaldık. Yenidoğan kısmı yokmuş ve belirttiğiniz gibi maalesef Acıbadem'e yönlendirmiyormuş. 112 acil ile irtibata geçip, nerede yer varsa bebeği oraya yönlendiriyorlarmış. Tabi böyle bir durumla karşılaşmayadabiliriz ama bu riski sizin almanız gerek deyince kararımız değişti direk... bundan sonrası için Jimer'de Selim Akgün ile devam ederek doğumu da orada yapmayı planlıyorum.
hayırlısı olsun canım yenidoğan kuvezleri önemli canım inş hiçbir sorun olmaz gerek kalmaz ama planlı olmak lazım.Fiyat olarak da Jimer ve Konur arasında neredeyse fark yok gibi...
Aynen canım ben de pazartesi öğrendim acı gerçeğiselam anneler muayne ücretlerinde artış olmuş jimerde 200 tl olmuş.