2016-2017 Bursa Özel hastane doğum ücretleri ?

2016-2017 Bursa Özel hastane doğum ücretleri ?

• sezeryanlı veya normal doğum ücretleri

OY: 6 85,7%
  • doktor tavsiyeleri

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7
Jimerle konuştum. 2016 fiyatları
sezeryan+2 gece yatış 4000
normal doğum+bir gece yatış 3500 Tl
şimdiden anlaşınca faturasız fiyat bu. 2017 temmuzda bu fiyat ödeyeceğim.

Jimerle konuştum. 2016 fiyatları
sezeryan+2 gece yatış 4000
normal doğum+bir gece yatış 3500 Tl
şimdiden anlaşınca faturasız fiyat bu. 2017 temmuzda bu fiyat ödeyeceğim.
hangi doktor benim arkadaşım haziranda doğum yapacak selim bey doktoru 3750 sezeryan 3500 tl normal anlaşmış

Cenk bey. Sgk anlaşması yok. Muayeneleri de daha pahalı 150 tl her kontrol. Belki ondan dolayı farklı fiyat verilmiştir bilemiyorum canım bu gittiğimde konuşayım ben de tekrar. Teşekkür ederim.

sen doktorla mı konuştun yoksa muhasebeyle mi bende jimer düşünüyorum biz daha konuşmadık çünkü ocakta kesin fiyatlar belirlenecek dediler
canım ocağı bekleme. muhasebeyle konuştuk. ikinci kontrolümdü. cenk beyle devam edicem ben kesin dedim. temmuzda doğum. fiyat nedir dedim. şimdiden anlaştığımız için bu yıl fiyatını yaptılar. fatura istemiyorum falan de. ocağı beklersen yeni fiyattan yapar anlaşmanın anlamı kalmaz :KK66:

canım ocağı bekleme. muhasebeyle konuştuk. ikinci kontrolümdü. cenk beyle devam edicem ben kesin dedim. temmuzda doğum. fiyat nedir dedim. şimdiden anlaştığımız için bu yıl fiyatını yaptılar. fatura istemiyorum falan de. ocağı beklersen yeni fiyattan yapar anlaşmanın anlamı kalmaz :KK66:
sen bugün konuşunca bana da haber verir misin bende kontrole gidince konuşayım bu arada arkadaşımı aradım epidural içinde ama peşin vereceğim demiş ücreti

sen bugün konuşunca bana da haber verir misin bende kontrole gidince konuşayım bu arada arkadaşımı aradım epidural içinde ama peşin vereceğim demiş ücreti
benm kontrolüm yarın canım ama mesai saatleri dışında. muhasebe kapalı oluyor. mecbur bir sonraki kontrole kalacak benim görüşme. ama sen ocağı kesinlikle geçirme not alıyor yanına fiyatı. :KK66:

Doruk yıldırımda normal 1400 tl sezeryan 1800 tl arkadaşım orda kadın doğum uzmanı yeliz atik

michie michie canım benim adkadaşım doktor dorukta adıda yeliz kadın doğum cu çok temiz bir hastane yelizde hem yan dairemde oturuyor komşum

X