2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Zaten mamasının yarısını bazen yemiyor. Bende zorlamıyorum yoksa kusuyor. Mama vermeye devam ediyorum hem emziriyorum da. Meyve yediremiyorum ama kavanoz meyveler den yiyor malesef kemik suyu kaynatip buzluk torbalarina koydum. Corbalarina yemegine katiyorum. En sevdiği çorba tarhana :) motor gelişimi de gayet iyi alkış yapıyor gel gel yapıyor. 4 dişi oldu. Sizin dişler ne alemde

Bizimde dört dişimiz oldu. Dişler çıktıktan sonra göğüslerim yara oldu. Doktor merhem verdi, geçmedi. Ama çok fena yara yani.Emzirirken çığlık atıyordum. Hala geçmedi ama daha iyi. maşallah senin kuzuya :) Bizimkisi henüz alkış deyince yapmıyor ama sevinince yapıyor :) lambaları açıp kapatıyor, çok iyi top oynuyor ayağıyla :)) yemesinden memnunum ama su hiç ama hiç içmiyor. Suyu bardakla veriyorum bbbrrrrr yapıyor gülüyor. Sulukla zaten hiç içmiyor. Kaşıkla veriyorum geri çıkarıyor. Anlamadım suyu neden sevmedi. Kavanoz meyvelerden bende veriyorum. Olsun yesinlerde önemli değil. desteksiz düzgün oturabiliyormu? Bizimkinin derdi ayağa kalkmak olduğu için oturmayı pek sevmiyor. Surtına destek geldimi hooop kalkmaya çalışıyor. Yanımda otururken bana tutunup kalkıyor. Emeklemeye pek yüzü yok gibi. Sizde durum nasıl?

Biz yedi aylık olduk bende ne diş var ne de emekleme tembel birazcık ama iki üç dakika kendi oturuyor sonra hop devriliyor hani bi oyuncak var ya şekilleri sokmaya çalışıyor onu yapabiliyor çok hoşuma gidiyor bide çok güler yüzlü benim oğlum sürekli gülücükler dağıtıyor kahkahayla su an ki tek sorunumuz evden çıktık mi uyumuyor başka bi evde arabada falan uyuyor ama çokluk olunca ağlıyor surekli

Yemediği zaman zorlama bence ben zorlamiyorum ve bizim ki bizle sofrada yemeyi daha çok seviyor yanlız yemiyor biz ne yiyorsak ondan veriyorum ben

Maşallah oğluşuna canım :) acelesş yok çıkar dişleri. Geç çıkan diş daha sağlam olur derler. Oturması bu ay içinde gelişir. Şimdilik destekli oturt. Sonra bir bakarsın desteksiz otururmuş. Bizimkinin dişleri çıktığındam beri fena ısırıyor. Bugünlerde tutuo direk parmağımı ısırıyor hart diye :) dışarda uyumamasıda kendini güvende hissetmiyor evde olmak istiyordur. Buda bu dönemde çok normalmiş. Benim oğlumda bana ve babasına güler, ne oyunlar yapar ama başkalarına çok az. Annemler kardeşlerim çok üzülüyor. Güldüğünü çok az görüyorlar. genelde bi yere gittiğimizde yada gelen olduğunda huysuzlanır geç alışır.

Benim ki bile oturmuyor. Hop kendini geri atıyor yatıyor. Gerçi ben kusar diye fazla kucağa alamıyorum. Bizimki nin dedesi ile arası iyi. Ona yaptığını kimseye yapmıyor

Senin minnooşa da maşallah :) benimki de ısırıyor bazen. Seninki çok hareketli bir çocuk işin kötü yürümeye başlayınca. Benimki de desteksiz oturmuyor. Ben oturuyorum yere onuda bacaklarimi açıp oturtuyorum. Önüne oyuncakları koyuyorum oynuyor. Sonra hop yatıyor :) bizimki suyu seviyor maşallah. Alıştırma bardağı aldım onunla içiyor. Bide bişey dicem. Sağlık ocağınin verdiği kan damlasında paraben ve crem esansi var. Onu verme. Ferrum ver. Geçen gün gittiğimde dedim sağlık ocağında ki ebeye. Dağıtıyor ama onun bile haberi yok içinde ne olduğundan. Devlet nasıl böyle bişey yapıyor diyor oda verme diğerinde yoksa ondan ver dedi

aaa bak bunu bilmiyordum. sağlık ocağından vegaferon verdiler onu kullanıyorum ve bitmek üzere. doktorada sormuştum aslında olur kullanabilirsin demişti. sanadamı vegaferon vermişlerdi. bu nasıl iş yaa. güya iyilik yapıyor devlet. evet benim oğlum çok hareketli. kıpır kıpır hiç durmuyor sıpa :) dediğin gibi yürümeye başlayınca işim zor. onun peşinde koşup çok yorulucam. zaten çok meraklı herşeyi kurcalamak incelemek istiyor. yürüteçteyken hooop nerde kablo var oraya uçuyor. yada banyoya :) kapıları kapatıp antre ve mutfakta gezmesini sağlıyorum. antrede büyük bir aynamız vardı. gelip geçip onu sallamaya başladı. kaldırdık artık, yoksa düşürecek yaramaz :) gece uykusu nasıl senin paşanın. bizimki en iyi ihtimalle 2 saatte bir uyanıyor. bazen yarım saatte bir saatte uyanıyor.

Arkadaslar disleri patlamadan damak durumlari nasildi bebeginizin ve patlamadan neler yasadiniz bebegim cok huysuzlaniyo kopek disleri 3 aydir beyaz ve sis on dislerinin alt kismi kesik gibi olmuş acaba dismi cikacak anlamafim
canım diş sıkıtısı erken başlıyor. ama o kadar erken çıkmıyor. aynı belirtiler benim oğlumda da vardı. bizim ilk dişimiz 6. ayda çıktı. ozamana kadar hep sıkıntılıydı. elleri sürekli ağzında, ne bulsa ağzına sokuyordu. sürekli salya akıtıyordu. diş jeli alabilirsin. sür biraz rahatlatıyor. ellerini yıka soğuk soğuk dişlerine hafif masaj yap. o da iyi geliyor.

Even canım damla ondan. Kutusunun dışında içeriği yazıyor zaten okuyabilirsin. Bak yaramaza demek ki elektirik işleriyle ilgili olacak bizimki de babasının şarj cihazıni almış, halay çeker gibi sallayıp duruyor.
Canım dişleri çıkıyor olabilir benim oglaninda o aralar çıktı. Ateşine dikkat et. Benim oglanin 3 gün önce falan ateşi çıkmıştı. Baktım sonra dışı çıkmış

Slm hanimlar uzun zamandır ugraya madım internetim yoktu sanırım herkes bebisiyle mutlu bizde iyiz 10 . ay biti çek 1 hafta sonra dış mahvetti biraz oğlumu ama onun dışında sorun yok 4 dişi var suan artık arada uğrarim telefondan giriyorum forma

As. Canım iyi olmanıza sevindim :) paşa da büyümüş maşallah. Bizde iyiyiz şükür yeme sıkıntımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…