- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Hoş gördukMaşallah canım hoş geldin rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :) benim oğlanda kırk gunlukden beri kusuyor alıştık artık
Amin canım aynen bizde öyle heran kusar diye hep tetikteyiz. Bunun için doktora gittiniz mi ? Herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz?Hoş gördukAllah hepimizin çocuğunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kusmaya gelince aynen dediğin gibi alıştık artık öyle alıştık ki kusmayınca tuhafımıza gidiyor
Benim oğlumda ağzını sıkıyor yemek yerken acmıyorMerhaba kızlar. Biz sebze yemeğini yerken resmen kavga ediyoruz. Yemek istemiyor bana çok kızıyor zorla yediriyorum. Sabahları yumurta sarısını anne sütü ile sulandırıp bazen peynirle veriyorum. Pekmez yada gün kurusu kayısı veriyorum. Kahvaltıda problem tabiki. Sofrada ekmek veriyorum eline hapur hupur emerek falan yiyor. Bebelakın muhallebi ve sütlaçlarından verdim birkaç kez çok sevdi. Geçen sofrada yoğurt çorbası tattırdım bizim yediğimizden bayıldı.ikinci kaşık gelinceye kadar sabırsızlanıp ağladı :) biz yoğurt yiyemiyoruz alerjimiz var malesef. Kabızlık için bir muhallebi tarifi buldum çok iyi gerçekten. Hemde çok severek yedi. 1 kaşık irmik 2 gün kurusu kayısı 1 bardak su. kayısılar yumuşayıncaya kadar pişiriliyor. Sonra blenderdan geçirip afiyetle yediriyoruz :) çarşamba günü aşı olduk ama bu sefer zor geçti. İkinci gün ateşi 38 e yükseldi. Bakışları hareketleri değişti çok korktum. Kuzum benim. Atlattık ama çok şükür. Kımıl kımıl sürekli hareketli. Sizinkilerde öylemi?
Canım başınız sağ olsun çok geçmiş olsun yavruna da. Allah sabır versin eşine ve ailesine. Hayat işte yarın ne olacağı belli olmuyor. Bizde iyiyiz, oglum öksürüyor biraz bende hava veriyorum. 4 5 güne geçiyorMerhaba kızlar uzun zamandır giremedim. Çok zor günler geçirdik kayinpeďerim kaybettik. Hiç beklemediklerini bi şekilde herşey bi hafta içinde oldu . Bi hafta yoğun bakım da yattı sonra bi sabah eşim aradı ağlıyordu anladım tabi çok zor bişey ölüm Allahım sabır versin benimde o günden beri su tüm çok azaldı bu cenaze falan derken oğlum da hastalandı iki gün hastanede yattık sizin anlayacağınız çok yorgunum tabi yine buna da şükür oğlum şimdi hava alıyor evde veriyorum inşallah düzelir dua edin ve sizler nasilsiniz
Canım başınız sağ olsun çok geçmiş olsun yavruna da. Allah sabır versin eşine ve ailesine. Hayat işte yarın ne olacağı belli olmuyor. Bizde iyiyiz, oglum öksürüyor biraz bende hava veriyorum. 4 5 güne geçiyor
Kayınpeder almış. benim ki ters düz dönüyor yürüteç de gitmeye çalışıyor. Zaten hasta olur diye fazla yere koyamiyorumSaol. ALLAHIM herşeyin hayirlisini versin hepimiz için senin bebise de geçmiş olsun ama hava faydalı oluyor . Bu arada benim oğlum çok tembel dönmüyor falan örümcek aldım şimdi kendini ittiriyor sen kullanıyor musun
Kimseler ugramaz oldu
Ben de napim velet le uğraşıyorum. Beni canımdan bezdiriyor, yemek yediririm yemez. Yerse de fok diye çıkarır kusar. Sürekli çamaşır yikiyorum. Midesi bulanir gibi boguruyor. Taneli şeyleri yiyemiyor. Bi gulunce hersey bitiyor orası ayrı. Sen neler yapıyorsun senin paşa nasılBebekler olunca öyle oldu ☺sen neler yapiyon
Bizimde sizden farkımız yok öyle uğraşıp gidiyoruzBen de napim velet le uğraşıyorum. Beni canımdan bezdiriyor, yemek yediririm yemez. Yerse de fok diye çıkarır kusar. Sürekli çamaşır yikiyorum. Midesi bulanir gibi boguruyor. Taneli şeyleri yiyemiyor. Bi gulunce hersey bitiyor orası ayrı. Sen neler yapıyorsun senin paşa nasıl
Çarşamba randevu aldık. Doktora gideceğiz. Her kasık da midesi kalkıyor. Sağlık ocağına gittik 1 buçuk ayda 200 gr almışBizimde sizden farkımız yok öyle uğraşıp gidiyoruz
Çarşamba randevu aldık. Doktora gideceğiz. Her kasık da midesi kalkıyor. Sağlık ocağına gittik 1 buçuk ayda 200 gr almış
8 kilo benim kiBenimki de istemediği bisey olursa kusuyor su anda kaç kilo benim ki 8.250 bir de hangi ayda doğmuştu senin bebis
Merhaba canım Sağol iyi olmanıza sevindim. Demek ki paşa hala huysuzluk yapıyor. Evet hersey de midesi bulanıyor. Artık sinir sistemim allak bullak oldu. Yumurta da 3 gündür veriyorum. Nasil yiyor görsen. Taneli şeyleri hiç yiyemiyor zaten. Ekmek hariç. Onu da çorbanin içinde yiyor.Merhaba canlarım. neredeyse 9 aylık olduk çok şükür. Ata yemeklerini yiyor sayılır çok şükür. Ama gerçekten yedirmek zor. Ne yedircem sorunu hep var. Sabahlaru bir yumurta sarısı iki bebe bisküvisi hazır tahıllı mama pekmez kayısı kurusu karıştırıp biraz suyla veriyorum. Bir tanede diyet zeytin yediriyorum. Tabikş herzaman yemiyor. Bizim süt alerjimiz olduğu için peynir yoğurt falan yiyeyemiyoruz. Öğlen sebze yemeğini kıymalı yada etsuyu ike yapıp yediriyorum. Akşam bu aralar artık biz ne yersek onada yediriyorum. Çok hoşunagidiyor. Günde birkez meyve yiyor. Yatmadan öncede pirinç unlu yada irmikli mama yediriyorum. Aralarda ve gecede sürekli emiyor. Gel görki benşm oğluşum inşallah 7 kg olmuştur. Boyu ve kilosu düşük gidiyor. Minyon bir yapısı var. Uyku düzenimiz hala yok. Tüm vaktim onunla geçiyor. Henüz emeklememiz yok, yerede pek bırakmıyorum zaten üşütür diye. Çok hareketli çok. Biran bile durmuyor. Ellerinden tutup gezeceğiz sürekli. Yürüteç aldık artık. Onunlada 10-15 dk oyalanıp sıkılıyor. Ama cantanın dediği gibi bir gülüşleri yetiyor. Cantan geçmiş olsun. Kusması düzelmedi demek kuzunun. Bu arada yoğunluktan giremiyorum. Girsemde yazamıyorum malum.
Kilosu gayet iyi canım benimkine göre. Kendini hiç üzme sen rahatvolursan oda oluyor. Yemezse zorlama. Sonra tekrar dene. Ata bazen kahvaltısını yada diğer yemeklerini yemiyor, zorlamıyorum. 2 saat sonra tekrar deniyorum yiyor. Bir gün yemese de birşey olmaz. Mama vermeye devam ediyormusun. Emiyormu? Motor gelişimi nasıll?Merhaba canım Sağol iyi olmanıza sevindim. Demek ki paşa hala huysuzluk yapıyor. Evet hersey de midesi bulanıyor. Artık sinir sistemim allak bullak oldu. Yumurta da 3 gündür veriyorum. Nasil yiyor görsen. Taneli şeyleri hiç yiyemiyor zaten. Ekmek hariç. Onu da çorbanin içinde yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?