Canım çok geçmiş olsun. İnşallah böreğinizde mühim bir problem çıkmaz. Benim oğlumda suyu sevmiyor. Zorla birkaç damla veriyorum. Ek gıdaya geçmek zormuş hakkaten. Ne yedircem, nasıl yedircem, yedi yemedi sıkıntıları oluyor. Allahacil şifalar versin sizede.4 ay 10 günlük olduuk bizde. Çok öerak ediyorum ek gıdaya tepkisi ne olcak diye. Böbrek sorunumuz olduğu içün su içiriyorum ama sevmiyorbakalım öeyve sebze sevecekmiyiz
Reflümü varmış? Benim oğluma göre gayet iyi kilosu maşallah :) idrar sonucuda iyi çıkar inşallah. Ek gıda işi zormuş yaaa.Yok ya hiç kilo almamış yine. Geçen ay 7. 100 gr di şimdi 7.260reflü ilacı verdi doktor. Yediğini daha yerken çıkarıyor bazen tüm mama çöpe gidiyor yarın idrar kültürü sonucu çıkacak. Hastaneye gitcez. Sutum azaliyo eskisi gibi değil ama yinede gece uyaninca emziriyorum gündüz de ara ara emziriyorum o kadar
Iyiyim canım size de geçmiş olsun. Inşallah atlatır kuzu evet annelik zor :) Rabbim evlatlarımıza sağlıklı yaşam nasip etsinCanım nasılsın?? Yazamadaöda topiğini takip ediyorum. İdrar kültürü verdiğin çok iyi olmuş benim oğlanda devamlı kusuyordu meğer enfeksiyondanmış. İnşallah senin oğlanınki geçici mide reflüsündendir. Enfeksiyon çıkınca doktprumuz böbrek ultrasonu istedi biraz genişleme çıktı çok canımı sıktı bu durum. Şimdi böbrek reflüsü varmı ona bakılacak. Annelk çok zormuş
Bazı bebekler de 1 yaşına kadar olabilirmiş. Kilosu iyi şükür. Az önce gördüm oglum alttan 2 diş çıkarmış :)))) gecende ateşi çıkmıştı ondan oldu demek kiReflümü varmış? Benim oğluma göre gayet iyi kilosu maşallah :) idrar sonucuda iyi çıkar inşallah. Ek gıda işi zormuş yaaa.
Aminnn... Sütten sonra su tazsız geliyor demekki. Oynata oynata daha doprusu zorlaya zorlaya içiriyorum:) içirmek zorundayım. Ek gıda kafamı çok kurcaıyor benimde ne yedirıcem, ne zaman, ne kadar ya yutamazsa..... Düşünüyorum öyle vala:)))))Canım çok geçmiş olsun. İnşallah böreğinizde mühim bir problem çıkmaz. Benim oğlumda suyu sevmiyor. Zorla birkaç damla veriyorum. Ek gıdaya geçmek zormuş hakkaten. Ne yedircem, nasıl yedircem, yedi yemedi sıkıntıları oluyor. Allahacil şifalar versin sizede.
Ayy maşallah kuzuya :) iki diş birden hemde. Hayırlı olsun canım. Bizde sıkıntılıyız bayadır ama hala diş yok.Iyiyim canım size de geçmiş olsun. Inşallah atlatır kuzu evet annelik zor :) Rabbim evlatlarımıza sağlıklı yaşam nasip etsin
Bazı bebekler de 1 yaşına kadar olabilirmiş. Kilosu iyi şükür. Az önce gördüm oglum alttan 2 diş çıkarmış :)))) gecende ateşi çıkmıştı ondan oldu demek ki
Sağol canım darısı sizlere :) ayni kırık pirinç gibiAyy maşallah kuzuya :) iki diş birden hemde. Hayırlı olsun canım. Bizde sıkıntılıyız bayadır ama hala diş yok.
Maşallah maşallahSağol canım darısı sizlere :) ayni kırık pirinç gibibizde doktordan geldik idrar kültüründe bir sorun çıkmadı. Reflü ilacina devam edecez
Suan yine kabiz oluyor ama sert :/ kusmasi da bazen oluyorMaşallah maşallahgeçmiş olsun canım sevindim. Kakası kusması düzeldimi.
Ek gıdaya geçince şaşırdı vücutlarıvtabi. Ata'da bazen yapamıyor kakasını. Bugün yine yapmadı mesela. Ya yoğurt oğlumu çok rahatsız ediyor. Yerken ağzının etrafı kıpkırmızı alerji oluyor. Sonra kaşınıyor huysuzlanıyor. Bu akşam yedirirken eline bulaştı. Onuda yüzünün her yerine sürdü. Nasıl kızardı yavrum nasıl kaşıyor ağlıyor. Yarın doktorunu arayıp sorayım diyorum. Sizde oluyormu böyle birşey.Suan yine kabiz oluyor ama sert :/ kusmasi da bazen oluyor
Hayır canım bizde olmuyor öyle bişey. Alerjisi olabilir. Bende sütlü pirinçli mama veriyorum günde bir kere. O yaptı galiba :/Ek gıdaya geçince şaşırdı vücutlarıvtabi. Ata'da bazen yapamıyor kakasını. Bugün yine yapmadı mesela. Ya yoğurt oğlumu çok rahatsız ediyor. Yerken ağzının etrafı kıpkırmızı alerji oluyor. Sonra kaşınıyor huysuzlanıyor. Bu akşam yedirirken eline bulaştı. Onuda yüzünün her yerine sürdü. Nasıl kızardı yavrum nasıl kaşıyor ağlıyor. Yarın doktorunu arayıp sorayım diyorum. Sizde oluyormu böyle birşey.
Bizde iyiyiz aynı sorun bizde de var canım kabizlik zor bal kabağı fayda ediyormuş. Ondan alcam yarın. Disleriniz hayırlı olsun artık seni emerken bol bol ısırırMerhaba canım. Yoğunluktan hiç giremedim. Misafir var. Biz iyiyiz.bizimde iki dişimiz çıktı tam altıncı ay günümüzde. :) bugün aşımızı olduk. Kaka yapmakta güçlük çekiyoruz bu aralar. Siz nasılsınız?
Slm canım hoş geldin nasılsın iyisin bebis iyidir inşallah. Biz iyiyiz şükürmerhaba kizlar. nasilsiniz? bebişler nasil?
Can'ım bebeğin ne kadarlık? Benim kızım da 4,5 aylık. Bu saydıklarını kızım ne Zaman yapabilecek, merak ettim?Selam güzel anneler :) Ben geldim :) Gece emzirmelerimiz bitmedi bizim her gece 2 ve ya 3 kere kalkıp emziriyorum.Bizimde alttan 2 dişimiz çıktı çok şükür :)Sebze corbası yoğurt pekmezli yogurt verdigimde yiyordu ama dün hic birini kabul etmedi meyve rendelexim yemedi burnu hiriltiliydi sanirim soguk aldi da istahimu kapandi bulemedim.bitek anne sutu emdi dunUmarim yarın yer .Günlük taze süt mayaliyorum ve onu yediriyorym
Onun disinda fisher price in piyano oyuncagindan aldim destekli oturtunca bi guzel oynuyor onunla ufak cingiraklar dis kasiyicilari aldim bebek telefonu aldim konusan bebek radyosu aldim isikli onlarla cok guzel oynuyor bayaa bir oyalaniyor o sirasa ben de isimi yapiyorum.iste böyle kizlar :)Yine görüşürüz öptm.
Maşallah canım incileriniz hayırlı olsun. :) yer inşallah yemek. Sıkma canını. Bayagi oyuncağı da olmuş :))) Nazlı kız annesine naz yapıyor demek kiSelam güzel anneler :) Ben geldim :) Gece emzirmelerimiz bitmedi bizim her gece 2 ve ya 3 kere kalkıp emziriyorum.Bizimde alttan 2 dişimiz çıktı çok şükür :)Sebze corbası yoğurt pekmezli yogurt verdigimde yiyordu ama dün hic birini kabul etmedi meyve rendelexim yemedi burnu hiriltiliydi sanirim soguk aldi da istahimu kapandi bulemedim.bitek anne sutu emdi dunUmarim yarın yer .Günlük taze süt mayaliyorum ve onu yediriyorym
Onun disinda fisher price in piyano oyuncagindan aldim destekli oturtunca bi guzel oynuyor onunla ufak cingiraklar dis kasiyicilari aldim bebek telefonu aldim konusan bebek radyosu aldim isikli onlarla cok guzel oynuyor bayaa bir oyalaniyor o sirasa ben de isimi yapiyorum.iste böyle kizlar :)Yine görüşürüz öptm.
Maşallah canım hoş geldin rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :) benim oğlanda kırk gunlukden beri kusuyor alıştık artıkBende 120 günlük bir prenses annesiyimbebeğim de şuana kadar gaz problemi falan çok şükür ki yaşamadık. tek sorunumuz çok kusuyor olması onada alıştık artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?