Canım senin oğluşun kilosu gayet iyi maşallah. Bizimkisi bu ay 6060 gr olmuş beziyle birlikte. Çok kilo alması değil sağlıklı olması önemli olan. Ohh kaka dadğzelmiş maşallah. Kusması ne durumda? Ya benim oğlum hacı yatmaz gibi. Uyutuyorum ennfazla yarım saat sonra tekrar uyanıyor. Kesintisiz şöyle 1-2 saat uyumuyor. Çok üzülüyorum uyumamasına. Babaannemiz vardı dört beş gündür, hayret etti kadıncaz uyumamasına. Gece desen zatan yine bölük pörçük. Kesintisiz uyuması için ne yapacağımı bilemiyorum4 ay bitti 5. Aya girdi şükür 3 kilo 850 gr doğdu suan 7 kilo ama 2 aydır 600 gr alıyor
Aynen canım doğru söylüyorsun. Senin oğluşuda maşallah. Evet kaka sorunu düzeldi şükür. Kusmasi devam ediyor malesef. Benimki de gece 2 de yatiyordu. Dün akşam 7 den sonra 11 e kadar uyutmadim. Bi uyudu sabah 6 da kalktı. Sende aksamlari uyutma belki uyur kucağına al oyna yorulsun. Altını değiş emzir uyut. Bakalim ne yapacak. Inşallah düzelirCanım senin oğluşun kilosu gayet iyi maşallah. Bizimkisi bu ay 6060 gr olmuş beziyle birlikte. Çok kilo alması değil sağlıklı olması önemli olan. Ohh kaka dadğzelmiş maşallah. Kusması ne durumda? Ya benim oğlum hacı yatmaz gibi. Uyutuyorum ennfazla yarım saat sonra tekrar uyanıyor. Kesintisiz şöyle 1-2 saat uyumuyor. Çok üzülüyorum uyumamasına. Babaannemiz vardı dört beş gündür, hayret etti kadıncaz uyumamasına. Gece desen zatan yine bölük pörçük. Kesintisiz uyuması için ne yapacağımı bilemiyorum
Bizimkide zaten 10 - 11 gibi hatta daha geç uyuyor ama en geç 2 de uyanıyor. Sonra sık sık uyanıyor yanıma alıyorum artık yat kalk yoruluyorum. Mızırdandıkça memeyi veriyorum sarmaş dolaş uyuyoruz birkaç saat daha. Benim oğlumunda huyu böyle demekki..Aynen canım doğru söylüyorsun. Senin oğluşuda maşallah. Evet kaka sorunu düzeldi şükür. Kusmasi devam ediyor malesef. Benimki de gece 2 de yatiyordu. Dün akşam 7 den sonra 11 e kadar uyutmadim. Bi uyudu sabah 6 da kalktı. Sende aksamlari uyutma belki uyur kucağına al oyna yorulsun. Altını değiş emzir uyut. Bakalim ne yapacak. Inşallah düzelir
Demek ki zor bir bebek Rabbim yardımcın olsun :)Bizimkide zaten 10 - 11 gibi hatta daha geç uyuyor ama en geç 2 de uyanıyor. Sonra sık sık uyanıyor yanıma alıyorum artık yat kalk yoruluyorum. Mızırdandıkça memeyi veriyorum sarmaş dolaş uyuyoruz birkaç saat daha. Benim oğlumunda huyu böyle demekki..
Amiiiinnn.. :)) ama çok tatlı kuzum. Güldüğünde çok tatlı oluyor. Genelde çok ciddi bir mizacı var. Çok keskin bakıyor bazen. Meme emerken geri çekilip hafif kaşlarını çatıp öyle bir bakışı varki şaşıyorum valla. Bu kadar zamandır konuluyoruz. Sana resmini göndereyimDemek ki zor bir bebek Rabbim yardımcın olsun :)
Amiiiinnn.. :)) ama çok tatlı kuzum. Güldüğünde çok tatlı oluyor. Genelde çok ciddi bir mizacı var. Çok keskin bakıyor bazen. Meme emerken geri çekilip hafif kaşlarını çatıp öyle bir bakışı varki şaşıyorum valla. Bu kadar zamandır konuluyoruz. Sana resmini göndereyimDemek ki zor bir bebek Rabbim yardımcın olsun :)
Ayy cok tatlı maşallah bende sana özelden gönderim :)))Amiiiinnn.. :)) ama çok tatlı kuzum. Güldüğünde çok tatlı oluyor. Genelde çok ciddi bir mizacı var. Çok keskin bakıyor bazen. Meme emerken geri çekilip hafif kaşlarını çatıp öyle bir bakışı varki şaşıyorum valla. Bu kadar zamandır konuluyoruz. Sana resmini göndereyim Eki Görüntüle 1657544
Merhaba canım çok geçmiş olsun. Inşallah biran önce iyileşirMerhaba kızlar bende uzun zamandır giremiyorum şuan hastaneden yazıyorum oğlum 3 . Ayını bitirdi 4 den gün alıyor ben grip oldum önada geçti kusuyor ishali var birde emmiyor o yüzden şuan serum takılı ben nöbetteyim bu gece olsun bunada şükür diyorum serenad sana tavsiyem oğlunu yanında yatır kokunla uyur ben öyle yapıyorum oda rahat ediyor bendeuykusuz kalmak zor oluyor
Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. Öyle zaten birlikte uyuyoruz oğlumla. Bana sarılıp başını koluma koyup uyuyor. Çok hoşuma gidiyor benimde.Merhaba kızlar bende uzun zamandır giremiyorum şuan hastaneden yazıyorum oğlum 3 . Ayını bitirdi 4 den gün alıyor ben grip oldum önada geçti kusuyor ishali var birde emmiyor o yüzden şuan serum takılı ben nöbetteyim bu gece olsun bunada şükür diyorum serenad sana tavsiyem oğlunu yanında yatır kokunla uyur ben öyle yapıyorum oda rahat ediyor bendeuykusuz kalmak zor oluyor
Merhaba canım. Unuttunuz burayıselam kızlar hepinizi çok özledim ben :) nasılsınız görüşmeyeli ne var ne yok ?? bebişler büyüdü dimi ?
Slm canım hoş geldin iyiyiz şükür 4 buçuk aylık olduk. Sen nasılsın oğlun nasıl :))selam kızlar hepinizi çok özledim ben :) nasılsınız görüşmeyeli ne var ne yok ?? bebişler büyüdü dimi ?
Merhaba canım. Unuttunuz burayıbüyüyorlar evet. Benim oğlum 4.5 aylık oldu. Anne sütü ile besleniyor. Genel durumumuz iyi çok şükür. Bizim uyku sorunumuz var. Oğlun kesintisiz uyumuyor hiç. Geceleri bir iki saat uyuyordu, dün gece yarım saatte on dk bir uyandı. Gözünüde açamıyor ağlıyor. Birde kucakçı oğlum. Bana hiç iş güç yaptırmıyor. Sen nasılsın? Bebeğin nasıl?
Slm canım hoş geldin iyiyiz şükür 4 buçuk aylık olduk. Sen nasılsın oğlun nasıl :))
Benim oğlum iyi şükür kabizligi vardı mama ile geçti. Günde 2 kere mama veriyorum. Benim oğlan babacı çıktı. Abubaaa baba diyor. Babası da ona uyuyor taklit ediyorlar birbirleriniçok sukur bizde iyiyiz ayin 8 inde 4 ayimiz bitti. benim oglum gunduzleri çok uyumuyor ama gece uykusu iyi şükür. sutum az oldugu icin meyve ve mama vermeye baslamistim ama s.ocagindaki hemsire verme dedi dunden beri sadece sut veriyorum çok huysuz gece de ateşi çıktı. buyuyor oyle boyle. saglikli olsunlarda huysuy olsunlar napalim.. sizin pasalar nasıl?
Neden ateşlendiki acaba? Sütüm az derken oğlunun kilo alımımı az. Nereden anladın? Benim oğlumda gündüzleri çok az uyuyor, geceleride çok sık uyanıyor. Kesintisiz nasıl uyur bu çocuklar yaaa..çok sukur bizde iyiyiz ayin 8 inde 4 ayimiz bitti. benim oglum gunduzleri çok uyumuyor ama gece uykusu iyi şükür. sutum az oldugu icin meyve ve mama vermeye baslamistim ama s.ocagindaki hemsire verme dedi dunden beri sadece sut veriyorum çok huysuz gece de ateşi çıktı. buyuyor oyle boyle. saglikli olsunlarda huysuy olsunlar napalim.. sizin pasalar nasıl?
Neden ateşlendiki acaba? Sütüm az derken oğlunun kilo alımımı az. Nereden anladın? Benim oğlumda gündüzleri çok az uyuyor, geceleride çok sık uyanıyor. Kesintisiz nasıl uyur bu çocuklar yaaa..
Merhaba canım çok geçmiş olsun. Inşallah biran önce iyileşir
Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. Öyle zaten birlikte uyuyoruz oğlumla. Bana sarılıp başını koluma koyup uyuyor. Çok hoşuma gidiyor benimde.
Benim oğlum iyi şükür kabizligi vardı mama ile geçti. Günde 2 kere mama veriyorum. Benim oğlan babacı çıktı. Abubaaa baba diyor. Babası da ona uyuyor taklit ediyorlar birbirlerinigeçmiş olsun paşaya ateşine dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?