Canim ya çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyi olur bebeğin. Etmez miyiz hiç dua. Allahım bu mübarek günlerde şifa versin minige.Canim benim o sahsiyet simdide baska imtihanla uğraşıyorum ogluma 10 gun gecmeyen atesi yuzunden kawasaki teshisi kondu vucuda giren iltihap kalbe giden ana damarlada anevrizma olusturmus bize dua edin teyzeleri pihti atma tehlokesinden dolayi hergün yavruma clexane yapiyirum hamileyken kendime yapiyordum anasinin kaderi bebegime bohca oldu cook dua bekliyoruz
Geçmiş olsun sağlıkla kucağına alsın arkadaşınSağol canım bi arkadasimda da aynı durum var da bişey soracaktım.
Saol canim Allahim razi olsun.benim 20. Haftamdi 32.haftamda dikislerim attı dr hemen hastaneye yatisimi yapti.35+4te yuksek atesten acil doguma aldilarCanim ya çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyi olur bebeğin. Etmez miyiz hiç dua. Allahım bu mübarek günlerde şifa versin minige.
Benim arkadasimda da servikal yetmezlik var. 23.haftasında dikiş atıldı. Senin ne zaman olmuştu ve dikisten ne zaman sonra doğum yapmıştın onu merak ettim.
Insallah canim 5 gunden fazla suren yuksek atesle karsiladirsaniz aklinizda bulunsun çok nadir gorulen bir hastalik oldugu icin teshiside uzun zaman alıyorHerkese iyi bayramlar arkadaşlar.ayuzlu çok geçmiş olsun yavruna. Allah acik şifalar versin. Benim oğlumunda yüzünde kızarıklıklar var çok kuru cildi. Gıdısında dizlerinde de var. Sanırım egzama ankarada iyi bir doktor arıyoruz sürekli götürebileceğimiz. Gazi hastanesinde olsun istiyoruz. İnşallah buluruz.
Çok geçmiş olsun canım yaaaHerkese iyi bayramlar arkadaşlar.ayuzlu çok geçmiş olsun yavruna. Allah acik şifalar versin. Benim oğlumunda yüzünde kızarıklıklar var çok kuru cildi. Gıdısında dizlerinde de var. Sanırım egzama ankarada iyi bir doktor arıyoruz sürekli götürebileceğimiz. Gazi hastanesinde olsun istiyoruz. İnşallah buluruz.
çok geçmiş olsun allah yar ve yardımcınız olsun inşallahInsallah canim 5 gunden fazla suren yuksek atesle karsiladirsaniz aklinizda bulunsun çok nadir gorulen bir hastalik oldugu icin teshiside uzun zaman alıyor
Ahh canım yaa Allah yardımcınız olsun. Zor valla benimki ağız dolusu kusuyor sürekliMerhabalar canım. İyi olmaya çalışıyoruz biz. Benim oğlumun uyku düzeni uykusu hiç kalmadı. Gece en fazla 1 bucuk saat uyuyor. 40 50 dk aralarla çok sık uyanıyor. Emzir uyut yatağa koy derken ben uyuyamıyorum. Gündüz desen hak getire. Uyutmak kabus oldu çocuğu. Neden böyle oldu anlamıyorum(( sizde durumlar nasıl?
Maşallah kuzuya :) babası çıldırıyordur. Benim oğlumunda ağzı laf dolu :) hala düzelmedi demek kakası yavrununAhh canım yaa Allah yardımcınız olsun. Zor valla benimki ağız dolusu kusuyor sürekliBaşka şikayetimiz yok kaka sorunu devam ediyor hala. Baba diyor benim oğlan abuba aababa :)
Aynen canım babası seviniyor tabii ben de baba yok anne dicen diyorum gülüyor. Kaka sorunu duzelmedi malesef. Bende ağzına sürüyorum yalıyor :))) ama ilk sade yoğurt vercem nette okudum. Ilk tatlı verirsek diğer şeyleri yemek istemezmis. Inen sütü alıp yoğurt yapcam o zaman gelsinde. Yarın aşı var izlenim var. Siz ne zaman gidiyorsunuzMaşallah kuzuya :) babası çıldırıyordur. Benim oğlumunda ağzı laf dolu :) hala düzelmedi demek kakası yavrununbenim oğlum çok nadir az az kusuyor. Ek gıdalara yaklaştık arkadaşım :) ben oğluma elma tattırıyorum bayuluyor. Cop cop emiyor elmayı vermeyince ağlıyor :) sen tattırıyormusun bişeyler?
Canım moralini bozma. Herzaman çok kilo alacak diye birşey yok. Önemli olan kilo alması. Benim oğlumda geçen ay 600gr almıştı. Ebe mamaya gerek yok önemli olan kilo alması demişti. Eğer kilo alımı az olursa mama yerine ek gıdaya erken başlatıyoruz demişti. Sen humana çayı içiyormusun? Birde semiz oto çok güzel süt yapıyor. Ben semiz otu yiyince göğüslerim 2 gün dolo dolu oluyor. Salatasını yap ye mis gibi. Ah o gece ve artı gündüz ağlamaları bizde de var. 1 ay oldu neredeyse gece en fazla 2 saat gündüzde 40 dk dan fazla kesintisiz uyumuyor. Uykuyuda kucakta gezerek istiyor. Ayakta ana kucağında yatağında sallamaları asla kabul etmiyor. Bende çok yoruldum artık. Özellikle sırtım olmak üzere tüm vücudum ağrıyor. Sürekli yorgunum. Sanırım diş çıkaracakları için ve büyüme atağında oldukları için böyle. Bizde salı günü doktora gidicez hemde aşı yaptırıcaz. Valla allah yardımcımız olsun çocuk büyütmek zormuş. hele birde yalnız olunca daha zor.Slm kızlar, moralim çok bozuk. Son 1 haftada sütümün azaldığını hissettim. Dün sağlık ocagına gittik aşı ve izlenimi oldu. 600 gr almış 1 ayda. Ebe bu ay da az kilo alırsa mama vercez dedi. Neyse 2 3 gecedir uyumuyor. Saat başı ağlıyor bende doymadigi için dün akşam mama aldirdim eşime milupa aptamil 1. Biberonla ne yaptıysam icmedi. Bende kasık ile verdim onu da dışarı çıkardı birazini. Gogusum öyle dolmuyor. Sürekli kusan çocuk kusmuyor demek ki süt az geliyor.bide kabızlık da var bu mama hepten beter etmesin çok korkuyorum (((
Aynen canım ya içiyorum evet. Yayla çorbası yaptım ondan yicem şimdi. Mamayi da akşam vercem kaşıkla.Canım moralini bozma. Herzaman çok kilo alakası yok. Önemli olan kilo alması. Benim oğlumda geçen ay 600gr almıştı. Ebe mamaya gerek yok önemli olan kilo alması demişti. Eğer kilo alımı az olursa mama yerine ek gıdaya erken başlatıyoruz demişti. Sen humana çayı içiyormusun? Birde semiz oto çok güzel süt yapıyor. Ben semiz otu yiyince göğüslerim 2 gün dolo dolu oluyor. Salatasını yap ye mis gibi. Ah o gece ve artı gündüz ağlamaları bizde de var. 1 ay oldu neredeyse gece en fazla 2 saat gündüzde 40 dk dan fazla kesintisiz uyumuyor. Uykuyuda kucakta gezerek istiyor. Ayakta ana kucağında yatağında sallamaları asla kabul etmiyor. Bende çok yoruldum artık. Özellikle sırtım olmak üzere tüm vücudum ağrıyor. Sürekli yorgunum. Sanırım diş çıkaracakları için ve büyüme atağında oldukları için böyle. Bizde salı günü doktora gidicez hemde aşı yaptırıcaz. Valla allah yardımcımız olsun çocuk büyütmek zormuş. hele birde yalnız olunca daha zor.
Merhaba canım iyiyiz çok şükür. Aglaması düzeldi. Inanır mısın gunde 2 kere mama veriyorum kaka yapıyor. Kabızlığı düzeldi. Belkide doymuyordu. Oğluşada maşallah maşallah nazar değmesin. Bizde bu ayın sonunda kilo kontrolü için tekrar gidicez. İnşallah mama fayda ediyordur. Bu arada aynen kimseler gelmiyor artık :)Merhaba canım nasılsınız. Oluşunun ağlamaları düzeldimi? Biz de bugün aşıya gittik. 700 gr almış oğlum. İyi yani çok şükür. Gündüz uykularımızda düzelecek gibi inşallah. Gece uykularımız 2 saatte bir bölünüyor. Emerek tekrar uyuyor. Bu arada ikimizden başka kimse kalmadı burda :)
Can'ım senin bebiş ne kadarlık oldu? Kilosu Nasıl? Az almış demişsin deMaşallah canım inşallah kesilmez. Zamanla azalıyor malesef :/
4 ay bitti 5. Aya girdi şükür 3 kilo 850 gr doğdu suan 7 kilo ama 2 aydır 600 gr alıyorCan'ım senin bebiş ne kadarlık oldu? Kilosu Nasıl? Az almış demişsin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?