2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Kaç haftada 700 gr aldı. Bizim 3 haftada 600 gr almış bu ay ...
Benim oğlan da kaka sorunu devam ediyor doktor şurup verdi. Duphalac günde 3 kere 1 tatlı kaşığı

IIlaclarin saatini degistir. Bififormu gunduz biogaiayayi gece veriyorum

Bizim kız bir türlü düzelemedi şimdi de öksürük başladı bugün dra gittik öksürük şurubuyla antibiyotik yazdı. Sabaha kadar kayınvalidemle başını bekler olduk sallıyoruz uyuyor yerine koyuyoruz öksürükle uyanıp ağlamaya başlıyor. Her gün yeni yeni sorunları çıkıyor tam düzeldi diyorum hoop başka sorun ama dermansız dert vermesin Rabbim buna da çok şükür diyorum hep. Ben artık şöyle 6,7 aylık olana kadar sabredicem o zamana hem büyür hem epeyce toparlar kendini inşallah yapacak bişey yok zaten evden dışarı adım atmıyoruz. Bi de adını Nazlı koyucaktım ismi gibi olur diye vazgeçtim ipek koydum hepten narin oldu

C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. canım neden avatar resminin altında üzgün üye yazıyor dikkatimi çekti ne zamandır kimse de girmiyor zaten buraya bayağı sessizleşti forum
Ilk defa ceza aldım yeni düzeldi. Ondan canım
Geçmiş olsun canım inşallah geçer minigin rahatsızlığı. SERENAD_1 de gözükmüyor

Ilk defa ceza aldım yeni düzeldi. Ondan canım

Geçmiş olsun canım inşallah geçer minigin rahatsızlığı. SERENAD_1 de gözükmüyor
İyiyiz canım. Girecek fırsat olmuyor pek. Oğlum iyice yapıştı bana. Kucağımda emerek uyuyor bırakınca uyanıp ağlıyor. Uyanıksa biraz oyun minderine koyuyorum oyalanıyor azıcık sonra tekrar kucak. Salyalarımız çoğaldı birde ensesi kafası çok terliyor. Emzirirken koluma havlu koyuyorum. Bizde böyle geçiyor günler. Ama geçen hafta oğlumu severken ilk kez kahkahayla güldü çok mutlu oldum:)) o gülüşü tekrar tam olarak yapmadı ama olsun çooooook güzeldi.
Sizde durumlar nasıl?neden ceza aldın?

Geçmiş olsun canım. Evet hayırlısı ile bir büyüseler çok iyi olacak. Benim oğlumda kendini biraz oyalasa, kucaktan biraz inse çok iyi olacak vallahi. Neyse Allah hepimizin evladına sağlık versin.

Bizde iyiyiz canım, benim oğlanda terliyor kafasına ıslak mendil koyuyorum iyi geliyor. Bizimki kahkaha atıyor ama çatlar diye fazla guldurmuyoruz :) cezayı şu terör olaylarına yaptığım yorumdan aldım herhalde .

İlginç, ne yorum yaptın bilmiyorum ama hepimizin canı yandı. Yaaa demek seninki okadar gülüyor. Maşallah ona maşallah :))

slm kızlar buraya yazmayalı epey oldu bebişleriniz iyidr umarım benmki yarın sünnet oluyo emekliyo yavaştan ek gıdada da baya ilerledk
Slm canım oh maşallah bizde sünnet yaptırmayı düşünüyoruz. Sizin ki kaç aylık 6 mıydı ? Bide ek gıdaya ne yedirerek başladın ?

Selam kızlar bende buraya girmeyeli baya oldu günlerim çok yorucu geçiyor bos vaktlerimdede uyumayı tercih ediyorum her şey yolunda bebeğim iki aylık oldu artık sürekli gülüyor hele babasına bayılıyor heralde babacı olcak benim tek sıkıntım evde yalnız kalamıyorum korkuyorum kaynanam kalıyor şimdilik ama bu nereye kadar gider ki böyle alışmam gerekioo Bi şekilde

Maşallah canım Neden yanlız kalamiyorsun canım
Slm kizlar iki aya yakindir girmiordum oglus rahat vermiodu dort olacaz yakin zamanda bizde artik yavas yavas meyve ozlikle elma suyu veriorum yari da cok az sebze puresi yapacam
Slm canım erken başlamışsin ek gıdaya sanki

Maşallah canım Neden yanlız kalamiyorsun canım

Slm canım erken başlamışsin ek gıdaya sanki
Azar azar basladim cnm bnm arkadas ilk alti ay sadece anne sutu verdi sonra ek gidaya gectoginde cocuk birseyi kabul etmio sadece meme istio suyu bile iciremio simdi onu gorunce bende ufak ufak basladim hic dehil se herseyin tadini bilsin die

Azar azar basladim cnm bnm arkadas ilk alti ay sadece anne sutu verdi sonra ek gidaya gectoginde cocuk birseyi kabul etmio sadece meme istio suyu bile iciremio simdi onu gorunce bende ufak ufak basladim hic dehil se herseyin tadini bilsin die
Iyi oda güzel :) bende 5 ayda başlamayı düşünüyorum bakalım
korkuyorum uzun zamandır hiç yalnız kalmadığından heralde
Insan zamanla alisiyor mecbur olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…