2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

daha neler neler yapıyo tam yemelik zamnları brz büyüsün bebişleriniz de görün arkaya doğru emekliyo kahkahalar atıyo ben bşy yerken yemek için elini uzatıyor ağzını açıyo :)
Evet ... ben bugun Menemen konserve yapıyordum. Babası pazara gitmişti. Anakucaginda durmadı bende yatagın üzerine bıraktım mutfaga gittim. Bi ağlama sesi koştum baktım. Sırtüstü yatiyordu, yüzüstüne dönmüş :KK70: kolunun biride altında kalmış nasıl ağlıyor sanki biyeri kırılmış:-)

Merhaba kizlar bende geldim biraz gec oldu ama buldum sonunda sizlri ☺ Bende 3 temmuzda kizima kavustum 2980 kg dogdu. Suan ayin ucunde tam 2 aylik oluyoruz cok sukur. Bu cumleleri kurduguma inanamiyorum hepinizi opuyorum bebislrinizi de cok cok opiyorum :) simdilik hosca kalin
Merhaba canım hoş geldin :) kızına da maşallah sağlıkla büyüsün. Bizi buldun iyi ettin :))
Aslinda 5 gunde dustu ama problem oldu iste olsun minik seyler boyle seyler
Aynen canım bizimki de parça parça düştü :)

Ve kizlar gaz problemimiz 2 gundur cozuldu gibi maşallah. Bio gaia ve bifiform kullandim superler. Sab bile ise yaramamisti ve bugun ilk kez anneannemiz yokken yatabilicez. Kadin ne zaman gitse gelin diye aradik. Sagolsunlar bin sukur
Biz de onlardan kullanıyoruz şükür üç akşamdır rahatız. Sadece uyku düzenimiz bozuldu. Gündüz uyumayıp gece uyuyan kızım şimdi gündüzleri mışıl mışıl uyuyor geceleri de 3 e 4 e kadar göz kırpmıyor. Ama olsun nefesi kesilene kadar ağlaması yok ya ben sabaha kadar ayakta kalmaya razıyım

Kızlar ben çok kötü grip oldum ya:KK61:Iki haftadır öksürük vardı zaten 3 gündür de hepten kötü oldum bugün de mide bulantısı karın ağrısı var. Kızıma geçer diye korkuyorum yenî yenî toparladı zaten kendîni kuzum. Yarın da geçmezse Perşembe günü kızımın Dr kontrolü var hazır hastaneye gitmişken bende muayene olurum :KK61:

Kızlar ben çok kötü grip oldum ya:KK61:Iki haftadır öksürük vardı zaten 3 gündür de hepten kötü oldum bugün de mide bulantısı karın ağrısı var. Kızıma geçer diye korkuyorum yenî yenî toparladı zaten kendîni kuzum. Yarın da geçmezse Perşembe günü kızımın Dr kontrolü var hazır hastaneye gitmişken bende muayene olurum :KK61:
Çok geçmiş olsun canım inşallah geçmez ama tecrübe ile sabit ben 2 kere grip oldum ne yaptıysam onada geçti malesef. Dikkat et kendine ağız maskesi tak emzirirken falan evi havalandir bol bol.

Evet ... ben bugun Menemen konserve yapıyordum. Babası pazara gitmişti. Anakucaginda durmadı bende yatagın üzerine bıraktım mutfaga gittim. Bi ağlama sesi koştum baktım. Sırtüstü yatiyordu, yüzüstüne dönmüş :KK70: kolunun biride altında kalmış nasıl ağlıyor sanki biyeri kırılmış:-)
cnm çok dikkat et o zmn yatrma artık yüksek yerlerde yüzüstü sırtüstü döne döne nerelere gidiyo ben halının bi ucunda bırakıyorum öbür ucunda buluyorum döne döne gidiyo kolunu kurtarmasına bi süre yardm ednce öğreniyor kendisi :)

geçmiş olsun cnm

Merhaba arkadaşlar :))kaç gündür yoğunluktan giremedim. Gelen misafirler gezmelerderken koşturmayla geçiyor günler. Biz iyiyiz çok şükür. Yalnız oğlum çok salya akıtıyor. Elleri hep ağzında. Yüzünde kızarılık ve pütür pütür bişeyler çıktı. Birde çok kuruyor yüzü. Acaba salyalarını yüzüne bulaştırdığı içinmi oluyor. Nemlendirici sürüyorum biraz azalıyor ama tekrar oluyor.

Afiyetle yiyin canım. Ellerine sağlık. Oğluşada maşallah. Bizimki henüz dönmüyor bakalım :)) ama gece yan yatış yastığı olmasına rağmen nasıl yapıyorsa yatağından çapraz uzanmış olarak alıyorum :))

Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin, bebeğinide korusun.

cnm çok dikkat et o zmn yatrma artık yüksek yerlerde yüzüstü sırtüstü döne döne nerelere gidiyo ben halının bi ucunda bırakıyorum öbür ucunda buluyorum döne döne gidiyo kolunu kurtarmasına bi süre yardm ednce öğreniyor kendisi :)
Evet canım dikkat ediyorum :) daha küçük bizim ki yarın 4. Ayına giriyor çok sükür :)
Afiyetle yiyin canım. Ellerine sağlık. Oğluşada maşallah. Bizimki henüz dönmüyor bakalım :)) ama gece yan yatış yastığı olmasına rağmen nasıl yapıyorsa yatağından çapraz uzanmış olarak alıyorum :))
İnsallah canım sağol :) demek ki senin oğlan gizli iş peşinde  :) oda dönecek merak etme annesi. Yarın sağlık ocağına gideceğiz

Merhaba arkadaşlar :))kaç gündür yoğunluktan giremedim. Gelen misafirler gezmelerderken koşturmayla geçiyor günler. Biz iyiyiz çok şükür. Yalnız oğlum çok salya akıtıyor. Elleri hep ağzında. Yüzünde kızarılık ve pütür pütür bişeyler çıktı. Birde çok kuruyor yüzü. Acaba salyalarını yüzüne bulaştırdığı içinmi oluyor. Nemlendirici sürüyorum biraz azalıyor ama tekrar oluyor.
Aynı benim oğlum da öyle eller ağızda bici bici konuşuyor :) yanaklar desen aynı. Bişey olmaz nazar değmez en azından. Salyası bizimkinin de akıyor. Siliyorum

Aynı benim oğlum da öyle eller ağızda bici bici konuşuyor :) yanaklar desen aynı. Bişey olmaz nazar değmez en azından. Salyası bizimkinin de akıyor. Siliyorum
Maşallah canım oğluşuna. Bugün ikimizde 3. Ayımızı doldurduk çok şükür. Sağlık ocağına gittik bugün bizde. 700 gr almışız. Bana az geldi. Doktorlara sordum normal dediler. Yarın birde izlenim için hastaneye gidicez. Bu arada verem aşısının yeri bir kaç gündür kızarık hafif kabardı. Onuda sordum normalmiş. Akşamda epey bir ağladı. Sanırım gazı vardı kuzumun. Karnı gur gur ediyor. Emmeyi bile istemiyordu. Neyseki sonra emerek uyudu çok şükür.

Back