2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

SERENAD_1 canım oğlun nasıl oldu ? Merak ettim
Merhaba canım. Hala sıkıntımız var canım. Sebepsiz ağlamalarımız var. Memeye hiç hayır demeyen çocuk memeyi emmemek için direnip ağlıyor. Bende zorlamıyorum o sırada. Daha sonra sakinleşimce emiyor. Ama sanki eskiye göre azaldı gibi. Üzülmeye başladım Sürekli elleri ağzında ge salyalarıda arttı. Acaba dişmi çıkarıyor diye düşünmeye başladık. Yoksa büyüme atağındamı? Bugün kalça ulturasonumuz vardı. Sorun yokmuş çok şükür. Hastaneden sonra arkasaşlarımıza gittik. Arkadaşımda bu arada ikizlerine hamile. Orda iyi durdu uydu falan. Eve geldik altını üstünü değiştirdim sonta birden nasıl kendini kasarak ağlamaya başladı anlatamam. Terler döktü, gözüme bakarak yaşlar akıttı içim yandı. Şimdi emerek uyudu kuzumSiz nasılsınız?

Doğum günün kutlu olsun canım. Kuzucuğunla eşinle nice mutlu sağlıklı seneler diliyorum. Ne güzel gezmişsiniz maşallah :)

Sizede geçmiş olsun canım. Çaresiz ağlamalarına yürek dayanmıyor yavruların. Eldende o an birşey gelmeyince çok zor oluyor. İnşallah düzelir.

Doğum günün kutlu olsun canım. Kuzucuğunla eşinle nice mutlu sağlıklı seneler diliyorum. Ne güzel gezmişsiniz maşallah :)
Cok teşekkür ederim canım.Güzel nice seneler hepimize olsun insallah!Oglusuna da gecmis olsun canim insallah bidaha yasamaz bir sıkıntı

Benim oğlumda kucakta gezince ve yumaşak sesle '' geçicek yavrum, rahatlıycaksın şimdi'' falan diyerek sakinleştiriyorum. Ama gözümün içine bakarak yaşlar akıtması, anne yardım et kurtar beni der gibi bakması yüreğimi yakıyor. Allah sağlık huzur versin yavrularımıza.

Cok teşekkür ederim canım.Güzel nice seneler hepimize olsun insallah!Oglusuna da gecmis olsun canim insallah bidaha yasamaz bir sıkıntı
Amin canım, çok teşekkür ederim canım. İnşallah hiçbirimiz sıkıntı yaşamayalım.

acaba dış mi çıkaracak ateşini ölc ara ara. Doktora götür olmadı Kıyamam yaa niye böyle oldu acaba nazar mi değdi. Ayetel kursi, Felak,nas oku. Biz iyiyiz de kaka yapmıyor ki. Akşam fitil verdim yine yok yok karnı şis gören öyle diyor. bu bebeklerin çok sorunu oluyor yaa Rabbim başka dert vermesin.

Amin canım allah başka dert vermesin. Ateşini sık sık ölçüyorum şimdilik normal. Yarın sağlık ocağına gideriz olmazsa. 4 eylülde de aylık izlenimimiz var. Kuzumun huyu değişti. Sen zeytin yağına devam ediyormusun. Zincoyuda günde 1 kere falan ver artık. Çokta bünyesi alışmasın. Ben ara ara veriyorum, huysuz huzursuz olduğunda.

Bizde 3 eylül de gideceğiz. Bugün yaptı kakasını. Akşam fitil verdim sabahta yağ icirdim. En sonunda masajla yaptı. Zinco yu hergün vermiyorum. Kaka yapmaması uzarsa ve huzursuz olursa veriyorum. Ama zeytinyağını kaka yapmama süresi 2 gün olunca vereceğim. Bakalim ne olacak

Çok geçmiş olsun canım. Kıyamam ona .. insallah düzelir yavrucak. Bende 3 4 gündür zeytinyağı verdim. Her gün 1 çay kaşığı yapmadı fitil verdim bu sefer. Zinco yu neden bırak dedi acaba
Sağol canım inşallah hepimizin yavrusu düzelir. Galiba diğer damlaları yazınca zincoya gerek duymadı. 10 gün sonra kontrole çağırdı o zamanda guatrına bir de popo darlığına bakacakmış.

sağol canım benim kızım da 5 gün sonra 2.5 aylık olucak İnş. Evet haklısın bende ne zaman zeytinyağı versem başlıyor öksürmeye epey bi zaman sonra toparlıyor kendini. Sana da çok geçmiş olsun canım büyük bi badire atlatmışsın. Bundan sonra daha da dikkatli olucam

Sizede geçmiş olsun canım. Çaresiz ağlamalarına yürek dayanmıyor yavruların. Eldende o an birşey gelmeyince çok zor oluyor. İnşallah düzelir.
Sağol canım sorma o ağladığında benim de gözlerim doluyor hep. Yeter ki ağlamasın rahat uyusun diye dedesi evine asma beşik bile yaptı şimdi onda sallıyorum. Allahım hepimizin evlatlarını korusun şifa versin yavrularımıza

Kaç gün sonra yaptı canım. Benimki bugün 4 gün oldu hala yapmadı iki gündür zeytinyağı da veriyorum ilaçlarını da kullanıyorum şükür ağlaması azaldı da kaka yapmadı. Yarın dru arıcam hem tahlil sonucumuzun biri üç gün sonra çıkıcaktıonu sorucam hemde fitil vereyimmi diye sorayım bakayım

Sağol canım inşallah hepimizin yavrusu düzelir. Galiba diğer damlaları yazınca zincoya gerek duymadı. 10 gün sonra kontrole çağırdı o zamanda guatrına bir de popo darlığına bakacakmış.
Inşallah bişey çıkmaz canım, biz yaptırdık bişey çıkmadı. Röntgen de çekildi onda da sadece gaz var dedi. Kolonoskopi önerdi bende yaptirmadim küçük bebek sonuçta

7. Gün de yaptı bazen 10 günü geçtiği oluyor. Fitil verdim zeytinyağı masaj öyle yaptı. Bu konu acmistim bazı bebekler de oluyormuş böyle http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2-aylik-bebegim-ve-kolonoskopi.847071/

Mamasna katin arkadadlar ozaman balgsm olmuyor emziriyorsanizda syunuzu sagip karistirin pyle verin yogun kiyamdan yutamayabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…