Biz çıkıyoruz canım. Gezmeleride seviyoruz. Hatta bizim oğluş sıkıldı biraz önce çıktık mahallede tur atıp geldik :)) arabayla gezmeyide çok seviyor. Böyle iyi alıştıda, kışın napıcaz bilemiyorum :)KıZlar korkmayın çıkın çıkartîn bebeklerinizi nasıl alışırsa öyle gider.Gezmeyi pek sevdi bizim kız
Sevdiği bir oyuncağı varsa görebileceği şekilde arabasına as canım. İşe yarıyor :) bizimki gezerken çok iyi. Bir süre sonra zaten uyuyor.Bakalım bebek arabasını sevmiyor benim oğlan :) yarın diş kontrolüm var. Biraz gezip alışveriş yapmayı düşünüyoruz. Inşallah yaramazlık yapmaz
Gelmen çok iyi oldu canım. Bizde çok özledik. Yoğun olacağını tahmin ettiğim için ben katılmak istemedim gruba. Burası çok daha iyi. Diğer arkadaşlar iyilermi? Kimsede sorun yoktur umarım.Nickinden belliydi seninde canım :) inşallah viyolonsel de piyanoda cok guzel ve kiymetli enstrumanlar heleki viyolonsel oflan çocuguna cok yakışıyor!Ben de arp sanatçısı olsun istiyirum kiźımin tabii o ne ister o da önemli hayırlısıyla büyüsünler de :) Sizi de ozlemişim kizlarin whatsupp grubundan ayrildim buraya giremez olmustum cok yogun yazısiliyor o grupta bide sarzim bitiyordu tel.da.Sizi okumaya firsatim kalmiyordu...
Kesinlikle burası daha iyi... Sagol canım benim :) Kızlar da iyiler cok sukur ben ayrilmadan önce bir sıkıntıları yoktu.Gelmen çok iyi oldu canım. Bizde çok özledik. Yoğun olacağını tahmin ettiğim için ben katılmak istemedim gruba. Burası çok daha iyi. Diğer arkadaşlar iyilermi? Kimsede sorun yoktur umarım.
Bide öyle yapim. Bugün 3. Tetanos aşısı var birazdan sağlık ocagına gideceğimSevdiği bir oyuncağı varsa görebileceği şekilde arabasına as canım. İşe yarıyor :) bizimki gezerken çok iyi. Bir süre sonra zaten uyuyor.
Hımm birde o vardı değilmi. Çok gereklimi yaptırmak?Bide öyle yapim. Bugün 3. Tetanos aşısı var birazdan sağlık ocagına gideceğim
Bilmiyorum, gittim yaptırdım geldim. :)Hımm birde o vardı değilmi. Çok gereklimi yaptırmak?
Tatile nereye gittiniz canım? Gerçi siz Antalya'daydınız sanırım. Sıcaklar Lavinya kuzuyu etkiledimi?Kesinlikle burası daha iyi... Sagol canım benim :) Kızlar da iyiler cok sukur ben ayrilmadan önce bir sıkıntıları yoktu.
Geçmiş olsun canım. Oğluşun nasıl? Benimki dün ve bugün memeyi nazlanarak emiyor. Ağlıyor istemiyor ama sonra emiyor. Niye böyle yapıyor anlamadım. Emmediği zaman göğüslerim fena doluyor, ağrıyor.Bilmiyorum, gittim yaptırdım geldim. :)
Evet canim 3 ile 5 ay arasinda olmaliymis bir daha olacak kuzular3. Ay da mı hm bakalım artık ne olacak :)
Benim ki genelde sol memeyi beğenmiyor, ucu diğerinden küçük ağlıyor ama ben inatla emziriyorum. Eee eee diyerek susuyor. Senin ki nin ağrısı olabilir belki iştahsızlık vardır, ondan emmiyor dur. Biz bugün gezdik, oyuncaklar aldık, doktor teyzesi sevdi. Uslu durdu maşallah şimdi geldik eve :) suan boğaz peşindeyiz emiyor :)Geçmiş olsun canım. Oğluşun nasıl? Benimki dün ve bugün memeyi nazlanarak emiyor. Ağlıyor istemiyor ama sonra emiyor. Niye böyle yapıyor anlamadım. Emmediği zaman göğüslerim fena doluyor, ağrıyor.
Onların iyiliği için herşey :) ne yapalımEvet canim 3 ile 5 ay arasinda olmaliymis bir daha olacak kuzular
Canım Antalya'da aşırı nem olduğu için bunaldık.Bursa'da annemin yanina gittik ordan burhaniye örene geçtik teyzemde kaldik 2 gün sonra Ayvaliga gectik 2 gunde orda arkadsslarimizda kaldik oradan da Alanya'ya kayinvalidemin yanina gectik dun aksam eve donduk.Bayaa gezmisiz :))Bugun de dogum gunum sabah gozumu bir actim kocaman bir buket çicekle eşim alnimdan opuyor.Guzel bir sürpriz oldu :))Tatile nereye gittiniz canım? Gerçi siz Antalya'daydınız sanırım. Sıcaklar Lavinya kuzuyu etkiledimi?
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara canım.Canım Antalya'da aşırı nem olduğu için bunaldık.Bursa'da annemin yanina gittik ordan burhaniye örene geçtik teyzemde kaldik 2 gün sonra Ayvaliga gectik 2 gunde orda arkadsslarimizda kaldik oradan da Alanya'ya kayinvalidemin yanina gectik dun aksam eve donduk.Bayaa gezmisiz :))Bugun de dogum gunum sabah gozumu bir actim kocaman bir buket çicekle eşim alnimdan opuyor.Guzel bir sürpriz oldu :))
Teşekkur ederim canım benim <3Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara canım.Gerçekten gezmissiniz bayağı. . :)
hoşgeldin canım ne güzel baya gezmîşsiniz kuzucukla biz hiçbiryere çıkamıyoruz. Bizim kız çok ağlıyor susturamıyoruz da. Iki akşamdır da gaz sancımız başladı ağlaması değişti yavrumun çok korktuk ne yapsak me etsek susturamadık doğru acile gittik öncekî akşam devlet hstnesine gitmiştik yarım ağrı kesici fitil verdi gönderdi biraz sakinleşti dün akşam aynı saatlerde yine başladı fazla ağlatmadan yine gidelim dedik bu sefer özele gittik detaylı muayene etti. Iki tane damla bi tane de şurup yazdı idrar tahlili istedi şükür onda bir problem çıkmadı. Zinco damlayı bıraktırdı kaka problemimiz için günde 7,8 çay kaşığı zeytinyağı ver dedi doğal olduğu için bişey yapmaz dedi. Bir de sütüm yetmez diye bazen mama veriyordum onu da söyledim gaz yapar mı diye başka mama yazdı. Eve gelene kadar ağladı içi dışına çıktı yavrumunSelam kızlar ben geldim :) Ufak sıkıntilarınız dişında iyisiniz maaşallah okuduklarım kadarıyla... Biz de iyiyiz 8 gun boyunca bebegimle birlikte bir suru tatil yeri gezdik ve tatil yaptik maaşallah hiç sorun yaşamadık.Kızım farkli yerlerde uyumayi ogrendi.Baska baska insanları gormeyi ve yadirgamamayi ogrendi bu gezi bizim icin ve bebegimiz icin iyi bir tecrube oldu.Minnosum denize bile girdi :) Doktorumuz tavsiye etmisti.Çokta sevdi.Bizim kizda çok fazla bez harciyor bazen gunde 8 tane bez bitiriyoruz.Artık 3 aya yaklastik bugune kadar hic mama kullanmadik emmesinde de sutumde de bir sıkıntı yaşamadık.Rota virüs aşısını yaptırmamaya karar verdik.Tiny love güneşli gunler oyun halısı aldım.Arada altina yatiriyorum.Önümüzdeki ay daha aktif ilgisini çekecektir.Bi de ninni soyleyen kuzu aldım int.ten yalniz ninni kayitlarini hic begenmedim soyleyen sesler cok amator ve detoneler.O sebepten sadece masal anlatma kayitlarini biraz daha buyuyunce kullanicam.Kızımı müzisyen yetistireceğimden dolayı bu türşeyler benim için çok önemli.Şimdilik bu kadar :)
Çok geçmiş olsun canım. Kıyamam ona .. insallah düzelir yavrucak.hoşgeldin canım ne güzel baya gezmîşsiniz kuzucukla biz hiçbiryere çıkamıyoruz. Bizim kız çok ağlıyor susturamıyoruz da. Iki akşamdır da gaz sancımız başladı ağlaması değişti yavrumun çok korktuk ne yapsak me etsek susturamadık doğru acile gittik öncekî akşam devlet hstnesine gitmiştik yarım ağrı kesici fitil verdi gönderdi biraz sakinleşti dün akşam aynı saatlerde yine başladı fazla ağlatmadan yine gidelim dedik bu sefer özele gittik detaylı muayene etti. Iki tane damla bi tane de şurup yazdı idrar tahlili istedi şükür onda bir problem çıkmadı. Zinco damlayı bıraktırdı kaka problemimiz için günde 7,8 çay kaşığı zeytinyağı ver dedi doğal olduğu için bişey yapmaz dedi. Bir de sütüm yetmez diye bazen mama veriyordum onu da söyledim gaz yapar mı diye başka mama yazdı. Eve gelene kadar ağladı içi dışına çıktı yavrumunŞimdi uyutuyorum. Korkuyorum inşallah uyandığında tekrar ağlamaz kuzucum sesi kesiliyor dayanamıyorum artık
cnm geçmiş olsun bebişin kaç aylık bnmki de 2.5 ay civarı akşamüzeri bi ağlama tuttururdu ne yapacağımı bilmezdm ama çok uzun sürmedi geçer inş seninki de bu arada uyarmak istedim zeytinyağıyla ilgili doktor önermiş ama oğlum 2 aylıkken zeytinyağından boğuluyordu acile zor yetiştrdk boğazında balgam varmış gazı var diye eltim 1 çay kaşığı zeytinyağı verdi çocuk bildiğin gitti elimizde ben ağlamaktan bşy de yapamadm Allahtan acil yakındı hemen yetiştrdk boğazını temizledler ağlamaktan sesi fln gitmişti kullanırken dikkat edin cnmhoşgeldin canım ne güzel baya gezmîşsiniz kuzucukla biz hiçbiryere çıkamıyoruz. Bizim kız çok ağlıyor susturamıyoruz da. Iki akşamdır da gaz sancımız başladı ağlaması değişti yavrumun çok korktuk ne yapsak me etsek susturamadık doğru acile gittik öncekî akşam devlet hstnesine gitmiştik yarım ağrı kesici fitil verdi gönderdi biraz sakinleşti dün akşam aynı saatlerde yine başladı fazla ağlatmadan yine gidelim dedik bu sefer özele gittik detaylı muayene etti. Iki tane damla bi tane de şurup yazdı idrar tahlili istedi şükür onda bir problem çıkmadı. Zinco damlayı bıraktırdı kaka problemimiz için günde 7,8 çay kaşığı zeytinyağı ver dedi doğal olduğu için bişey yapmaz dedi. Bir de sütüm yetmez diye bazen mama veriyordum onu da söyledim gaz yapar mı diye başka mama yazdı. Eve gelene kadar ağladı içi dışına çıktı yavrumunŞimdi uyutuyorum. Korkuyorum inşallah uyandığında tekrar ağlamaz kuzucum sesi kesiliyor dayanamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?