Evet evet bu ay yırttılarHm ben öyle zannetmistim.. Oh yırttı bizim ufaklıklar
Bugün 3. Günü yapmadı daha bakalım 6 gün falan yapmazsa zeytinyağı veririm :)Evet evet bu ay yırttılarNasıl kaka yapması düzeldimi oğluşunun.
Bekleme canım ver zeytin yağını. Hiç bir zararı yok biliyorsun. Hem barsakları çalışmayı öğrenir. Barsak tembelliği olabilir.Bugün 3. Günü yapmadı daha bakalım 6 gün falan yapmazsa zeytinyağı veririm :)
Yarın vermeyi düşünüyorum. :) yediği yaramaz kilo almaz diye hergün zeytinyağı vermek istemiyorum.Bekleme canım ver zeytin yağını. Hiç bir zararı yok biliyorsun. Hem barsakları çalışmayı öğrenir. Barsak tembelliği olabilir.
Yok canım benimki öyle kusmuyor. Bazen azıcık oluyor. Benimki kakayı çok yapıyor. Bugün 2 bez peşpeşe doldurdu. Hergün bol bol kaka yapıyor benimkide. Geçengün oturma gurubuna yatırdım konuşuyoruz oğlumla. O sırada altını doldurdu gülüyordu bir taraftan. Sonra bir baktın bezden taşmış, yayılmış iyice koltuğun üzerine. Babasıyla temizledik. O da anlamış gibi suçlu suçlu bakıyordu kuzum :) benim oğlum ellerini çok yalıyor emiyor, birde sürekli birşeyleri tutmaya çalışır gibi hareket yapıyor. Özellikle emerken üzerimdekileri kavramaya çalışıyor eliyle. Bugün yüz üstü küçük yastığa koydum, önünede oyuncak bıraktım tutmaya uğraştı ama beceremedi :) seninkide yapıyormu,tutabiliyormı bişeyleri?Benim oğlum çok kusuyor. Olduğu yer batıyor Resmen üstü başı. Sizde böyle oluyor mu. Az önce hep kustu anakucagi üstü battı
Sen ver bence canım. Yapamaması daha kötü. Yapamadığı her geçen gün daha zor olur. Hem yapmaya vücudu alışsın ki yoksa ömür boyu çeker.Yarın vermeyi düşünüyorum. :) yediği yaramaz kilo almaz diye hergün zeytinyağı vermek istemiyorum.
Hayırlı olsun canım. Güle güle kullanın. Oyun grubumu? O nasıl oluyor. Ben ankaradayım. İzmirde olsam katılırdım. Ankarada vamıdır acaba?Slm, zeka kartları şiparişlerimi verdim. Dün gece araştırma yaparken montesori eğitim sistemini keşfetteim ve baya video izledim gerçekten çok güzel, şimdi yeni hedefim İzmir'de bir oyun grubu kurmak. İzmir'li anneleri bekliyorum
Ayni dediklerini benim ki de yapıyor emerken üzerimi çekiyor. Pat pat vurur gibi yapıyor. Eline cingirak veriyorum bazen tutuyor ama bırakıyor kısa sürüyor. Ellerini sanki aç gibi emiyor. Oda midesini bulandiriyor bi kusuyor bütün yediği çıkıyor. Acaba kaka da yapamıyor ondan mı çok kusuyor anlamadım.Yok canım benimki öyle kusmuyor. Bazen azıcık oluyor. Benimki kakayı çok yapıyor. Bugün 2 bez peşpeşe doldurdu. Hergün bol bol kaka yapıyor benimkide. Geçengün oturma gurubuna yatırdım konuşuyoruz oğlumla. O sırada altını doldurdu gülüyordu bir taraftan. Sonra bir baktın bezden taşmış, yayılmış iyice koltuğun üzerine. Babasıyla temizledik. O da anlamış gibi suçlu suçlu bakıyordu kuzum :) benim oğlum ellerini çok yalıyor emiyor, birde sürekli birşeyleri tutmaya çalışır gibi hareket yapıyor. Özellikle emerken üzerimdekileri kavramaya çalışıyor eliyle. Bugün yüz üstü küçük yastığa koydum, önünede oyuncak bıraktım tutmaya uğraştı ama beceremedi :) seninkide yapıyormu,tutabiliyormı bişeyleri?
Bugün vercem canım Sağol :)Sen ver bence canım. Yapamaması daha kötü. Yapamadığı her geçen gün daha zor olur. Hem yapmaya vücudu alışsın ki yoksa ömür boyu çeker.
Hayırlı olsun canım. Güle güle kullanın. Oyun grubumu? O nasıl oluyor. Ben ankaradayım. İzmirde olsam katılırdım. Ankarada vamıdır acaba?
Biz yaptirdik rota virusu vardiHm ben öyle zannetmistim.. Oh yırttı bizim ufaklıklar
3. Ay da mı hm bakalım artık ne olacak :)Biz yaptirdik rota virusu vardi
Maşallah size canım :)) oh tatiller yapılmış ne güzel. Bizde düşünüyoruz ama cesaret edemiyoruz. Müzisyen annenin kızı müzisyen olur tabi :) bizde oğlumuzun piyano yada viyolonsel çalmasını istiyoruz. Ablası konservatuar keman bölümünde okuyor. Allah bahtlarını açıl etsin hepsinin :))Selam kızlar ben geldim :) Ufak sıkıntilarınız dişında iyisiniz maaşallah okuduklarım kadarıyla... Biz de iyiyiz 8 gun boyunca bebegimle birlikte bir suru tatil yeri gezdik ve tatil yaptik maaşallah hiç sorun yaşamadık.Kızım farkli yerlerde uyumayi ogrendi.Baska baska insanları gormeyi ve yadirgamamayi ogrendi bu gezi bizim icin ve bebegimiz icin iyi bir tecrube oldu.Minnosum denize bile girdi :) Doktorumuz tavsiye etmisti.Çokta sevdi.Bizim kizda çok fazla bez harciyor bazen gunde 8 tane bez bitiriyoruz.Artık 3 aya yaklastik bugune kadar hic mama kullanmadik emmesinde de sutumde de bir sıkıntı yaşamadık.Rota virüs aşısını yaptırmamaya karar verdik.Tiny love güneşli gunler oyun halısı aldım.Arada altina yatiriyorum.Önümüzdeki ay daha aktif ilgisini çekecektir.Bi de ninni soyleyen kuzu aldım int.ten yalniz ninni kayitlarini hic begenmedim soyleyen sesler cok amator ve detoneler.O sebepten sadece masal anlatma kayitlarini biraz daha buyuyunce kullanicam.Kızımı müzisyen yetistireceğimden dolayı bu türşeyler benim için çok önemli.Şimdilik bu kadar :)
Nickinden belliydi seninde canım :) inşallah viyolonsel de piyanoda cok guzel ve kiymetli enstrumanlar heleki viyolonsel oflan çocuguna cok yakışıyor!Ben de arp sanatçısı olsun istiyirum kiźımin tabii o ne ister o da önemli hayırlısıyla büyüsünler de :) Sizi de ozlemişim kizlarin whatsupp grubundan ayrildim buraya giremez olmustum cok yogun yazısiliyor o grupta bide sarzim bitiyordu tel.da.Sizi okumaya firsatim kalmiyordu...Maşallah size canım :)) oh tatiller yapılmış ne güzel. Bizde düşünüyoruz ama cesaret edemiyoruz. Müzisyen annenin kızı müzisyen olur tabi :) bizde oğlumuzun piyano yada viyolonsel çalmasını istiyoruz. Ablası konservatuar keman bölümünde okuyor. Allah bahtlarını açıl etsin hepsinin :))
Ohh tatiller yapılmış, denizlere girilmiş ne güzel :) maşallah. Biz evden çıkmaya korkuyoruz.Selam kızlar ben geldim :) Ufak sıkıntilarınız dişında iyisiniz maaşallah okuduklarım kadarıyla... Biz de iyiyiz 8 gun boyunca bebegimle birlikte bir suru tatil yeri gezdik ve tatil yaptik maaşallah hiç sorun yaşamadık.Kızım farkli yerlerde uyumayi ogrendi.Baska baska insanları gormeyi ve yadirgamamayi ogrendi bu gezi bizim icin ve bebegimiz icin iyi bir tecrube oldu.Minnosum denize bile girdi :) Doktorumuz tavsiye etmisti.Çokta sevdi.Bizim kizda çok fazla bez harciyor bazen gunde 8 tane bez bitiriyoruz.Artık 3 aya yaklastik bugune kadar hic mama kullanmadik emmesinde de sutumde de bir sıkıntı yaşamadık.Rota virüs aşısını yaptırmamaya karar verdik.Tiny love güneşli gunler oyun halısı aldım.Arada altina yatiriyorum.Önümüzdeki ay daha aktif ilgisini çekecektir.Bi de ninni soyleyen kuzu aldım int.ten yalniz ninni kayitlarini hic begenmedim soyleyen sesler cok amator ve detoneler.O sebepten sadece masal anlatma kayitlarini biraz daha buyuyunce kullanicam.Kızımı müzisyen yetistireceğimden dolayı bu türşeyler benim için çok önemli.Şimdilik bu kadar :)
KıZlar korkmayın çıkın çıkartîn bebeklerinizi nasıl alışırsa öyle gider.Gezmeyi pek sevdi bizim kızOhh tatiller yapılmış, denizlere girilmiş ne güzel :) maşallah. Biz evden çıkmaya korkuyoruz.Ne cesaret siz tatilde yapmışsınız. Bir probleminiz olmadığına sevindim.
Bakalım bebek arabasını sevmiyor benim oğlan :) yarın diş kontrolüm var. Biraz gezip alışveriş yapmayı düşünüyoruz. Inşallah yaramazlık yapmazKıZlar korkmayın çıkın çıkartîn bebeklerinizi nasıl alışırsa öyle gider.Gezmeyi pek sevdi bizim kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?