21 bende bizde şubat mart gbi düşünüyoruz ama aynen evlenme teklifi fln yok ortada askerde şuan geldiğnde yapar inşallah ya25 canim sen
merhaba kızlar bende kısmetse 2015 ağustos ayında nikah masasına oturucam :) şimdiden çeyiz vs hazırlıklar yapmaya başladık çok zor işlermiş hiçbişi bilmiyor muşum ben meğer bunu farkettim burdaki yazıları okuyunca :)
indirimler varmı diye bakıyorum bu çeyiz ürünlerinin acaba her mevsim fiyatlar aynı mı bi fikriniz varmı
anladım peki teşekkür ederim :) hayırlısıyla tamamlayacağız alışverişimizi inşallah :)yazın yada kışın değişirmi bilmiyorum ama ben anneler gününe denk gelmiştim yatak odası için aldıklarımı günden dolayı kampanya çoktu yeni modeller fln gelmişti cnm mutfak eşyalarında bence herzaman çeyiz setlerine belli bi kampanya oluyo ztn büyük eşyadada nisan mayıs gibi başlıyo kampanyalar
anladım peki teşekkür ederim :) hayırlısıyla tamamlayacağız alışverişimizi inşallah :)
Merhabaanladım peki teşekkür ederim :) hayırlısıyla tamamlayacağız alışverişimizi inşallah :)
hayırlı olsun canım :) ben internetten alışverişi pek sevmiyorum illa gidip bakıp görüp elleyip almak istiyorum öyle daha çok hoşuma gidiyorMerhababende arara biseyler bakıyorum cok heyecanli ve baslamak istiyorum alisverise bi sitede indirim vardi bak bunu aldm ♥
hayırlı olsun canım :) ben internetten alışverişi pek sevmiyorum illa gidip bakıp görüp elleyip almak istiyorum öyle daha çok hoşuma gidiyor
Selam kızlar nasılsınız ne yaptınız guzel seyler almışım ve hayrlı olsun
Hayırlı olsun kızlar. Ben haziran'da evleniyorum 3 aylık nişanlı bir hatunum. Sormak istedikleriniz olursa yardımcı olurum her türlü.
Kizlar agustosta düğün yapmayi planliyoruz ama henüz isteme, nişan olmadi. Aileler tüm planlarimizi biliyor ama henüz icraat yok..
1 mayista nişan yapilacak, öyle ayarladik.
Düğün tarihini de o zaman netlestircez ama mayis ayında ağustos için salon bulabilir miyiz sizce geç mi kalmis oluruz
Ağustosta düğün yapacak olanlar salonlartutuldu mu sizin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?