How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015'de isteme,söz,nişan yapacaklar hadi buyrun kaynaşalım :))

bu yaz bize de sıra geliyor sanırım :KK68: söz yapmak istiyoruz

bende de kız isteme olur diye düşünüyorum ama nasıl olacak bakalım. evlilik konuşuluyor da daha ortada evlenme teklifi bile yok :D

Kızlar selam hepinize. Haziran gibi isteme nişan olacak kısmetse. Çok heyecanlıyım :KK76: Şimdiden alyans, kıyafet filan stres bastı ya, abartıyormuyum :)

merhaba aslnda yardımınıza ihtiyacım var . 2 tane görümcem var biri çok aşırı güzel özel cizdirmis nişanımda giyicekmiş nasıl bısey bılmıyorum ama guzelmiş ben nasıl bişey giycem kabarık ıstemıodm ama napıcam bılmıyorum lutfen yardım edermısınız .

merhaba aslnda yardımınıza ihtiyacım var . 2 tane görümcem var biri çok aşırı güzel özel cizdirmis nişanımda giyicekmiş nasıl bısey bılmıyorum ama guzelmiş ben nasıl bişey giycem kabarık ıstemıodm ama napıcam bılmıyorum lutfen yardım edermısınız .

sen niye kendini onunla kıyaslıysn ki bırak ne isterse giysn git gez dolaş dene hangisini beğenirsen onu al giy

Selamlar
bende asker bekledim 7 ay oldu geleli isteme soz oldu smdi sira nişanda insallahhh :)

Sen ona ne bakıyosun kendi istediğini giy. Kabarık istemiyorsan kabarık giyme

Benim nişanım olacak 3 hafta kaldı. Çok gerginim.
neden gerginsin? Sakin ol, her şey oluyor ve bitiyor anlamıyorsun bile. Ha ama şu var çok ayrıntı düşünme, ben çoook ayrıntı düşündüm sonuç olarak kimse o ayrıntıların farkına bile varmadı, moralim bozuldu, gerçi yine de içime sinen oldu :)

neden gerginsin? Sakin ol, her şey oluyor ve bitiyor anlamıyorsun bile. Ha ama şu var çok ayrıntı düşünme, ben çoook ayrıntı düşündüm sonuç olarak kimse o ayrıntıların farkına bile varmadı, moralim bozuldu, gerçi yine de içime sinen oldu :)
Ben de çok ayrıntı düşünüyorum. Her şeyi ayarladım, hediyelikleri, tepsiyi, yüzükleri, fotoğrafçıyı, çikolata, çiçek, nişan pastası, ikramlıkları(bu ikisi plan olarak).. sadece bohçalarımız kaldı.
Gerginliğimin sebebi sanırım alışverişte yaşanan sorunlar. Sevgilimle tartıştık birkaç kez.

Ben de çok ayrıntı düşünüyorum. Her şeyi ayarladım, hediyelikleri, tepsiyi, yüzükleri, fotoğrafçıyı, çikolata, çiçek, nişan pastası, ikramlıkları(bu ikisi plan olarak).. sadece bohçalarımız kaldı.
Gerginliğimin sebebi sanırım alışverişte yaşanan sorunlar. Sevgilimle tartıştık birkaç kez.
Hiç mutlu değilim ve nişanı iptal etmeyi bile düşündüm :(

Back