- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.686
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canımHakkınızda hayırlısı olsn cnm asker yolu beklemek kolay değil Allah sabır versin
Ceren nerelerdesin ? :)hadi bende gelim o zaman
öncelikle Allah kavuştursun canım ne zamana geliyo askerin
merhaba aslnda yardımınıza ihtiyacım var . 2 tane görümcem var biri çok aşırı güzel özel cizdirmis nişanımda giyicekmiş nasıl bısey bılmıyorum ama guzelmiş ben nasıl bişey giycem kabarık ıstemıodm ama napıcam bılmıyorum lutfen yardım edermısınız .
Sen ona ne bakıyosun kendi istediğini giy. Kabarık istemiyorsan kabarık giymemerhaba aslnda yardımınıza ihtiyacım var . 2 tane görümcem var biri çok aşırı güzel özel cizdirmis nişanımda giyicekmiş nasıl bısey bılmıyorum ama guzelmiş ben nasıl bişey giycem kabarık ıstemıodm ama napıcam bılmıyorum lutfen yardım edermısınız .
neden gerginsin? Sakin ol, her şey oluyor ve bitiyor anlamıyorsun bile. Ha ama şu var çok ayrıntı düşünme, ben çoook ayrıntı düşündüm sonuç olarak kimse o ayrıntıların farkına bile varmadı, moralim bozuldu, gerçi yine de içime sinen oldu :)Benim nişanım olacak 3 hafta kaldı. Çok gerginim.
Ben de çok ayrıntı düşünüyorum. Her şeyi ayarladım, hediyelikleri, tepsiyi, yüzükleri, fotoğrafçıyı, çikolata, çiçek, nişan pastası, ikramlıkları(bu ikisi plan olarak).. sadece bohçalarımız kaldı.neden gerginsin? Sakin ol, her şey oluyor ve bitiyor anlamıyorsun bile. Ha ama şu var çok ayrıntı düşünme, ben çoook ayrıntı düşündüm sonuç olarak kimse o ayrıntıların farkına bile varmadı, moralim bozuldu, gerçi yine de içime sinen oldu :)
Hiç mutlu değilim ve nişanı iptal etmeyi bile düşündümBen de çok ayrıntı düşünüyorum. Her şeyi ayarladım, hediyelikleri, tepsiyi, yüzükleri, fotoğrafçıyı, çikolata, çiçek, nişan pastası, ikramlıkları(bu ikisi plan olarak).. sadece bohçalarımız kaldı.
Gerginliğimin sebebi sanırım alışverişte yaşanan sorunlar. Sevgilimle tartıştık birkaç kez.