2015'de isteme,söz,nişan yapacaklar hadi buyrun kaynaşalım :))

Yok canım daha neler, iptal etme. İnan o yüzükler takılırken şükrediyorsun.
Nişan alışverişinden neden korkuyosun? Sevgilinle tartışmanı takma hiç olur öyle, daha önce deneyimlemediğiniz şeyler bunlar, hepimiz yaşıyoruz, yaşamaya devam edicez.
Bohçaları tek güne bırakma derim. Sen başla kendine de almaya. Kendine al, sevgiline ver evine götürsün bohçaya koyar :) ciddiyim, yoksa zor biter. Kıyafet, ayakkabı, makyaj, günlük kıyafet vs.
Hiç strese girme, mümkün olduğu kadar tadını çıkar

Sanki bir şeyleri zorla yaptırıyormuşum gibi sevgilimin suratı asılıyor bir şeyler aldıkça. Ben ikimiz de mutlu oluruz diye düşünüyordum ama onun yüzündeki mutsuz ifadeyi gördükçe kötü hissediyorum kendimi. Bohça içine de gecelik takımından başka bir şey almayacağım.

Aranızdaki samimiyeti bilemem ama al karşına bi konuş, mutlaka kafasını taktığı bi şey vardır ondan suratı asılıyordur. Yok canım bi tane gecelikle olur mu, pijama al çamaşır al eşofman takım al günlük kıyafet al. Vazgeçme, diren :)
Çok stresli biliyorum valla, Biz isteme çikolatası için 15 gün düşündük araştırdık, çatladık artık. Ayrıntı düşününce zor. Yine de her şey güzel oluyor. Üzülme hiç

Kaç yıldır birlikteyiz. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor.
Bana her zaman hediye almaktan mutlu olan bir insan. Ben de aynı şekilde. Ama şimdi nişan alışverişimizde sorunlar çıkarması beni çok üzdü. Sanki yeni tanışmışız. Hiçbir şey yaşamamışız gibi. Her şeye pahalı diyor, surat yapıyor. Bütün isteğim bitti gitti yani...

Valla sanki benim yaşadıklarım.. Yıllardır sevgili olduğum adam bir anda değişti, erkeklerin genelinde bu olamaz heralde
Her şeye pahalı mı diyor, bunun fiyatı bu canım farkındaysan evleniyoruz de, hiç umursama versin parasını. Piyasa böyle yani, ucuz şeyler alıp 2 gün sonra ya bozulcak ya rengi solcak şeyler mi alcaksın. İşi biraz şakaya vur, alınmamaya çalış, zamanla alışacak. Daha önce nişanlanmadınız haliyle birbirinizi yeniden tanımanız normal. Ben böyle telkinde bulundum kendime :)

Evet, çok değişti
O alışır alışmasına da ben kaldıramıyorum bu tarz şeyleri. Alacağımız bir gecelik, sutyen vs. Bunları ben kendim de alabiliyorum. Zaten aldığımı kendisi de biliyor. Böyle basit şeyler için sorun çıkarması çok yanlış geliyor bana. Altında başka şeyler arıyorum ister istemez.
Ama haklısın dediklerinde. Biraz kendimi sakinleştirmekte fayda var.
Teşekkür ederim.

Çok da doğru davranmadığı kesin, yine de üzme kendini, olur böyle şeyler de. Elbette bazı şeylerini sen de alırsın. O maddiyat çok can sıkıcı konular biliyorum, insanın gururuna dokunuyor iki parça şey için değmez bile. Güzelce tatlı dille konuşmayı dene, kadınsın sen yaparsın :)))

Haklısın. Aslında ben de tatlı dille konuşmayı hiç denemedim. Kendi mutsuzluğuma kapılıp soğuk davrandım.

o gecelikleri kendi kendine giymek için almıyosun :) Öyle söylersen ne için aldığını fark eder :))) Alınma, sür savaş boyalarını, göster ona gününü. uuuu :)))

selam merhaba kızlar benimde nisanda düğünüm var allah izni ile çok zormuş valla düğün yapmak ya=)

ya gerçekten erkekler alışverişte bu kdr pintimi oluyo ben ona herşeyin en iyisini almak isterim evleniyosn yani belki ilk defa birbiri için böyle bi alışveriş yapyosn yuva kurmaya hazırlanysn yani çok can sıkıcı bi mevzu inşallah böyle şeyler yaşamayız

benimde nişanım ertelencek galiba sözum olucaakta ne zormuş evet her ayrıntıyı sen dusunuosn ama sadece sen dusunuyosun

Merhaba kizlar izde kismet olursa 14 şubatta nisan yapmak istiyoruz ♥♥ tabi maddi olarak hazir olursak :-( ocak ortasinda aileler tanışır inşallah artik ceyiz heyecani yasamak evime esya almak istiyorum ♡♥

Tabi bi evlilik teklifi yok direk subatta nisan yaparz bilmiyorumaddiyati cok dert ediyo nasil isin icinden cikcam bilmi

Merhaba kizlar izde kismet olursa 14 şubatta nisan yapmak istiyoruz ♥♥ tabi maddi olarak hazir olursak :-( ocak ortasinda aileler tanışır inşallah artik ceyiz heyecani yasamak evime esya almak istiyorum ♡♥

hayırlı olsn cnm kaç yaşındasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…