How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015'de isteme,söz,nişan yapacaklar hadi buyrun kaynaşalım :))

katre584

olmuşla ölmüşe çare yok.
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
677
333
88
Bende asker bekleyenlerdenim...En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Onun için 2015i bekliyorum Allahın izniyle geldiğinde bu güzel anları bizde yasicaz:KK73: bnm gibi başka arkadaslarda vardır umarım buyrun tanışalm mutlu Günlerimizn heyecanını birlikte yaşayalım gerekirse birbirimize destek olalimmm hazırlıklarınızın fotoğraflarını paylasirsaniz kafası karışık olanlarada fikir olur :KK5::KK36::KK36:

Son düzenleme:
Bende varim bayanlar :) Allah kismet ederse mayista isteme ve nisan, ağustosta düğün düşünüyorum hadi bakalim :) desteklerimizi esirgemeyelim :KK54:

Bende varim bayanlar :) Allah kismet ederse mayista isteme ve nisan, ağustosta düğün düşünüyorum hadi bakalim :) desteklerimizi esirgemeyelim :KK54:

Hoşgeldin cnm :) hakkınızda hayırlısı olsn bizimde tabi dha belli değil ama Allahın izniyle büyük ihtimal aynı aylarda olabilir bakalım bakalım nasıl olcak :D

Merhaba kizlar bende araniza yeni katildm ocakta istrme soz olucak belki nisanla sozu bir yapicaz . Ben cok heycanliyim :)

Babam oyle istedi :) aslnda eylul veya agustosta olucakti :) cok sukur askerligini yapti .

bende varım kızlar kısmetse. sevgilim 5 kasımda askere gidiyor. ben de üniversite son sınıftayım. ailem onaylarsa yazın bizde nişan istiyoruz sevgilimle

Merhaba,
ben de asker yolu bekleyenlerdenim.. Ama çok şükür yedik askerliği, şafak 3 kaldı..
2015 sarkıtmadan istemeyi yapalım diyoruz ama hala kesinleştiremedik.. Kafam çok karışık :(

Merhaba,
ben de asker yolu bekleyenlerdenim.. Ama çok şükür yedik askerliği, şafak 3 kaldı..
2015 sarkıtmadan istemeyi yapalım diyoruz ama hala kesinleştiremedik.. Kafam çok karışık :KK43:

Ne güzel bitirmişsiniz cnm bizde o günleri görürmüyüz :KK42:bizde söyle olsn böyle olsn diye konuşuyoruz ama gelmeden kesinlestiremiyoruz tabi snn kafan niye karışık

bende varım kızlar kısmetse. sevgilim 5 kasımda askere gidiyor. ben de üniversite son sınıftayım. ailem onaylarsa yazın bizde nişan istiyoruz sevgilimle

Hakkınızda hayırlısı olsn cnm asker yolu beklemek kolay değil Allah sabır versin

Ne güzel bitirmişsiniz cnm bizde o günleri görürmüyüz :KK42:bizde söyle olsn böyle olsn diye konuşuyoruz ama gelmeden kesinlestiremiyoruz tabi snn kafan niye karışık
Gorursunuz canim hic merak etme zaman geciyor. Benim kafam maddi durumlardan dolayi cok karisik. Borca girmeden bir seyleri halletmek istedim hep ama mumkun degil galiba. Cunku bir turlu birikmiyor para.. daha da uzatmak istemiyorum artik cunku onumuzde engel kalmadi artik kurulu duzen olsun istiyorum. Sanirim kredi cekip yapicaz nisani dugunu vs.

Back