- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
Bu kadarcıkmıııBenden uzaklardaydı citı pıtı heycanlı felan:)
Benimkide yazmadı canımBi benim katil yazmadi yaa
Evet simdilik bukadrcıkBu kadarcıkmııı
Ama olmazki öyle banene biraz daha ipucu lütfennEvet simdilik bukadrcık
Beklemeyi sevmiyorum yektacım ben.Bu arada şamdanlarına bayıldımm :)Daha bu baslangic ne bu acele guzelimm :))
Sagol kuzum bugün baska cicilerde aldım ekliycem topigime :)Beklemeyi sevmiyorum yektacım ben.Bu arada şamdanlarına bayıldımm :)
Tatlı heycanlar :) İstemeyede çok az kalmış sanırım hadi hayırlı olsun hep mutlu olSagol kuzum bugün baska cicilerde aldım ekliycem topigime :)
Allah nasip ederse ocak sonu gibi olucakTatlı heycanlar :) İstemeyede çok az kalmış sanırım hadi hayırlı olsun hep mutlu ol
Düğünü yazamı planlıyorsunuz ? Nasıl tanıştınız kii merak ettim şimdi.Allah nasip ederse ocak sonu gibi olucak
Dügünü ekim kasım gibi dusunuyoruz canım. Erkek arkadasım universite okudu burda Ktüde tanısmistik 3 sene evvel :)Düğünü yazamı planlıyorsunuz ? Nasıl tanıştınız kii merak ettim şimdi.Sen trabzonda o istanbuldaymış öyle okumuştum sanki
Dügünü ekim kasım gibi dusunuyoruz canım. Erkek arkadasım universite okudu burda Ktüde tanısmistik 3 sene evvel :)
Amin canım benim cok sagol. Rabbim hepimize sevgi muhabbet ve huzur versinhadi bakalım Rabbim mutlulugu eksik etmesin
Ay tesekkur ederim canım her annenin yaptigi şeyler. Hazırlıkların tamamı gorumceme ait neredeyse ben çok hastaydim.Ne guzel annesin sen oyle, gecelere kadar bebegi icin hazirliklar falan ne guzel yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?