Hallederiz orasınıpeki o dedğin arkdşlamı birbirmize hediye alcazyani anlamadm da pek
Bende resmini goremedim burdan baktim profline.whatssaapinda resim yok benjmkinde debenim katilim kurnaz çıktı ya göremedim resmini
Ahahaha yapma yaa insallah bitek ben bakmamisimdir yaEvliyim bende ondan eledim seni.Eskiden profili ziyaret edenler gözukuyordu gozukuyormu o hala gözukuyorsa yakalandın demektir
Aynen oyle yaaa.kendini de cok guzel tanitmis topikte daha tanimadan kanim isindi kendisineçok araştırmacı gördüm seniiiiiiii
Bilemiyorumki caniimTatlimm o ben miyimm.. resmim gorunmez sadece kislerm goruyr wa.ta yani rehberimdekiler... la la laaaaaaaaabenim dimi benim benimm oooo..
Aynen oyle yaaa.kendini de cok guzel tanitmis topikte daha tanimadan kanim isindi kendisine
cıx seni elemem bak senın için nasıl not yazmısım :Beni ele sen .d .d .d
Boyle diyosan olmayadabilirimmm.. .d[/QUOTE
Herkes guzel tanitmis kendini canim ya ben soyle bi baktimda yani cok cici yazmis benimki
cıx seni elemem bak senın için nasıl not yazmısım :
umman123 : evli benden buyuk demiş katil olabilir izlemeye devam et :)
Tamam işte ben senden 1 yaş büyüğüm evliyim istanbulda yaşıyorumEvli benden buyuk ve istanbulda yasiyorrrr .)
Tamam işte ben senden 1 yaş büyüğüm evliyim istanbulda yaşıyorum1. derece katil adayımsın şuanda
Yaa benimki de oyle galiba. Ya da ben yazdiklarini gormedim onceki sayflarda kaldi. Beni duyuyosa bi guncelleme yapsin hazir bende burdaykennbenim katilim kesin bu önceki mesajlarımda yazdığım sohbete katılmayanlardan biriii
öyle bi his geldi içimeee
benim katilim kesin bu önceki mesajlarımda yazdığım sohbete katılmayanlardan biriii
öyle bi his geldi içimeee
Hımmmm kandırmıyorsun dimi beniii1 yastan daha fazla benim kurbanimla aram...
Hımmmm kandırmıyorsun dimi beniii
Katilsizmi kaldım ben şimdi yine
Benim kurban burlarda olabilir ama olmayadabılır bilemedim hiçKandirmiyorumm.. evet katilsiz kaldikkk .(
Ee kurbanimda yok ortaliktaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?