- Emoji Skoru
- 1.380
- Puanlar
- 248
Şenlensin artık son 2 gun nasıl gecer bılemıyorum :)oft ne ki bilemedim onu
iyiyim yavrum, işlerim vardı bikaç gündür biraz yavaşladı sayılır geldim buralara bakalım. hele bi çekiliş yapılsın da bak gör nasıl şenleniyor ortalık
Şenlensin artık son 2 gun nasıl gecer bılemıyorum :)
Oft yi bende bılmıyordum yeni mesajların yanında oft yazıyordu tıklayımki neymiş bakım dedim aaa ne kadar güzel milletin her yazdıgı tak tak düşüyorOnline forum takıp oldugunuda sonradan farkettim tabi
15 inde degılmıydı yanlışmı bılıyorum acabaçekiliş yarın degil mi yaa, ne 2 günü
15 inde degılmıydı yanlışmı bılıyorum acaba
Bende yanlış hatırlıyor olabilirim günleri karıştırıyorum zaten şu sıra inş yarındır.Eger yarınsa 12 den sonra ögrenebılırız sanırımben cuma günü diye hatırlıyordum yaa daha çok varmışşş
Bende yanlış hatırlıyor olabilirim günleri karıştırıyorum zaten şu sıra inş yarındır.Eger yarınsa 12 den sonra ögrenebılırız sanırım
yarınmışş holeyyy :) 12 den sonra ögrenebiliriz o zamanGel yarin gelll.....
Kim bilir belki sabahta olabilir yarin akşama da :)
Aynen yaaabi öğrensek artıkkk da ipuçları falan başlasa şenlese buralaaaar
YaaaaaaaYaaa ama ama ama......
Yaaaaaaa
Ama şimdi 14.11.2014 cuma olarak belirlenmiş çekiliş sonucları o zaman 12 yi geçince olmuş oluyorYaaaaaaa
Ama şimdi 14.11.2014 cuma olarak belirlenmiş çekiliş sonucları o zaman 12 yi geçince olmuş oluyor
öğlene kadar öğrenirsiniz canım merak etmeAma Ümran Ablacimmm yapma ya... bi iki iyilik yapsan ya hani...
canım kızım dan dolayi biraz erken bildiricem çekilişi yoksa cts günüydü ama kismet yarınaymisAma şimdi 14.11.2014 cuma olarak belirlenmiş çekiliş sonucları o zaman 12 yi geçince olmuş oluyor
öğlene kadar öğrenirsiniz canım merak etme
canım kızım dan dolayi biraz erken bildiricem çekilişi yoksa cts günüydü ama kismet yarınaymis
isim listesi iş yerinde ki pc de yazılı canımAma şimdi 14.11.2014 cuma olarak belirlenmiş çekiliş sonucları o zaman 12 yi geçince olmuş oluyor
Bekliycez artık napalım:) Bu kadar sabrettik " guncuk daha dururz artık :)isim listesi iş yerinde ki pc de yazılı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?