- Emoji Skoru
- 6.139
- Puanlar
- 248
teş.ederim canım evet 24 yaşında anne oldumdaha büyük sanıyodum seni ama 1 yaş büyükmüşsün benden ve kızın var maşallah canımm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teş.ederim canım evet 24 yaşında anne oldumdaha büyük sanıyodum seni ama 1 yaş büyükmüşsün benden ve kızın var maşallah canımm![]()
kaç yaşında evlendin canmteş.ederim canım evet 24 yaşında anne oldum
23 yaşında evlendim canımkaç yaşında evlendin canm![]()
oo maşallah darısı ben ve benim gibi bekarlara inşallah23 yaşında evlendim canım![]()
amin canım inşallahoo maşallah darısı ben ve benim gibi bekarlara inşallah![]()
iyiyizz canım senden naber yok gibisin buralardaaagençleeer nabersiniz yahu :)) gün yaklaşıyorrrrrrr
testlerımı yaptırdım canım hepsı temız cıktı rahım fılmıde oyle Esımınde sonuclar guzel. klomen- progestan- aşılama denıycez bakalım .aralıkta baslıycamhayırlı haberler alırsın inaşşah canım benim sen başla sonra ben başlıcam :)
ayy canım benım diş mi cıkarıyor?? haklısın senıde zorlamayalım bu kadar dıme ıyı olmus boyle . demek yarın buyuk guuunhoşgeldin canım tekrardan tanıyalım snei biraz
hayırlısı olsun canım inşallah karşılık alırsınız güzel haberlerini alırız alahın izniyle hilalcim 15 i cts geldiği için birde kızım bu aralarsıkıntılı diş yüzünden yarın herkes öğrenecek canım haftasonu zorlanırım çünkü en azından iş yerinde dhaa rahat yaparım dedim
merhaba canım iyidir seni sormalı
ben o pazar işini bil fiil her hafta yapıyorumHanimlarrrr... cok yoruldum.. bu pazar isi zor yaa.. koptu kollarimmm..
ıyıym talım ...bebek için tedavıye baslıyorum yıne :) hayırlısı bakalım
hoşgeldin canım tekrardan tanıyalım snei biraz
hayırlısı olsun canım inşallah karşılık alırsınız güzel haberlerini alırız alahın izniyle hilalcim 15 i cts geldiği için birde kızım bu aralarsıkıntılı diş yüzünden yarın herkes öğrenecek canım haftasonu zorlanırım çünkü en azından iş yerinde dhaa rahat yaparım dedim
merhaba canım iyidir seni sormalı
amın canım ...verıcek ınsaALLAH 10 degıl 20 degıl mılyon gozle beklıyoruz Onuhayırlısı canım RABBİM gönlüne göre versin
ben o pazar işini bil fiil her hafta yapıyorum![]()
amın canım ...verıcek ınsaALLAH 10 degıl 20 degıl mılyon gozle beklıyoruz Onu![]()
slm hatunlar neler yapıyorsunz ne konuşuyorsunz bakiyimm
iyiym canım sen nasılsınSelam tatlimmm nasilsin.????
amın canım ...verıcek ınsaALLAH 10 degıl 20 degıl mılyon gozle beklıyoruz Onu![]()