2015 yılbaşı çekilişi

selam kızlar nasılsınız gorusmeyelı .ıkı gundur hastaneye gıdıyorum eve kendımı zor atıyorum yorgunluktan .nugun evdeyım bı bakayım dedım ne var ne yok dıye. sanırım yavas yavas kalabalıklastık
buarada son ıkı gun dıme Ümran cımmmm

iyiyim canım saol sen nasılsın.hayırdır hastane falan önemli birşey yoktur inşallah

yarın öğrenicezzzz

Merhaba hanimlarrrrr...
Masallah burasi canlanmis erken saatlerde

Bende katilmak icin kendimi tanittim diger topige kizlar merhabalar
hoşgeldin canım tekrardan tanıyalım snei biraz
hayırlısı olsun canım inşallah karşılık alırsınız güzel haberlerini alırız alahın izniyle hilalcim 15 i cts geldiği için birde kızım bu aralarsıkıntılı diş yüzünden yarın herkes öğrenecek canım haftasonu zorlanırım çünkü en azından iş yerinde dhaa rahat yaparım dedim
slm hatunlar nasılsınız ne var ne yok :)
merhaba canım iyidir seni sormalı

Universitede okuyorum iste canim 23 ume giricem ocakta.ailemle yasiyorum bu sene okul bitcek falan oyle yani

Universitede okuyorum iste canim 23 ume giricem ocakta.ailemle yasiyorum bu sene okul bitcek falan oyle yani
hem doğum günü hediyesi olacak sana hemde yılbaşı demek bende izmir de yaşıyorum dünyalrar güzeli bir kızım var memur run 25 yaşındayım çocuk ruhlu deli dolu bir kişiliğim var oh oh yandan yandan

Aynen benim icin 2 hediye gibi olucak canim.ooo allah bagislasin genc yasta anne olmussun cok guzel bisey darisi butun isteyenlerin basina

Aynen benim icin 2 hediye gibi olucak canim.ooo allah bagislasin genc yasta anne olmussun cok guzel bisey darisi butun isteyenlerin basina
amin canım sağol daha erken anne olmayı isterdim bu duyguyu yaşayınca ama rabbim herkese nasip etsin inşallah hamişlerin duası kabul olur derler A askyokolmak canım doğum sancın olduğunda ve doğum esnasında yapılan dualar kabul olur derler dua et bizim için canım

daha büyük sanıyodum seni ama 1 yaş büyükmüşsün benden ve kızın var maşallah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…