heyttt bana bak başkalarına sulanmaaa..sen benim kurbanımsın o kaddaaar!!!var ya senin kurbanın olmayı isterdim çok güzel şeyler aldınkırmızı don dışında ben sevmem kırmızı don uyy utanırım
heyttt bana bak başkalarına sulanmaaa..sen benim kurbanımsın o kaddaaar!!!
bak hevesimi kaçırmaaabenimmmm
heyttt bana bak başkalarına sulanmaaa..sen benim kurbanımsın o kaddaaar!!!
Selammm :) Hoşgeldin canımselaaaaaammmmm
Geldim canım valla bende bakıyorum hep ben varken yoksun sen varken yokum :) En sonunda denk geldik nasılsın görmeyeliikızımın meleğimin yanından geldim bende ohhh mis kokusunuı çektim içime geldim
oooo günaydın kuzum nerelerdesin yaww bi denk gelemedik
bende aldım ki aldım ki
Anneler çok iyi oluyor bu durumlarda nasıl oldu çıkmaya başladımı dişİlk diş mi canım? Bizim ilk ve çok zor gerçekten, ben de annemin yanına geldim bi süreliğine. Haftasonu dönücem.
Biraz dinlenmiş oluyorum annem yardım edince.
Ben benn bennGünaydınlarrrson rütuşlarda tamam dır yarın yollıcamm ben paketi çok şanslı benim kurbanım ilk o kavuşcak hediyelerinee
Hani bendim kurbanınheyttt bana bak başkalarına sulanmaaa..sen benim kurbanımsın o kaddaaar!!!
uvvkurbanıma kırmızı don almıştım öğle aramda bir kırmızı don daha aldım :)
Şuanlık öyle ama çalışmaya başlayınca tahtım devirilecekhayat sana güzel sanki be
sağol kuzum benimm :)var ya senin kurbanın olmayı isterdim çok güzel şeyler aldınkırmızı don dışında ben sevmem kırmızı don uyy utanırım
aha bu donu aldım kızlaaar kurbanımaa :)
Ben benn benn
Değill kiiiiŞuanlık öyle ama çalışmaya başlayınca tahtım devirilecek
ay benim aldıgıma benzio sankiiaha bu donu aldım kızlaaar kurbanımaa :)
Değill kiiii
Enerji depoluosun işte iş hayatına başlayınca düzenli olur hayatın ccanımm
Var canım benim bal+toz zencefil toz çörek otuda koyabilirsin :) Çay olarak adaçayı yumuşatır. Ben çok çektim öksürükten iyi geliyor bunlar bir dereceşimdi ablalarımm bilir belki doktora gittim ilaç kullandım ama hala geçmedi aşırı derecede kuru öksürük var koca karı ilaçlarından etkili olanından bildiğiniz varmı yapsam evde
evet canım ilk diş ama bi türlü çıkaramadıkbenimde annemle aram 1 saat ama işte çalıştığım için gidemiyorum ve misafir evin bereketidir ama çok gelen giden oluyo ondan da yorulunca gücüm tükeniyo artık dün 1 saat uyumuşum (uyuyakalmışım) o kadar iyi geldi ki anlatamam
enerji fazla depolu o kısma hiç girmeyelim
Var canım benim bal+toz zencefil toz çörek otuda koyabilirsin :) Çay olarak adaçayı yumuşatır. Ben çok çektim öksürükten iyi geliyor bunlar bir derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?