2015 yılbaşı çekilişi

Selammm :) Hoşgeldin canım
kızımın meleğimin yanından geldim bende ohhh mis kokusunuı çektim içime geldim

oooo günaydın kuzum nerelerdesin yaww bi denk gelemedik
bende aldım ki aldım ki
Geldim canım valla bende bakıyorum hep ben varken yoksun sen varken yokum :) En sonunda denk geldik nasılsın görmeyelii

İlk diş mi canım? Bizim ilk ve çok zor gerçekten, ben de annemin yanına geldim bi süreliğine. Haftasonu dönücem.

Biraz dinlenmiş oluyorum annem yardım edince.
Anneler çok iyi oluyor bu durumlarda nasıl oldu çıkmaya başladımı diş

şimdi ablalarımm bilir belki doktora gittim ilaç kullandım ama hala geçmedi aşırı derecede kuru öksürük var koca karı ilaçlarından etkili olanından bildiğiniz varmı yapsam evde

Değill kiiii
Enerji depoluosun işte iş hayatına başlayınca düzenli olur hayatın ccanımm

enerji fazla depolu o kısma hiç girmeyelim
şimdi ablalarımm bilir belki doktora gittim ilaç kullandım ama hala geçmedi aşırı derecede kuru öksürük var koca karı ilaçlarından etkili olanından bildiğiniz varmı yapsam evde
Var canım benim bal+toz zencefil toz çörek otuda koyabilirsin :) Çay olarak adaçayı yumuşatır. Ben çok çektim öksürükten iyi geliyor bunlar bir derece

Ben başta anlamamıştım canım, doktora dahi götürdüm hasta mı acaba diye. Çünkü burun tıkalı ve akıyor. Ateş yok ama çok huzursuz, ağlama krizlerine giriyor. Dedim kulağı falan iltihaplandı herhalde.

Ama sonra babaannesi eliyle yoklamış, o farketti patladığını. Yoksa dışarıdanfarketmemiştik biz. Sen de kontrol et ara ara. Bir de diş jeli ya da diş tozu önerdi bize doktor, sen de dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…