oooooovvv hemen hediye topiği açmaya başlayayım benGünaydınlarrrson rütuşlarda tamam dır yarın yollıcamm ben paketi çok şanslı benim kurbanım ilk o kavuşcak hediyelerinee
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-yilbasi-cekilisi-hediye-topigi.777845/ topiğimizi açılmış bulunmaktaGünaydınlarrrson rütuşlarda tamam dır yarın yollıcamm ben paketi çok şanslı benim kurbanım ilk o kavuşcak hediyelerinee
oooooovvv hemen hediye topiği açmaya başlayayım ben
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-yilbasi-cekilisi-hediye-topigi.777845/ topiğimizi açılmış bulunmakta
aynı sorun benddede var canım ne yazıkkiSelam kızlar.
Günler öyle yorucu geçiyor ki girip yazmaya fırsat bulamıyorum pek.
Oğlum diş çıkarıyor. Geceleri hiç uyumuyoruz resmen:-(
günaydınnngünayyydınnnnnn
benmkiler tam oalrak hazır değil canım :))günaydınnn nasılsınız kızlar benim hediyeler gönderime hazır :)
hatunlar nerdesiniz bakemmm
kurbanıma kırmızı don almıştım öğle aramda bir kırmızı don daha aldım :)
hayat sana güzel sanki beGünaydın kızlar :) Benim günaydım da bu saatte oluyor ancak neyapıyorsunuz
kızımın meleğimin yanından geldim bende ohhh mis kokusunuı çektim içime geldimben çene çalıyorum kitap kardeşlerimle sen nerelerdesin
oooo günaydın kuzum nerelerdesin yaww bi denk gelemedikGünaydın kızlar :) Benim günaydım da bu saatte oluyor ancak neyapıyorsunuz
bende aldım ki aldım kikurbanıma kırmızı don almıştım öğle aramda bir kırmızı don daha aldım :)
aynı sorun benddede var canım ne yazıkki
kesinlikle katılıyorum sana panteracımhayat sana güzel sanki be
evet canım ilk diş ama bi türlü çıkaramadıkİlk diş mi canım? Bizim ilk ve çok zor gerçekten, ben de annemin yanına geldim bi süreliğine. Haftasonu dönücem.
Biraz dinlenmiş oluyorum annem yardım edince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?