almadım kuzuburdayım katilcan neler eldın bana :) kımızı don almadın demi utanırım ben
çok cici görünüyolar canımmm
sağol canımmmm
ben de şimdiye kadar;
*makyaj malzemesi aldım bikaç tane
*mum aldımm kalpli kalpli, en romantiğindennn
*çikolata aldımmm
çikolatam da buuuuu(bakalım hangi kesede gelecek ona )
almadım kuzu
:))
istemem dedin ya :))
ee bi foto yükledim :)) birisi oo
kırmızı don almadm amaaa şirine bi çamaşır aldım :))
canım nasıldııı mülakatHanimlaaaarrrrrr....
nerelerdesin sen bakayım hatunnnnnn
hadi bakalım inşallah
teşekkür ederiz teyzesi
rabbim yardımcın olsun canım ne mülakatı bu
cnas
canım nasıldııı mülakat
Balım sen ne videosu hazırladın banaevet video u da çektim cd ye hazır bakalım kurbancığım beğencek mi
bilmem çok hoş bi video benceeeeeSelamlarr ben geldim napıyorsunuz :)) Ne güzel şeyler almışsınız öyle :)
Balım sen ne videosu hazırladın bana
Merak ettim valla çok güzel fikir aslında :)bilmem çok hoş bi video benceeeee
Heyevan iyidir insaallah hayirlisiyla sonuclanirGuzeldi ama bakalim insallah ya... heycan yaptim biraz...
Heyevan iyidir insaallah hayirlisiyla sonuclanir
İyi akşamlar :) Sende kendine iyi bak cesminazcım :) Çabuk gel çok özletme kendinikızçeler, herkese iyi akşamlar
pazar gecesine kadar pek uğrayamayabilirim buralara, katilimle de kurbanımla da iletişimdeyim dolayısıyla sorun yok ama sizlere de haber vereyim dedimyeniden görüşene kadar kendinize iyi bakın
İyi akşamlar :) Sende kendine iyi bak cesminazcım :) Çabuk gel çok özletme kendini
Ya dönmezsen ya gelmezsen bırakıp gidersen terketme bizibana değil bu, o yüzden hiç güzel olmamış
2 güncük dayanıverin bensizliğe ya, sonra dönecem merak etme
Ya dönmezsen ya gelmezsen bırakıp gidersen terketme biziŞaka bir yana canım iyi eğlencelermi demeliyim iyi çalışmalarmı iyi gezmelermi bilemedim hangisiyse onu dedim sayalım :)
yok yok dönecem merak etme
iyi gezmeler ve iyi çalışmalar diyebilirsin çünkü ikisi birden olacak iki günde
Teşekkürler canım :)blackangel çok cici olmuş canım :) ben de senin gibi kutu yapacağım. mükemmel görünüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?