şaka mI :))benim ev eryamanda canım. sen ne tarafa gideceksin ?
şaka mI :))
eryaman mı :))
hmm pazar günü haberleşelim seninle görüşelim inşallah :)) telefonşarımız var birbirimizdeee:))
eryamana yakınım ben :))
canım sen kaçıncı etaptasın :))benim ev eryamanda canım. sen ne tarafa gideceksin ?
valla mıııtamam kuzum haberleşelim
Hanimlarrr hepinize iyi geceler yarin erkenci olacagimdan yola cikacagimdan uyumaya calismaliyimmmmm... Allah herkese guzel seyler yasatir insallah....
Tahmin etmiştim zaten kolay bişey gibi görünmüyor bu aralar evde bişeyler yapıyorum bende sıkıntıdankuzum evde yapman için sadece kendin için çokkülfetli..kalıplar malzemeler biraz pahalııı(
ama çok güzel kokuyorlaaar :))
Tahmin etmiştim zaten kolay bişey gibi görünmüyor bu aralar evde bişeyler yapıyorum bende sıkıntıdanBugün evde şampuan ve diş macunu yaptım Korkarım evi patlatıcam birgün bu yüzden :)
İyi geceler yolun açık olsun başarılar kuzum :)Hanimlarrr hepinize iyi geceler yarin erkenci olacagimdan yola cikacagimdan uyumaya calismaliyimmmmm... Allah herkese guzel seyler yasatir insallah....
İyi geceler :) Siz çalışın yogun yogun ben yatarım dınlenırım yerinize evdeİyi geceler hanımlar. :)
Sene sonu geldi ve yoğunluk sahada arttı.
Bunqlitorum iste, ne yapacağım bilmuyorum.
Sitenin birinde gördümcanım temizliyor gibi beyazlık konusunu bılemıyorum 1 defa denedım sadece :) Kil,gliserin nane yagı azda karbonat karısımı al sana diş macunu :) Rengi yeşil gibi ama kokusu tadı güzeloyy canım diş macunu mu:))
o nasıl oluyorrr?
ilginçmişşşş :))
canım sen kaçıncı etaptasın :))
ben de eryamanın biraz ilerisindeyim :))
inşallah kuzum başarılar bebebğim...:)
Allah ım yardımcın olsun :))
İyi geceler yolun açık olsun başarılar kuzum :)
İyi geceler hanımlar. :)
Sene sonu geldi ve yoğunluk sahada arttı.
Bunqlitorum iste, ne yapacağım bilmuyorum.
Çok ayıp amaİyi geceler :) Siz çalışın yogun yogun ben yatarım dınlenırım yerinize evde
Allah kolaylik ve ferahlik versinnn.
yok tatlım ablam doğum yaptı onla birlikteyimiyiyiz sen nasılsın :) tatildemisin :)
iyi akşamlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?