2015 yılbaşı çekilişi

peki bişey sorayım kutuda alacakmıyız gönderim için :) ay heyecan yaptım zaman yaklasırken , kutu olmasa da olur mu bilemedim suan
Öyle bir şart yok sanırım ama bilemiyorum tam Ben şık olsun diye kutuluyorum genelde kargodada birşey olmuyor hem.Hediye kutusu olması şart değil normal bir kutuyu süslemiştim daha önce :)

Kitaplarınıda tavsiye ederim gülerek soluksuz okudum ben hepsini :) Filme mutlaka gideceğim fragmanı izlemdim çok eğlenceli görünüyor kızın kapıya yapışma sahnesi falan :)

okuyacağım zaten merak ettimmmm

Selamlar hanimlar iyi aksamlar...
Hastaliktan kiriliyorum...

geçmiş olsunnnn

Hediye alan var mı aranızda tamamladınız mı :)

ben tamamladım sayılırrr
peki bişey sorayım kutuda alacakmıyız gönderim için :) ay heyecan yaptım zaman yaklasırken , kutu olmasa da olur mu bilemedim suan

Öyle bir şart yok sanırım ama bilemiyorum tam Ben şık olsun diye kutuluyorum genelde kargodada birşey olmuyor hem.Hediye kutusu olması şart değil normal bir kutuyu süslemiştim daha önce :)

ben geçen çekilişte, normal bi karton kutuyu yapışkanlı kağıtla kaplayıp o şekilde göndermiştim.

günaydınlaaar :))
kızceleeeeer bugün yeni güzel işime başlıyourm inşallahj çalışmalara akşam evelallah ın izni ile başlicaz :)))

dua edin bize :))
günaydın allahın izniyle alnının akıyla çıkarsın bu işten hadi hayırlı olsun canım

Kızlaarr günaydınn nasılsınız ne var ne yok
günaydın canım iyidir sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…