oohh mis valla hayat sana güzel gezeceğine azıcık gelip kızıma bakaydın ya katilcikselam canım nabeeeer
haftasonu arkadaşım doğum günü sürpriz baskını yaptı banaaa, o yüzden pek takılamadım buraya
dün de okuldan arkadaşlarla sinemaya gittik, gnctrkcll kampanyasından faydalanıppp
hayırlı olsun satış yapacakmısın
günaydın kuzu nasılsınnnGünaydınlar
günaydın canımGünaydınlar
inşallah canım yapacağım :))
başlangıcı güzel yaptık elhamdülillah :))
fotoğrafları yüklerim :))
amin amin amin kuzularım :))bekliyoruz canım resimleri burdada paylaşmanı bekleriz yaniallah utandırtmasın canım
ohhh ne güzel bizim burda da hava kapalı yağmur yağıyorkızlaaaar hiç çalışasım yok ..çıkıp sahil kokusu almak istiyorum....
mis gibii....
yoruldum bugün..insanalrın dırdırından...takıolmasındanohhh ne güzel bizim burda da hava kapalı yağmur yağıyor
ozaman git bi hava al canım değişiklik olur sana dayoruldum bugün..insanalrın dırdırından...takıolmasından
insanlarl uğraşmak zor bir zaattır cnaımyoruldum bugün..insanalrın dırdırından...takıolmasından
ozaman git bi hava al canım değişiklik olur sana da
insanlarl uğraşmak zor bir zaattır cnaım
evet ya senin işinde zor rabbim hakkınızda hayırlısını nasi petsin izin al canım sanada iyi gelir belkiyalnızım eşim uzak..
nereye kimle nasıl gidecem
ah ahhh öyle çok sıkıldım ki hava değişikliği yapam gerek galibaaa
iki yüzlü insanlar heryerde var canım napıcam elden bişey gelmiyor kiümran hiç sorma vallahi çok yorgunm sürekli dedikodu herkes herkesin arkasından konuşuyor..kusacam artk iki yüzlü insanlardan
adam olmak çok mu zor?evet ya senin işinde zor rabbim hakkınızda hayırlısını nasi petsin izin al canım sanada iyi gelir belki
iki yüzlü insanlar heryerde var canım napıcam elden bişey gelmiyor ki
amin canım inşallahadam olmak çok mu zor?
ah ahh...
Rabb im sabır versin bizlere...kötülere düşürmesin inşaallah...
evet en çok da eşimi özlediğimdne böyle oluyor galiba...
buarada arkadaşımla konştuk inşaAllah bugün çarşıda buluşcaz..
BELKİ biraz rahatlarım
hangi filme gittin canımselam canım nabeeeer
haftasonu arkadaşım doğum günü sürpriz baskını yaptı banaaa, o yüzden pek takılamadım buraya
dün de okuldan arkadaşlarla sinemaya gittik, gnctrkcll kampanyasından faydalanıppp
Hadi hayırlısı canım bol müşterin olsun inşallah evet yapıyorum Altıntatlar diye sayfam var :)ooov :))
satış yapıor musun?
ben de kokulu sabun ve kokulu taş'' yapımına başlıyorum yeni yenii:)
bismillah dedik bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?