Günaydın hatunlar nasılsınız
orası öyle canım bir gülüşü zaten herşeyi unutturuyorrAyyy olsun bebisin olsunda uyuma canim ya sencede dunyanin en mucizevi seyi diil mi yaa cok tatli biseyyy. Okula gitcem bende o yuzden kalktim zaten isin ozu yoksa kalkcagim falan yok
günaydıngünaydın kızceler :)
Günaydın Kızlar :) Gerçi ben henüz uyumadım bana pek günaymış sayılmaz
bende iyiyim canım çok şükür:)Selam selammmmm... biz iyiyiz sen nasilsin..????
günaydın canım katilimmmm
Eski katilcim canım sen nasılsınn :)bende iyiyim canım çok şükür:)
günaydın canım ne aldın ne ne negünaydın hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz :)
kurbanımın ilk hediyesinide aldım :)
Kurbanıımm nasılsın bugün
Eski katilcim canım sen nasılsınn :)
Bende aynı şekilde uykusuzluk dışında çok iyiyim :) Hadi senin çocuk var uyuyamıyorsun.Benim derdim neyse bu saate kadar oturdumaahhhh katilciğim uykusuzluk dışında bomba gibiyimsen naıslsın
canım aktif olursan katilinide bulursun kurbanını da sevindirirsin
ne bileyim anacım bileydim uyumadığını ve yakın olsaydın sana verirdim kızımı bari ben uyuyaydımBende aynı şekilde uykusuzluk dışında çok iyiyim :) Hadi senin çocuk var uyuyamıyorsun.Benim derdim neyse bu saate kadar oturdum
sayfana dün baktığım da baya aktiftin ama buraya pek uğramadın neden aktif olamıyorsun ki pekiAh keşke olabilsem.
Bakardım valla canım sıkıldı durdu değişiklik olurdu banadane bileyim anacım bileydim uyumadığını ve yakın olsaydın sana verirdim kızımı bari ben uyuyaydım
günaydınnn:))
iiyiyiyim kuzum iş yerindeym ben sen naslsn :)))
ah ah keşke yakın olsaydık ama neyse yine de teş.ederimBakardım valla canım sıkıldı durdu değişiklik olurdu banada
başladın mı canım nasıl oldun pekiaynen bende işyerimdeyim çalışıyorum canım napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?